Muu

Andrew Yang yritti nimetä Jay-Z-kappaleen Ziwelle

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Huolimatta väitteestä, että hän kuunteli paljon hip-hopia kuten 90- ja 2000-luvuilla, New Yorkin kaupunginjohtajaehdokas Andrew Yangilla oli vaikea nimetä Jay-Z-kappale viime yönä He ovat. Yang, joka liittyi isäntänsä Ziween samannimisen Showtime-sarjan uusimpaan jaksoon, yritti vastata vastauksen jälkeen, kun isäntä kysyi, mihin musiikkiin hän viime aikoina vibaa.Ziwe, joka vaati, että minun on tiedettävä, mistä musiikista Yang nauttii, painosti poliitikkoa, kun hän sanoi olevansa Nasin ja Jay-Z: n fani. Mikä on suosikkisi Jay-Z-kappaleesi? hän kysyi. Tarkoitan, että hän on New Yorkin kansalainen.Yang vastasi: Kyllä ennen muutaman sekunnin hiljaisuutta, kun hän pohti ääneen: Mikä on suosikkini Jay-Z-kappale? Kun Ziwe odotti vastaustaan, Yang lausui muutaman rivin Linkin Parkin julkaisusta Numb / Encore, mukana Jay-Z. Luulen, että se oli duetti, eikö? Yang kysyi. Ziwe tuli apuun omalla musiikkitiedollaan vahvistaen, että kappale on duetti Linkin Parkin kanssa.

Joten suosikki Jay-Z-kappaleesi on muuten rock-kappale? hän kysyi. Yang puolusti valintaansa ensimmäisenä mieleen tulleena, mutta lisäsi toisen vaihtoehdon: N — s Pariisissa Kanye Westin kanssa. Nämä ovat kaksi suosikkikappaletta, jotka tulivat mieleeni, mutta hänellä on sellainen kaanon, ettet voi todella mennä pieleen, hän sanoi.

Aikaisemmin haastattelussa Ziwe pyysi Yangia nimeämään neljä suosituinta miljardööriansa, joihin poliitikko vastasi, Mike Bloomberg ympäristötyössään, Oprah, koska hän näyttää valtavalta, ja Michael Jordan, koska hän on ollut fani lapsuudestaan ​​lähtien. Kun Yang sai kehotuksen suosikki metroasemastaan ​​New Yorkissa, hän nimitti aseman, joka tyypillisesti sijoittuu melko matalalle New Yorkin listalle: tungosta, kaoottista Time Square -aukiota.Se on minun pysähdykseni, sanoi Yang, joka vuokraa huoneiston perheensä kanssa Helvetin keittiössä. Se on iso, onteloinen, siellä on viihdyttäjiä, hän lisäsi. Varma! Kuten, mistä ei pidä?

He ovat ilmestyy sunnuntaisin klo 11 / 10c Showtime. Katso koko Andrew Yang -haastattelu yllä olevasta videosta.Missä katsella He ovat