Amy Schneider tekee Jeopardyn historian ensimmäisenä avoimena Transvoittajana Tournament of Champions -kilpailussa

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Vaara Tournament of Champions on kruunannut uusimman voittajansa, ja hän tekee voitolla historiaa. Amy Schneider voitti kuuluisan pelin finaalin eilen illalla (21. marraskuuta) ja voitti vastustajansa Sam Buttreyn ja Andrew He:n 28 600 dollaria.

Schneider, kirjailija Oaklandista, Kaliforniasta, on Tournament of Championin ensimmäinen avoimesti transsukupuolinen kilpailija ja voittaja.

Hän pääsi Final Jeopardyyn 15 600 dollarilla, kun taas hänen kilpailijoilla oli 14 200 dollaria (Hän) ja 8 000 dollaria (Buttrey), ja hän varmisti voittonsa vastaamalla oikein kysymykseen 'Plays' -kategoriassa. Isäntä Ken Jennings sai kilpailijat, ''The Washington Evening Star 12. tammikuuta 1864 raportoi tämän 'reipas komedian' esityksestä 'täyteen ja iloiseen taloon'.

Vaikka sekä Schneider että Hän vastasivat oikein: 'Mikä on 'Amerikkalainen serkkumme?', Schneider voitti panostettuaan 13 000 dollaria, mikä on paljon enemmän kuin hänen 2 801 dollarin panos.

'Minusta tuntuu hämmästyttävältä', Schneider sanoi lausunnossaan voiton jälkeen Entertainment Weekly . 'Aiemmin finaalissa minulla oli äkillinen hetki nähdä itseni ja olla kuin 'Olen lavalla Tournament of Champions -finaalissa', ja se oli hullua. Ja voitin! Se on hieno tunne.'

Schneider ei ainoastaan ​​ansainnut Tournament of Champions -voittajan titteliä, vaan hän vei kotiin myös runsaan rahapalkinnon. Kuten Vaara mestari, hän ansaitsi 250 000 dollaria. Ja show ei unohtanut hänen kilpailijoitaan - Hän, joka sijoittui toiseksi, voitti silti 100 000 dollaria, kun taas Buttrey ansaitsi 50 000 dollaria ponnisteluistaan. Ei paha!

Schneiderin Tournament of Champions -voitto tulee sen jälkeen, kun hän suoritti vaikuttavan 40 pelin voittoputki aiemmin tänä vuonna a Vaara kilpailija. Hänen aikansa näyttelyssä teki hänestä yhden menestyneimmistä kilpailijoista Vaara historian jälkeen vain Jenningsin, jolla on 74 ottelun voittoputki. Schneider vei kotiin myös suuren osan palkintorahoja a Vaara kilpailija, joka ansaitsi neljänneksi suurimman voiton kokonaissummalla 1 382 800 dollarilla.