Muu

Alabama vs. Ole Miss Live Stream: Aika, kanava, Alabama vs. Ole Miss Liven katselu

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Suorana lähetyksenä Bryant-Denny-stadionilta Tuscaloosasta, Alabamasta nro 1, isännöi No. 12 Ole Miss tässä pakollisessa college-ottelussa!

Nick Sabanin Crimson Tide yrittää voittaa kauden viidennen pelinsä, kun he taistelevat Lane Kiffin's Rebelsia vastaan ​​lauantai-iltapäivänä. Tiedät harjoituksen. Kiffin oli hyökkäyskoordinaattori Alabamassa vuosina 2014-2016, ja Saban on 23-0 entisiä avustajia vastaan. Mutta jonkun täytyy olla ensimmäinen, eikö niin? Voittamalla Louisvillen, Austin Peayn ja Tulanen Rebels osallistuu tämän päivän peliin lukemin 3-0. Onko heillä mitä se tekee levottomuuden poistamiseksi? Aika kertoo.Mihin aikaan Alabama/Ole Miss -peli on tänään? Kuinka voit katsoa Alabama/Ole Miss -lähetystä? Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.MIHIN KELLONA ALABAMA-PELI ON TÄNÄÄN?

Oletko valmis pelaamaan (opisto)jalkapalloa? Tämän päivän (2. lokakuuta (Alabama vs. Ole Miss -peli alkaa klo 15.30 ET CBS:llä ja Paramount+:lla.

yellowstone hulu livenä

MISSÄ KATSO ALABAMA VS OLE MISS:

Jos sinulla on kelvollinen kaapelikirjautuminen, voit katsoa tämän päivän Alabama-ottelun suorana CBS:n verkkosivuilla tai CBS-sovellus . Löydät myös Alabaman jalkapallosuoratoistolähetyksen Paramount+ Premium -sopimuksen aktiivinen tilaus . Saatavilla hintaan 9,99 dollaria/kk tai 99,99 dollaria/vuosi, Paramount+ tarjoaa CBS-suoratoiston striimaajille jotka ostavat premium-tilauksensa (ilman mainoksia). .Paramount+:n seitsemän päivän ilmainen kokeilu on saatavilla uusille tilaajille.

ALABAMA VS OLE MISS SUORATORITIEDOT:

Voit suoratoistaa tämän päivän Alabama/Ole Miss -peliä aktiivisella tilauksella huippuluokan suoratoistopalveluun, joka tarjoaa CBS:n, mukaan lukien fuboTV , Hulu + Live TV , DIRECTV STREAM, tai YouTube TV . FuboTV ja YouTube TV tarjoavat ilmaisia ​​kokeilujaksoja ehdot täyttäville tilaajille.Kiffin vs. Saban.
Corral vs. Young. @OleMissFB vs. @AlabamaFTBL .

Ei tästä paljoa parempaa tule! #MartyAndMcGee #SECNation pic.twitter.com/9ARAH1Cxq1

elokuvat liittyvät maksettu kokonaan

— SEC-verkko (@SECNetwork) 30. syyskuuta 2021

ALBAMA VS OLE MISS UPstream STREAMING -TIEDOT:

Voit myös suoratoistaa Alabama-peliä aktiivisella tilauksella Hulu + Live TV (64,99 $/kk) , joka tarjoaa CBS-suoratoiston. Seitsemän päivän ilmainen kokeilujakso on saatavilla ehdot täyttäville tilaajille.

TULEVA ALABAMAN JALKAPALLOAIKATAULU:

  • Viikko 6: (9. lokakuuta) Texas A&M:ssä (20.00 ET CBS:llä)
  • Viikko 7: (16. lokakuuta) Mississippin osavaltiossa (TBD)
  • Viikko 8: (23. lokakuuta) vs Tennessee (TBD)
  • Viikko 9: Hei hei

Katso Alabama/Ole Miss suorana fuboTV:ssä