Muut

11 parasta uutta elokuvaa Netflixissä: Lokakuun 2022 tuoreimmat katsottavat elokuvat

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Se ei ole temppu Netflix hemmottelee kaikkia todella makeilla elokuvilla ja erikoistarjouksilla koko lokakuun ajan viedäkseen meidät läpi Halloween-kauden. Tässä kuussa Netflix toivottaa tervetulleeksi suuren valikoiman upeita nimikkeitä, jotka tekevät kaiken hengästyttävästä mukaansatempaavalla toiminnalla ja draamalla pulssi nostamiseen selkärankaa pistelyllä kausiohjelmillaan ja paljon muuta. Etsitpä jotain muualta maailmasta, informatiivista tai romanttista, Netflix tarjoaa sinulle kaiken. Jatka lukemista streamerin parhaista uusista elokuvista, jotka tulevat lokakuussa.

Netflix aloittaa kuukauden vahvasti ja käynnistää asiat upouusilla Netflix Original -nimikkeillä, kuten sydämellinen italialainen romanttinen komedia-draama Hyppääminen korkeista paikoista ja sydäntä sykkivä Mila Kunisin johtama mysteeritrilleri Onnellisin elossa oleva tyttö .Kuukauden edetessä alusta debytoi entistä enemmän alkuperäisiä nimikkeitä täydentääkseen jo pinottua hittiluetteloaan. Lokakuun puolivälissä julkaistaan ​​mm Hyvän ja pahan koulu ja LiSA Toinen hieno päivä Erityisesti ovat odotettuja julkaisuja, joissa on nimekkäitä tähtiä kaikkialta maailmasta ja unohtumattomia tarinoita, jotka tekevät niistä varmasti erottuvia elokuvia, jotka on tarkoitettu Netflix Top 10 . Sitten kuukauden pyöristetään otsikot, kuten Hyvä Sairaanhoitaja ja Hiljaista länsirintamalla , jotka saavat ihmiset varmasti puhumaan.Jos etsit Netflix Originalsia, jotka saavat sinut todella halloween-henkeen, muista katsoa pelottavia hyviä nimikkeitä, kuten The Curse of Bridge Hollow , Wendell & Wild , ja Mr. Harriganin puhelin , jotka kaikki saavat ensi-iltansa alustalla koko kuukauden ajan.

Haluatko tietää, mitä muita silmiinpistäviä elokuvia tulee Netflixiin seuraavan kuukauden aikana? Jatka vierittämistä nähdäksesi täydellisen luettelomme elokuvista, joita voit katsoa Netflixissä lokakuussa.AIHEUTTAA: Uutta Netflixissä lokakuussa 2022

1

'Hyvän ja pahan koulu'

Julkaistu 19. lokakuuta

 Hyvän ja pahan koulu
Kuva: Helen Sloan/Netflix © 2022

Hyvän ja pahan koulu on Paul Feigin ohjaama fantasiaelokuva, joka perustuu Soman Chainanin vuoden 2013 samannimiseen romaaniin. Tämä Netflix Original pyörii sopimattomien parhaiden ystävien Sophien (Sophia Anne Caruso) ja Agathan (Sofia Wylie) ympärillä, kun he joutuvat kiihkeän taistelun vastakkaisille puolille sen jälkeen, kun heidät on kidnapattu ja viety nimelliseen lumoutuneeseen oppilaitokseen, joka kouluttaa suojelemaan pyrkiviä sankareita ja roistoja. ja vahvistaa maailman hauraaa tasapainoa hyvän ja pahan välillä. Ystävyytensä on äärimmäisen koeteltu, joten Sophien ja Agathan on selviydyttävä satuisesta seikkailusta, johon heidät on vedetty, löytääkseen tavan tulla yhteen ja palata turvallisesti kotiin.

Striimaa Hyvän ja pahan koulu Netflixissäkaksi

'Onnekkain elossa oleva tyttö'

Julkaistu 7. lokakuuta

 Onnellisin elossa oleva tyttö
Kuva: Netflix

Valmistaudu tuntemaan sydämesi rynnäkkö uppoutuessasi tähän intensiiviseen Netflix Original -mysteeritrilleriin, jonka pääosassa on Mila Kunis. Onnellisin elossa oleva tyttö pyörii teräväkielisen newyorkilaisen Ani Fanellin (Kunis) ympärillä, joka näyttää elävän täydellistä elämää taitavana kirjailijana pian nauttiakseen unelmahäästään Nantucketissa. Mutta kun tosirikosdokumentin ohjaaja ottaa Anin yhteyttä saadakseen hänen puolelleen tuskallista traumaa, joka tapahtui hänen opiskellessaan arvostetussa Brentley Schoolissa, Anin unelmaelämä alkaa purkautua täydelliseksi painajaiseksi.

Striimaa Onnellisin elossa oleva tyttö Netflixissä

3

'Hyvä sairaanhoitaja'

Julkaistu 26. lokakuuta

 hyvä-hoitaja-kello
Kuva: Netflix

Kun puhutaan selkärankaa kiehtovista tarinoista ja tosirikoksista, Hyvä Sairaanhoitaja on Netflixin alkuperäinen rikosdraama, joka perustuu Charles Graeberin vuoden 2013 elämäkertaan Hyvä sairaanhoitaja: todellinen tarina lääketieteestä, hulluudesta ja murhasta , ja kertoo tarinan tappavasta mysteeristä, joka paljastuu teho-osastolla. Amy Loughren (Jessica Chastain) kamppailee pysyäkseen pinnalla samalla kun hän on yksinhuoltajaäiti ja kamppailee uhkaavan sydänsairauden kanssa, kun hänen henkisesti ja fyysisesti vaativissa yövuoroissaan työskentelee sairaanhoitajana teho-osastolla.

Hänen pelastajansa on Charlie Cullen (Eddie Redmayne), sairaanhoitajatoveri, joka tulee Amyn avuksi osastossaan empatiaa ja tunnollisuutta noudattaen, ja heidän pitkät yötyönsä synnyttävät syvän ja vankan ystävyyden. Mutta kun sarja selittämättömiä potilaiden kuolemantapauksia osoittaa, että Charlie on pääepäilty, Amy joutuu vaarantamaan sekä oman että lastensa turvallisuuden paljastaakseen totuuden ja estääkseen useiden ihmishenkien menettämisen.

Striimaa Hyvä Sairaanhoitaja Netflixissä

4

'Kaikki hiljaista länsirintamalla'

Julkaistu 28. lokakuuta

 Hiljaista länsirintamalla
Kuva: Netflix

Jos haluat tuntea pelkoa tänä lokakuussa, mutta hieman vähemmän yliluonnollisen pelottavan keinoin, kannattaa ehkä katsoa Hiljaista länsirintamalla , joka perustuu Erich Maria Remarquen samannimiseen bestseller-romaaniin vuonna 1928 ja sukeltaa sodan jokapäiväisiin kauhuihin sen raaimpina ja julmimpina hetkinä. Saksankielinen Netflix Original sodanvastainen eepos alkaa vuonna 1917, kun nuori saksalainen mies Paul Bäumer (Felix Kammerer) valehtelee ikänsä, jotta hän voi ilmoittautua ystäviensä kanssa taistelemaan ensimmäisen maailmansodan länsirintamalla.

Samalla kun Paul ja hänen ystävänsä yhtyvät päänsä täynnä romantisoituja isänmaallisia käsityksiä taistelusta ja toiveita sankaruudesta, he kohtaavat nopeasti haudoissa elävän karuun todellisuuden ja kuinka alivalmistautuneita ja tietämättömiä he ovat mitä tarvitsevat. tehdä ja tietää selviytyäkseen sodasta.

Striimaa Hiljaista länsirintamalla Netflixissä

5

'Jälkeläinen'

Julkaistu 21. lokakuuta

 DESCENDANT_Edelleen #1_Emmett Lewis
Kuva: Netflix

Jälkeläinen on Netflix Original -dokumentti, joka seuraa elokuvantekijä Margaret Brownin yrityksiä vangita Clotildan, viimeisen Yhdysvaltoihin vuonna 1860 saapuneen orja-aluksen, joka tuo laittomasti orjuutettuja afrikkalaisia ​​Alabamaan, etsimistä ja löytämistä. Vuonna 2019 löydetyn aluksen jäänteiden jälkeen elokuva keskittyy aluksella alun perin olleiden jälkeläisiin, jotka asuvat nyt Africatownin historiallisessa paikassa, vain muutaman mailin päässä Mobilen keskustasta, Alabamasta.

Jälkeläinen tarjoaa liikuttavan katsauksen yhteisöön ja sen parantumispyrkimyksiin, kun se käy läpi jatkuvaa taistelua ottaakseen huomioon menneisyyden ja säilyttääkseen esi-isiensä perinnön ja perinnön pohtien samalla, mitä oikeudenmukaisuuden saavuttaminen todella tarkoittaa.

Striimaa Jälkeläinen Netflixissä

6

'Hyppääminen korkeista paikoista'

Julkaistu 5. lokakuuta

 Hyppääminen korkeista paikoista
Kuva: Netflix

Chiara Parentin vuoden 2018 samannimisestä romaanista inspiroitunut Hyppääminen korkeista paikoista kertoo liikuttavan ja inspiroivan tarinan Solesta (Federica Torchetti), nuoresta naisesta, joka kärsii niin vakavasta ahdistuksesta, että se estää häntä elämästä elämää omilla ehdoillaan. Mutta parhaan ystävänsä kuoleman jälkeen Sole päättää kunnioittaa ystäväänsä omistautumalla kohtaamaan ja voittamaan kaikki hänen pelkonsa, käynnistämään matkan kohti täyttymystä, itsensä vahvistamista ja rakkauden löytämistä. Tämä italialainen romanttinen komedia-draamaelokuva on katsomisen arvoinen niille, jotka haluavat katsoa jotain muuta kuin pelottavaa elokuvaa tänä lokakuussa.

Striimaa Hyppääminen korkeista paikoista Netflixissä

7

'The Curse of Bridge Hollow'

Julkaistu 14. lokakuuta

 sillan kirous
Kuva: Frank Masi/Netflix

Jos haluat päästä halloween-henkeen, mutta suvaitset vähän trillerejä ja kauhua, The Curse of Bridge Hollow on elokuva sinulle. Johdolla Vieraita asioita näyttelijä Priah Ferguson, tämä Netflix Original -seikkailukomedia seuraa teiniä Syndeyta (Ferguson), joka vahingossa vapauttaa muinaisen ja salaperäisen hengen Halloweenina. Pelastaakseen kaupungin pelottavilta vuodenaikojen koristeilta, jotka henki on herättänyt eloon tuhoamaan tuhoa, Sydneyn on yhdistettävä voimansa aivan viimeisen henkilön kanssa, jonka kanssa hän haluaa olla nuorena aikuisena, joka tulee hänen isänsä luo. Marlon Wayans).

mitä tapahtui monicalle yellowstonessa

Striimaa The Curse of Bridge Hollow Netflixissä

8

'The Redeem Team'

Julkaistu 7. lokakuuta

 Peking 2008 OG, Basketball Men - Final, Yhdysvallat (USA) 1. - Espanja (ESP) 2. Amerikkalaisen joukkueen (USA) jäsenet osoittavat iloaan.
Kuva: Netflix/IOC/John Huet luvalla

Opi jotain uutta lokakuussa (tai ainakin koe tutun tarinan jännitys ja loisto uudesta näkökulmasta) Netflix Original -dokumentin avulla Redeem-tiimi . Sinun ei tarvitse olla edes urheilufani, jotta tämä elokuva olisi täydellinen slam dunk. Valmiina saamaan välittömästi mukaansa eksklusiiviset materiaalit ja ennennäkemättömän pääsyn eräisiin pelin lähihistorian suurimmista koripallotähdistä yhdessä paikassa, kun seuraamme Yhdysvaltain miesten olympiajoukkueen matkaa Pekingin olympialaisten kultamitaliin heidän voittonsa jälkeen. järkyttävä kolmas sija vuoden 2004 Ateenan kisoissa. Alkuperäisen joukkueen jäsenten ja valmennushenkilökunnan (kuten Dwayne Waden, LeBron Jamesin ja Mike Krzyzewskin) haastattelut vahvistavat Redeem-tiimi antaa katsojille jännittävän sisäkatsauksen siitä, mitä tarvitaan eeppiseen paluun ja maailman parhaan koripallojoukkueen rakentamiseen.

Striimaa Redeem-tiimi Netflixissä

9

'Wendell & Wild'

Julkaistu 28. lokakuuta

 WENDELL & WILD
Kuva: NETFLIX

Legendaarinen komediaduo Keegan-Michael Key ja Jordan Peele kohtaavat jälleen kerran, mutta tällä kertaa fantastisessa stop-motion-kauhukomedian animaatiomaailmassa. Wendell & Wild . Nimelliset Wendell (Key) ja Wild (Peele) ovat juonittelevia demoniveljiä, jotka pyytävät 13-vuotiaan Kat Elliotin (Lyric Ross) apua kutsumaan heidät elävien maahan. Komplikaatioita syntyy kuitenkin, kun Kat esittää veljille vaatimuksia vastineeksi avustaan ​​ja käynnistää hauskan ja kummallisen seikkailun, joka uhmaa elämän ja kuoleman lakeja. Visuaalisesti rikas ja kerronnallisesti ainutlaatuinen, Wendell & Wild vie sinut varmasti ihastuttavalle (ja ehkä hieman järkyttyneelle) matkalle ennennäkemättömälle, juuri sopivasti Halloweenia varten.

Striimaa Wendell & Wild Netflixissä

10

'Herra. Harriganin puhelin

Julkaistu 5. lokakuuta

 Herra Harrigansin puhelin
Kuva: Nicole Rivelli / Netflix

Voit saada tunnelman laadukkaaseen kummitteluun kuun alussa katsomalla Mr. Harriganin puhelin , joka perustuu Stephen Kingin samannimiseen novelliin. Netflix Original -kauhuelokuva sijoittuu pieneen kaupunkiin, jossa Craig-niminen poika (Jaeden Martell) ystävystyy iäkkään, eristäytyneen miljardöörin herra Harriganin (Donald Sutherland) kanssa ja solmii epätodennäköisen siteen heidän yhteisestä rakkaudestaan ​​kirjoja kohtaan. Craig jopa lahjoittaa herra Harriganille matkapuhelimen helpottaakseen heidän kommunikointiaan. Tämä puhelin on kuitenkin yllättävän hyödyllinen myös herra Harriganin kuoleman jälkeen, sillä Craigin puhelut kuolleen ystävänsä puhelimeen ilmaistakseen kiusaamista johtavat siihen, että herra Harrigan kostaa nuoren ystävänsä ottamalla vastaan ​​tämän kiduttajia haudan takaa.

Striimaa Mr. Harriganin puhelin Netflixissä

yksitoista

'LiSA toinen hieno päivä'

Julkaistu 18. lokakuuta

 LiSA-Toinen-Hieno-Päivä
Lähde: Netflix

Musiikin ja animen fanit ihastuvat varmasti tähän kiehtovaan syvälliseen katsaukseen japanilaiseen laulajaan, lauluntekijään ja sanoittajaan nimeltä LiSA, joka on saavuttanut kansainvälistä mainetta hittikappaleistaan, erityisesti niistä, joita käytetään teemamusiikkina suosittuihin animesarjoihin, kuten Demon Slayer , Sword Art Online , ja Angel Beats! . LiSA Toinen hieno päivä on Netflix Original -dokumentti laulajan matkasta nuoresta Avril Lavigne -fani Risa Oribesta johtavaksi japanilaiseksi taiteilijaksi LiSAksi, joka pysyy uskollisena nuoremman itsensä unelmalle olla rocktähti, samalla kun haaroittuu ja kokeilee aivan uusia asioita. Elokuva sukeltaa LiSA:n musiikkiin, ylä- ja alamäkiin (sekä hänen urallaan että henkilökohtaisessa elämässään) ja pyrkimykseen siirtyä hänen uransa kokonaan uuteen vaiheeseen uusilla tavoitteilla ja unelmilla.

Striimaa LiSA Toinen hieno päivä Netflixissä