Muu

Missä Bill Murrayn 'Groundhog Day' -elokuva kuvattiin?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Mikä olisi parempi tapa juhlia Groundhog-päivää tänä vuonna kuin klassisen vuoden 1993 rom-comin kanssa, Groundhog-päivä ? Toki koko vuosi on tuntunut aikasilmukalta, mutta voi yhtä hyvin pitää perinteet ja kääntyä Bill Murrayn hittielokuvan puoleen. Jos et vieläkään ole nähnyt sitä, Groundhog-päivä seuraa säätiötä nimeltä Phil (Murray), joka on juuttunut elämään samana päivänä uudestaan ​​ja uudestaan ​​Punxsutawneyssä, missä hän on mennyt kuvaamaan segmenttiä Groundhog-päivänä.

Nokkela, viisas komedia tunnustettiin useilla palkintoehdoilla sen julkaisemisen jälkeen, ja siitä on tullut suosikki vuosien varrella. Lisäksi se vahvisti Sonny & Cherin I Got You Babe -tapahtuman päänämme toistuvasti.Jos kaikki tämä Groundhog Day -keskustelu on saanut sinut miettimään, missä hittielokuva tapahtuu, olemme saaneet sinut mukaan. Missä he kuvasivat Groundhog-päivä ? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää missä Groundhog-päivä elokuva kuvattiin.

MAAPOHJAPÄIVÄ SUODATUSPAIKAT: MISSÄ OLI MAAPOHJAPÄIVÄ FILMED?

Siitä huolimatta Groundhog-päivä tapahtuu Punxsutawney'ssa, Pennsylvaniassa, he eivät kuvaaneet elokuvaa siellä. Sen sijaan tuotanto tapahtui lähinnä Woodstockissa Illinoisissa Penn Live . Jalkakäytävällä on jopa plaketti aivan Cass Streetin 108 ulkopuolella, missä Phil astuu jatkuvasti lätkään. Bill Murray astui tänne, kilpi lukee. Sen jälkeen kun elokuva ilmestyi yli 20 vuotta sitten, Woodstock on täysin omaksunut Groundhog-päivän, joka juhlii vuosittaista perinnettä kävelykierroksilla elokuvan kuvauspaikoista ja heidän oman maapohjansa Woodstock Willien ennusteista.

LASKU MURRAY MAAPOHJAPÄIVÄ : Kuka muu tähtiä MAAPOHJAPÄIVÄ ?

Bill Murray on nimi, jota eniten synonyymi Groundhog-päivä , mutta koomikko jakaa ruudun hahmonsa Rita Hansonin kanssa, jota Andie MacDowell esittelee. Groundhog-päivä tähdittävät myös Chris Elliott operaattorina Larryna, Stephen Tobolowsky Ned Ryersonina, Brian Doyle-Murray Buster Greeninä, Marita Geraghty Nancy Taylorina, Angela Paton rouva Lancasterina, Rick Ducommun Gusina, Rick Overton Ralphina ja Robin Duke kuin Ralph Tarjoilija Doris.MITÄ KATSO MAAPOHJAPÄIVÄ :

Jos haluat katsella Groundhog-päivä , sinulla on muutama vaihtoehto. Vaikka et löydä sitä Netflixistä tai Hulusta, Groundhog-päivä on tällä hetkellä katsottavissa Philo ja fuboTV , jotka molemmat tarjoavat ilmaisia ​​7 päivän kokeilujaksoja. Löydät elokuvan myös AMC: stä, jossa voit katsella voimassa olevalla kaapelilla. Lisätietoja katselusta Groundhog-päivä , tutustu oppaasemme Missä katsella Groundhog-päivä ilmaiseksi . Jos haluat vuokrata Groundhog-päivä , löydät sen palveluista, kuten Prime Video , Microsoft , Vudu , Google Play , Youtube , iTunes ja FandangoNOW .

Missä katsella Groundhog-päivä