Muu

Milloin 'Hacks' Episode 3 ensi-ilta HBO Maxissa? |

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Hacks HBO Maxissa on räiskyvä uusi tumma komedia, jossa päähenkilö Jean Smart on elävä komedialegenda Deborah Vance. Deborahin maailma kaatuu melkein, kun hänelle kerrotaan, että hän menettää kaksi suurinta viikoittaista lähtöään Vegas-näyttelyssään nuoremman teon, kuten Pentatonixin, hyväksi. Vaikka Deborah haluaa mennä patjoihin taistelemaan näyttelyistään, hänen nuori managerinsa (Paul W.Downs) haluaa pariliittää hänet omaa onneaan saavan Ava (Hannah Einbinder) -kirjailijan kanssa. Naiset ovat luonnollisesti ristiriidassa komedian, sukupolvien välisten erojen ja jokaisen pienen pienen asian kanssa, jonka voit ajatella.

Ensimmäiset kaksi jaksoa Hacks tutustu meille sekä Deborahiin että Avaan ja aseta vaihe ainutlaatuiselle suhteelle, jonka on tarkoitus kehittyä näiden kahden naisen välillä. Vaikka Avalla on vielä pitkä matka tehdä vaikutelma Deborahiin, jakson 2 loppuun mennessä näyttää siltä, ​​että hän on vihdoin tajunnut, että heillä voi olla jotain yhteistä. Kyky, ellei sitkeys. Hacks Jakso 3 lupaa jatkaa tätä matkaa hahmoille, samalla kun se valaisee enemmän siitä, mikä teki Deborahista ennakoivan hahmon, jonka hän on tänään.Mutta milloin voit katsella lisää Hacks HBO Maxilla? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää milloin Hacks Jakso 3 ja Jakso 4 ensi-iltansa HBO Max…Milloin Hacks Jakso 3 ja 4 Ensi-ilta HBO Maxilla?

Älä huoli, ihmiset. Hacks on täällä ensi viikolla. Tuo on, Hacks Jakso 3 ja 4 ensi-iltansa HBO Maxissa torstaina 20. toukokuuta 2021 Hacks ensi-ilta torstaisin.

Mitä aika tekee Hacks Jakso 3 ja 4 Ensi-ilta HBO Maxilla?

Kuten useimpien kaikkien HBO Max -alkuperäisten kohdalla, Hacks Jakso 3 ja 4 julkaistaan ​​suoratoistopalvelussa noin torstaina 20. toukokuuta noin kello 3.01 (tai klo 12.01). Jos kirjaudut HBO Maxiin tuolloin etkä löydä uusia jaksoja, odota muutama minuutti ja yritä päivittää palvelu.Kun teet uusia jaksoja Hakata Ensi-ilta HBO Maxilla?

HBO Max julkaisee kaksi uutta jaksoa Hacks viikoittain. Tässä on koko jakson käyttöönotto Hacks :

  • Hacks Jaksoiden 3 ja 4 ensi-ilta HBO Maxissa torstaina 20. toukokuuta
  • Hacks Jaksoiden 5 ja 6 ensi-ilta HBO Maxissa torstaina 27. toukokuuta
  • Hacks Jakso 7 ja 8 ensi-iltana HBO Maxissa torstaina 3. kesäkuuta
  • Hacks Jakso 9 ja 10 ensi-iltana HBO Maxissa torstaina 10. kesäkuuta

Kohdassa on vain 10 jaksoa Hacks Kausi 1 HBO Max.Kuinka katsella Hacks HBO Maxissa ilmaiseksi

Jos sinulla on HBO, tarkoittaa se, että sinulla on myös HBO Max? Kyllä, kyllä, ihmiset! Sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja kirjautua sisään HBO-tunnuksillasi. Jos katsot HBO: ta kaapelitilin kautta, kirjaudu HBO Maxiin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Jos olet HBO NOW -tilaaja, käytä HBO NOW -käyttäjätunnustasi ja salasanaasi HBO Maxille.

Tällä hetkellä HBO Max on saatavana useilla alustoilla, kuten Roku (kyllä, HBO Max on vihdoin Roku!), Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, Playstation 4, Samsung TV, Xbox One, Xbox Series X / S ja työpöydälle.

Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään tai olet uusi HBO-käyttäjä, haet myös suoraan HBO Max -palveluun. HBO Max -tilaukset alkavat 14,99 dollaria kuukaudessa, mutta HBO Max tarjoaa ilmaisen seitsemän päivän kokeilujakson uusille käyttäjille.

Missä suoratoistaa Hacks