Muu

Milloin Tšernobylin jakso 3 tulee ulos?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Enemmän:

Valtaistuinpeli ? Eh. Tuo show on hieno, Luulen . Mutta HBO: n uusin piristävä tunne on viisiosainen minisarja Tšernobyl.

madison clark pelkää käveleviä kuolleita

Tekijä: Craig Mazin, Tšernobyl dramatisoi korkean profiilin ydinkatastrofin, joka on yksi historian pahimmista ihmisen aiheuttamista katastrofeista, joka tapahtui huhtikuussa 1986. Sarjat ovat saaneet Jared Harrisin, Stellan Skarsgårdin ja Emily Watsonin pääosassa melkein yleismaailmallisen tunnustuksen, ansaita 95% sertifioitu tuore luokitus Rotten Tomatoes .Mikä aika tekee Tšernobyl ilmaa HBO: lla? Milloin Tšernobyl Jakso 3 saapuu HBO: lle? Tässä on kauha.MITÄ JAKSOJA ON HBO: SSA TŠERNOBYYLI ?

HBO-minisarja koostuu viidestä jaksosta.

MITÄ AIKA TOIMII TŠERNOBYYLI ILMA HBO: lla? PALJONKO KELLO ON TŠERNOBYYLI PÄÄLLÄ? MITÄ PÄIVÄ TEE TŠERNOBYYLI ILMA HBO: lla?

Uudet jaksot Tšernobyl ilma maanantai-iltaisin klo 21.00 ET HBO: lla.KUN TEE TŠERNOBYYLI EPISODI 3 TULOSSA?

Tšernobyl Jakso 3 ensi-iltansa maanantai-iltana (20. toukokuuta) klo 21.00. ET. Jakso on saatavana pyynnöstä tiistaista 21. toukokuuta alkaen.

MILLOIN TŠERNOBYYLI JAKSO 3 ON SAATAVILLA HBO GO: N JA HBO: N NYT?

Tšernobyl Jakso 3 on saatavilla HBO GO: lla ja HBO NOW: lla maanantaina 20. toukokuuta kello 21.00. ET.MITEN VOIN PAIKKAA A TŠERNOBYYLI LIVE-VIRTA?

Jos sinulla on HBO-tilaus, voit suoratoistaa sarjaa HBO GO tai HBO: n kautta NYT. Ei HBO: ta? Haluat ehkä kokeilla ilmoittautuminen kuukauden HBO-kokeiluun NYT.

ON TŠERNOBYYLI NETFLIXILLA TAI HULULLA?

Ei. Mutta voit suoratoistaa ohi jaksoja HBO GO: lla tai Prime Video (HBO-lisäosan kanssa).

SAMANKALTAISET: Tšernobylin luoja Craig Mazin ja tähti Jared Harris selittävät kauhutarinansa salaisuudet

Missä suoratoistaa Tšernobyl