Video

Mihin aikaan 'Texas Chainsaw Massacre' tulee Netflixiin?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Ystävänpäivä on ohi – nyt on aika leikata ihmiset raa'asti kahtia moottorisahoilla. Netflix tuo sinulle tuon verisen hyvyyden Texasin moottorisahan verilöyly , yhdeksäs erä Texasin moottorisaha slasher-franchising, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1974.

Onneksi sinun ei tarvitse lukea kaikkia kahdeksaa elokuvaa arvostaaksesi tämän vuoden 2022 hienouksia Texasin moottorisahan verilöyly elokuva, koska uusi elokuva on tarkoitettu suoraksi jatkoksi ensimmäiselle, alkuperäiselle elokuvalle. Leatherface-nimellä tunnettu kannibaalisarjamurhaaja on ollut piilossa 50 vuotta, kun joukko nuoria ystäviä vahingossa häiritsee hänen kotiaan ja herättää verisen painajaisen. Ei spoilereita, mutta et luultavasti yllätä sinua, kun kuulet, että monet ihmiset joutuvat moottorisahan haltuun!David Blue Garcian ohjaaman uuden Texas Chainsaw Massacre -elokuvan pääosissa nähdään Elsie Fisher, Sarah Yarkin, Mark Burnham, Jacob Latimore, Moe Dunford, Olwen Fouéré, Alice Krige, Jessica Allain ja Nell Hudson. Tässä on mitä sinun tulee tietää aiheesta Texasin moottorisahan verilöyly julkaisupäivä ja Texasin moottorisahan verilöyly julkaisuaika.MILLOIN UUSI TEXASIN MOOTTORISAHAN TEUREVAIHTO TULE ULOS? MISTÄ KATSO TEXASIN MOOTTORISAHAN TEUREVAIHTO 2022:

Texasin moottorisahan verilöyly alkaa suoratoistoa Netflix perjantaina helmikuun 18.

MILLOIN AIKA ON TEXASIN MOOTTORISAHAN TEUREVAIHTO OLLA NETFLIXISSÄ? TEXASIN MOOTTORISAHAN TEUREVAIHTO JULKAISUAIKA:

Netflix-elokuvat julkaistaan ​​suoratoistopalvelussa yleensä kello 12.00 Tyynenmeren aikaa tai kello 3.00 itäistä aikaa elokuvan julkaisupäivän aamuna. Siksi, Texasin moottorisahan verilöyly alkaa suoratoistoa Netflix perjantaina 18. helmikuuta klo 12.00 PT, eli 3.00 ET.Jos länsirannikolla on keskiyö, etkä vielä näe Leatherfacea Netflixissäsi, yritä päivittää sivu tai kirjautua ulos ja uudelleen sisään.

ONKO SIELLÄ TEXASIN MOOTTORISAHAN TEUREVAIHTO TRAILERI?

Mutta tietenkin! Voit katsoa Texasin moottorisahan verilöyly traileri täällä RFCB:ssä. Vieritä vain ylöspäin ja poista mykistys tämän sivun yläosassa.Katsella Texasin moottorisahan verilöyly Netflixissä