Muu

'The View' -fanikampanja 'RHONY's Eboni K Williamsille pysyvänä isäntänä: voisi täysin tehdä molemmat'

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Tänään saattoi olla Eboni K. Williams viimeinen päivä vierailevana isäntänä Näkymä , mutta fanit toivovat hänen palaavan uudella nimikkeellä - pysyvä isännöitsijä. New Yorkin oikeat kotiäidit tähti liittyi paneeliin sekä tämänpäiväiseen että eiliseen (18. lokakuuta) nauhoitukseen keskustellakseen kuumista aiheista naisten kanssa, voittaen yleisön keskustellessaan mustan tosi-tv-tähden haasteisiin ja enemmän. Ainoa jäljellä oleva kysymys: voiko hän olla tähti molemmissa RHONY ja Näkymä ?

Williams osallistui eilen paneeliin keskustelemaan tosi-tv:n taipumuksesta maalata mustat naiset vihaisiksi ja kiistanalaisiksi. Sen jälkeen kun moderaattori Whoopi Goldberg vitsaili Williamsista, joka oli ensimmäinen musta pääosassa RHONY koska he eivät löytäneet mustia naisia ​​New Yorkista, Williams otti Bravon tehtävään.Syy [on], koska mielestäni tosi-tv on kaiken velkaa mustille naisille. Luulen, että se on rakennettu mustien naisten selkään, Williams vastasi. Ja uskon, että mustilla naisilla on todella paljon hyötyä mediasta, jos niitä käytetään oikein. Uskon, että hyvässä tai pahassa, tosi-tv:llä ei ole mitään vastaavaa vaikutusta.

Hänen väitteensä teki vaikutuksen ihmisiin, ja he ottivat Twitterissä aplodeja. Nautin Ebonista perusteellisesti #TheView'ssa, yksi käyttäjä kirjoitti. Hänen täytyy olla päällä koko ajan.

Nautin Ebonista perusteellisesti #Näkymä Hänen täytyy olla päällä koko ajan!- debrajean (@debrajeanmarie) 19. lokakuuta 2021

@EboniKWilliams olit aivan upea tänään #Näkymä . Sinä todella painoit näitä vihaajia. Älykäs, kaunis, älykäs. Jatka samoin. #RHONY #ebonikwilliams https://t.co/tzFSm93MQR- Solmio ✊✊ (@Tyecolt) 19. lokakuuta 2021

stream south park verkossa ilmaiseksi

Amen! Kiitos! Olen niin kyllästynyt siihen, että ihmiset sanovat olevani vihainen tai huolissani, koska en suostu sietämään hyväksikäyttöä, laiminlyöntiä, epäkunnioitusta ja alipalkattua! https://t.co/YVcnmf1R75

— Lorna (@RNMechanic) 19. lokakuuta 2021

Hän söi alas! Tee hänestä pysyvä isäntä!!! https://t.co/qhohXaWr24

— (@justinsmithsays) 19. lokakuuta 2021

Ja tarina oli sama tänään, kun Williams palasi paneeliin keskustelemaan naamiomandaateista, seksieduista ja muusta. Eboni käveli ulos kuin olisi jo saanut työpaikan, yksi Twitter-käyttäjä kertoi.

Eboni kävelee ulos kuin olisi jo saanut työpaikan. #näkymä

- Jerzygirl45 (@ jerzygirl45) 19. lokakuuta 2021

Eboni voi hyvin näkyvillä! #Näkymä #RHONY @EboniKWilliams @Näkymä @BravoWWHL @BravoTV

- Alex Rafael (@IamAlexRafael) 19. lokakuuta 2021

Eboni olisi loistava pysyvä isäntä The View'ssa! #Näkymä

— The Peach Report Daily™ (@ThePeachReport) 19. lokakuuta 2021

Mutta voi RHONY ja Näkymä jättää eroavaisuutensa syrjään ja liittyä yhtenä voimana hyvään? Fanit uskovat, että Williams voisi jongleerata molemmat keikat. @EboniKWilliams sopii todella hyvin #TheView-palveluun, yksi käyttäjä kirjoitti ja lisäsi vielä: Garcelle [Beauvais] tekee sekä #rhobhia että The Realia. Eboni voisi täysin tehdä sekä RHONY:n että The Viewin.

hbo insecure kausi 5

@EboniKWilliams on todella hyvä istuvuus #Näkymä Garcelle tekee #rhobh ja Todellinen. Eboni voisi täysin tehdä sekä RHONY:n että The Viewin.

- Nae-Nae Perez (LFLnaenae) 19. lokakuuta 2021

Näkymä esitetään arkisin ABC:ssä klo 11/10c.

Mistä katsella Näkymä