'Traces' BritBox -katsaus: suoratoista vai ohita se?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kaikilla mysteerisarjoilla ei tarvitse olla jatkuvaa tarinaa tai viikon tapauksia. Joillakin parhaista on molemmat, ja joillakin on sekä jatkuva hahmopohjainen juoni että jatkuva proseduurinen juoni. Jäljet , vuoden 2019 mysteerisarja, joka debytoi BritBoxissa, näyttää siltä, ​​että sillä on nuo elementit sekä näyttelijät, jotka voivat vetää tasapainotuksen pois. Lue lisää.TRACES : VIRTAA TAI OHITTAA?

Lähtölaukaus: Nuori nainen ottaa vetovoiman savukkeesta ja astuu sitten päättäväisesti kohti toimistorakennusta. Hän räjähtää naisen toimistoon ja sanoo löytäneensä tietoja äitinsä murhasta.Ydin: Vilkkuu kolme päivää aikaisemmin. Emma Hedges (Molly Windsor) on matkalla uuteen työhönsä ensimmäiseen päivään; se on kotikaupungissaan Dundee, Skotlanti. Hän työskentelee laboratorioteknikkona Skotlannin oikeuslääketieteen instituutissa. Hän saapuu SiFA: lle kiireisenä päivänä; hänen pomo, professori Sarah Gordon (Laura Fraser), on kutsuttu tulipaloon, jota avustaa professori Kathy Torrance (Jennifer Spence). He ovat aloittamassa MOOC-rikosteknisen verkkokurssin.

Emmalla on historia Dundeen kanssa sen ulkopuolella, että se on vain kotikaupunki. Vuonna 2001 hänen äitinsä tapettiin ja löydettiin haudattuna matalaan hautaan. Joten hänen äitinsä murhan takana on ollut hänen mielestään 6-vuotiaasta lähtien. Joten kun hän kirjautuu MOOC: lle, hän on huolestunut siitä, että oletetusti kuvitteellisen tapauksen yksityiskohdat kuulostavat hänen äitinsä murhasta. Kun hän näkee videon, jolla on oletetun uhrin kallo, hän kääntyy ulos.

millä kanavalla on cowboys-peli tänään

Hän kohtaa professori Gordonin tästä, mutta hänen pomonsa vakuuttaa hänelle, että tapaus on täysin kuvitteellinen eikä luuranko ole hänen äitinsä. Mutta yksityisesti hän ei ole varma. Samalla kun he jatkavat tulipalon tutkimista, mukaan lukien näyttäminen siitä, kuinka muokattu leivänpaahdin, joka on täytetty pahvilla, voi sytyttää tulipalon, Sarah ja Kathy pyrkivät varmistamaan, että Sarah ei ole tietoisesti sisällyttänyt yksityiskohtia todellisesta tapauksesta, olipa kyseessä Emman äiti tai jokin muu .Emma puhuu hän puhuu isänsä Drew'n (John Gordon Sinclair) kanssa tästä tapahtumien käänteestä; kun hän lähtee keskellä yötä, hän löytää kuvan isästään ja äidistään nukkumassa yhdessä, mutta ei avioliiton aikana. Kun hän vierailee Izzy Alessin (Laurie Brett), vanhan ystävänsä Skyen (Jamie Marie Leary) vaikeuksissa olevan äidin kanssa, Izzy muistelee, kuinka viranomaiset löysivät Emman äidin palasina, yksityiskohdasta, josta Emma ei koskaan tiennyt. Tämä lähettää Emman hännän pyörimään; hän kohtelee tästä isäpuolensa Jimmyn (Phil McKee) ja hän kieltäytyy pidättämästä kyseisiä tietoja häneltä. Hän menee professori Gordonin toimistoon etsimään apua ja kertoo hänelle, että hänen näkemänsä valokuvan ajoitus äidin ollessa Jimmyn kanssa on herättänyt epäilyksiä.

Mistä se muistuttaa sinua? On paljon esityksiä, joissa joku palaa kotikaupunkiinsa vuosia traumaattisen kuoleman tai muun elämää muuttavan tapahtuman jälkeen. Viimeksi irlantilainen draama Etelä-Westerlies oli sama teema, vaikka esitys itsessään oli kevyempi ja asiat hänen elämässään, johon päähenkilö palasi, eivät todellakaan olleet niin kauhistuttavia.Meidän Take: Sen takana on mielenkiintoinen idea Jäljet , luoneet Amelia Bullmore ja Val McDermid, ja kirjoittanut Bullmore: Nainen pyytää oikeusasiantuntijapomoaan auttamaan häntä selvittämään, kuka murhasi äitinsä lähes 20 vuotta sitten. Suuri osa näyttelystä etenee kuin tavallinen mysteerisarja, jossa Sarah, Kathy ja SiFA: n henkilökunta yrittävät ratkaista asioita, kuten kolme ihmistä tappaneen tulipalon, joista yhtä ei ole tunnistettu. Mutta koko tapauksen, johon Emman äiti liittyy, pitäisi olla mukava tasapaino.

Siellä on varmoja merkkejä Jäljet hänellä on menettelytavat, tuhopoltotapauksesta Kathyyn, joku, jolla on Sheldon Cooper -tason kyvyttömyys lukea sosiaalisia vihjeitä, kysyy työtovereilta miehestä, jonka hän tapasi työmatkalla yhtäkkiä vierailulla. Emme ole 100-prosenttisesti varmoja siitä, että saamme viikon tapauksen Emman tarinan ohella, tai tulipalo on myös jatkuva menettelytarina SiFA: n taitojen osoittamiseksi ja heidän suhteidensa luomiseksi paikalliseen poliisiin, etenkin DI Neil McKinveniin ( Michael Nardone).

näyttelijät yellowstonen kauden 1 jaksossa 1

Mutta tarinaa ei ole määritetty kokonaan jakson 1 lopussa; toisessa jaksossa Emma aloittaa suhteen salaperäiseen mieheen nimeltä Daniel (Martin Compston), joka saattaa auttaa Emmaa pääsemään äitinsä murhaan. Joten tämä saattaa osoittaa jatkuvan mysteerin olevan hitaasti etusijalla.

Joka tapauksessa, Jäljet asettaa ehdottomasti jännittävän, mielenkiintoisen mysteerin, jossa hahmot, joiden historia on vakiintunut. Fraser, joka tunnetaan parhaiten näillä rannoilla Lydia Rodarte-Quaylen pelaamisesta Breaking Bad ja Parempi soittaa Saulille , pystyy osoittamaan Sarahin itsetyytyväisyyden, mutta ei ylimielisen luottamuksen kykyihinsä oikeuslääketieteellisenä tutkijana sekä hänen luonnolliset pelkonsa siitä, että hän on sekoittanut jotain MOOC: iin. Ja Windsorin esitys, joka osoittaa Emman olevan emotionaalisesti hauras, mutta teräs ja päättäväinen selvittää, kuka tappoi äitinsä, on sarjan emotionaalinen keskus.

Kuva: Des Willie / BritBox

Sukupuoli ja iho: Ei mitään.

mihin aikaan on cowboys-peli

Viimeinen kommentti: Olemme palaamassa alkuperäiseen kohtaukseen, jossa Emma pyytää Sarahilta apua. Mutta tällä kertaa hän näyttää hänelle kuvan äidistään ja isästä sängyssä yhdessä aikana, jolloin hän tietää, ettei sen olisi pitänyt tapahtua.

Sleeper Star: Jennifer Spence on virkistävä läsnäolo professori Kathy Torrancena. Vaikka hän ei ole hyvä sosiaalisissa vihjeissä ja on raa'asti rehellinen - hän kertoo Sarahille, että kun hän harhautuu harvinaisesta virheestä, hän menee huolimattomaksi - Spence ei pelaa Torrancea kuin jotakin ylimmän nerokasta savanttia. Hän on vain joku, joka tuntee työnsä ja suorittaa sen hyvin.

Useimmat Pilot-y-linjat: Mikä motivoi Emmaa etsimään isänsä huoneesta, josta hän lopulta löytää kuvan, on epäselvää. Joku koputtaa oviaan, joka etsii tavaraa, joten ehkä se oli huumeita. Mutta hän tekee melko laajan haun. Ja kun hän löytää valokuvan, kuuluu hälyttävää musiikkia, mutta emme ole varmoja siitä, miksi Emma selittää sen meille myöhemmin. Kirjoittajien oletus on, että yleisö kiinnittää huomiota niin tarkkaan.

Kutsumme: Suoratoista sitä. Jäljet sillä on mielenkiintoinen mysteeri ja joukko päähenkilöitä, jotka ovat osoittaneet jonkin verran syvyyttä ensimmäisen jakson loppuun mennessä.

on kotona yksin Disney plussalla

Joel Keller ( @joelkeller ) kirjoittaa ruoasta, viihteestä, vanhemmuudesta ja tekniikasta, mutta hän ei poikaa itseään: hän on TV-junkie. Hänen kirjoituksensa on ilmestynyt New York Times, Slate, Salon, RollingStone.com, VanityFair.com, Fast Company ja muualla.

Suoratoisto Jäljet BritBoxissa