Suoratoista Tai Ohita Se

Striimaa tai ohita se: 'All Of Us Are Dead' Netflixissä, missä zombit valtaavat korealaisen lukion

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 
Voimanlähteenä Reelgood

Sisään Kaikki meistä ovat kuolleita (Netflix), se on taistele tai pakene ryhmälle oppilaita, kun heidän lukionsa muuttuu zombiepesäkkeelle. Sarja on mukautettu Nyt Koulussamme , korealainen digitaalinen online-sarjakuva, joka julkaistiin vuosina 2009–2011, ja siinä on ainakin yksi näyttelijä Netflixin karanneet hitistä Kalmari peli Lee Yoo-mi:ssä (Pelaaja #240), joka on yksi paikalla olevista opiskelijoista.

ME KAIKKI OLEMME KUOLLEET : SUORAATKO TAI OHITTAANko?

Lähtölaukaus: Pyörivässä pitkässä otoksessa näemme kahden miesopiskelijan pilkkaavan ja kiusaavan kolmatta poikaa, kun kaksi muuta opiskelijaa katselee. Työnnät muuttuvat työntöiksi ja potkuiksi rintaan, ja väkivalta lisääntyy, kunnes uhri heitetään katolta, jolla kaikki tämä tapahtuu. Hän törmää kolme kerrosta alla olevalle kujalle.Pääsisältö: Jin ennen kuin hän lensi katolta, kiusattu opiskelija Jin-su näytti taistelevan kiusaajiaan vastaan ​​raivokkaalla päättäväisyydellä ja kiireellä, ja kun tapaamme hänet uudelleen ensiapuun, on selvää, että kiusaajat ja mustelmat ovat pienin tämän lapsen ongelmista. Hänellä on zombikuume, ja hänen isänsä Lee Byung-chan (Kim Byung-chul) tietää sen. Lee yrittää lyödä poikansa kuoliaaksi Raamatulla ja palaa pian Hyosanin lukioon, jossa hän on luonnontieteiden opettaja. Tällä hetkellä kaikki on rauhallista Hyosanissa, jossa opiskelijat Cheong-san (Yoon Chan-young), On-jo (Park Ji-hoo) ja Su-Hyeok (Park Solomon) yrittävät navigoida rakkauskolmiossa: Cheon- san pines On-jolle, mutta hän on jumissa ystävävyöhykkeellä, kun taas On-jo murskaa Su-Hyeokia, jolla näyttää olevan silmät jollekin muulle. Luokkakiusaaja Yoon Gwi-nam (Yoo In-soo) kiusaa ujoja ja heikkoja.mikä kanava on yellowstone

Herra Lee piilottelee enemmän kuin syrjäytynyt, zombisairas poikansa. Myös hänen laboratorionsa hamsteri on saanut tartunnan ja puree ilkeää tyttöä nimeltä Hyeon-ju. Lee hillitsee häntä toimistossaan ja pistää hänelle bentsodiatsepiinia. Se hidastaa tartuntaa, hän kertoo videolokiin, mutta korkeintaan muutamalla tunnilla. Olivatpa Hyosanin järkyttyneemmän luonnontieteiden opettajan motiivit mitkä tahansa, hänen yrityksensä tutkia zombievirusta karkaavat nopeasti hallinnasta, ja purrut muuttuvat verenhimoisiksi epäkuolleiksi friikkeiksi.

Kuka selviää hyökkäyksestä? Ensimmäisessä jaksossa Kaikki meistä ovat kuolleita Yksikään tapaamistamme oppilaista ei ole heti purettujen joukossa. Mutta tämän esityksen zombit liikkuvat nopeasti, heillä on voimaa ja niiden on jo osoitettu olevan melko joustavia. (Muistatko lapsen, joka selvisi katolta heittämisestä?) Cheong-sanin ja On-jon on parempi pysyä yhdessä, tarkkailla selkänsä ja ehkä tehdä linjaa lukion jousiammuntaradalle.ME KAIKKI OLEME KUOLLEET EP 1 CRAZY HAMSTER

Mitä esityksiä se muistuttaa sinua? On selvää, että zombeja on kaikkialla, tappamattomineen Kävelevä kuollut synnyttänyt joukon spinoffeja. Mutta Netflixissä on myös Korean ajan zombidraama Kuningaskunta , plus viisi vuodenaikaa Z-Nation , omat sivunsa Musta kesä , ja brasilialainen zombie-sarja Todellisuus Z .Otamme: Korealaisessa popkulttuurissa zombeilla on jalat. Vuoden 2016 hitistä Juna Busaniin (elokuva niin suosittu, että hahmot viittaavat siihen suoraan AOUAD ) 2020-luvulle #Elossa , K-Zombie-elokuvat ja -draamat ovat muotia maassa, jossa ne toimivat usein kritiikkinä luokkaan, kulutukseen ja kilpailuun nyky-yhteiskunnassa. Sisään Kaikki meistä ovat kuolleita , Hyosan High School toimii jo koko maan mikrokosmosena, jonka luokkarakenteet ja hierarkiat ovat hyvin paikoillaan. Rikkaat lapset, kuten Lee Yoo-min Na-yeon, katsovat alas luokkatovereihinsa, luokkakiusaajat valitsevat hellittämättä heikompia lapsia, ja juorut leviävät hallissa. Kun samat paikat ovat täynnä zombeja, jotka juoksevat räjähdysmäisesti, on mielenkiintoista nähdä kuinka hierarkkiset rakenteet muuttuvat. Kuten herra Lee sanoo tiedetunnilla, organismi ei ole riippuvainen aineenvaihdunnastaan, vaan sen halusta selviytyä. Zombie-virus, jonka hän auttoi vapauttamaan, selvittää varmasti, onko se totta ja kenelle se on totta.

Mitä tulee gore- ja zombie-erikoistehosteisiin, Kaikki meistä ovat kuolleita Alkuvaiheessa on tyypillisiä veren ja revittyneen lihan kihtiä ja muutamia valtavia ja hätkähdyttäviä hetkiä epäkuolleista ruumiista, jotka sinkoutuvat voimakkaasti seiniin, katoilta tai törmäävät kouluhuoneiden ikkunoista hidastettuna. Kun koulualueesta tulee sota-alue, on varmasti enemmän mahdollisuuksia tappaa iskuja ja tappolaukauksia, jotka ovat zombisisällön vakiokysymys. Mutta kun otetaan huomioon opiskelijoiden juurtunut heimo, on myös tyydyttävää nähdä, ketkä elävistä ovat kohteena. Ei ole epäilystäkään siitä, että koulukiusaajat, jotka onnistuvat välttämään puremisen, joutuvat eloonjääneiden luokkatovereidensa ottamaan kiinni. Vaikka zombit parvi, Kaikki meistä ovat kuolleita on varmasti omansa Battle Royale tai kärpästen herra hetkiä.

Seksi ja iho: Ei mitään.

pieni iso mies Netflix

Viimeinen kommentti: Kun äskettäin kääntynyt henkilö jahtaa joukon huutavia opiskelijoita ruokasaliin, Cheong-san ja On-jo saavat ensimmäisen kauhistuttavan vilauksen tästä kauheasta uudesta todellisuudesta. Yhtäkkiä zombi rypistyy tallattujen ruumiiden yli kohdatakseen On-jon päätä vasten, verta tippuvan sen repeytyneiltä kasvoilta.

fall out boy mania torrent

Sleeper Star: Park Solomon on loistava komeana, itsevarmana Su-Hyeokina, joka on jättänyt menneisyytensä kiusaajaksi taakseen yrittäessään olla parempi ihminen ja luokkatoveri.

Useimmat pilottilinjat: Cheong-san ei voi tehdä muuta kuin tunnustaa elinikäistä ihastumistaan ​​On-joon. Jos maailmanloppu tulee, hän kertoo Su-Hyeokille ja vain On-jo, minä ja zombi on jäljellä, menisin ulos zombin kanssa. Hän ei tiedä, kuinka pian hänen lausuntonsa testataan.

Kutsumme: SUORASTA SE. Sen sisäelinten jännityksen lisäksi, että katsot zombeja, jotka ruokkivat onnettomia uhrejaan, Kaikki meistä ovat kuolleita asettaa sosiaaliset hierarkiat ja ihmisten selviytymismekanismit mikroskoopin alle.

Johnny Loftus on riippumaton kirjailija ja toimittaja, joka asuu Chicagolandissa. Hänen töitään on esiintynyt The Village Voicessa, All Music Guidessa, Pitchfork Mediassa ja Nicki Swiftissä. Seuraa häntä Twitterissä: @glennganges