Muu

'Southern Charm': Austen's Trop Hop -olut, mistä ostaa, arvosteluja

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Paljon oli otettava pois osan 2 osasta Eteläinen viehätys tapaamisen, mutta yhden tärkeimmän elementin pitäisi olla, että Austen Krollin Trop Hop -olut on kaikin puolin menestys. Se on hänen ensimmäinen King's Calling Brewing yritys ja myös, se on pirun maukasta. Kokeilin olutta vuonna 2019 ja nautin siitä erittäin, enkä ole yleensä niin paljon oluenjuoja. Mutta kevyt ja hedelmäinen maku on todellinen mukava, varsinkin lämpimänä päivänä.

Kun isäntä Andy Cohen kysyi, mikä oli uusinta oluen kanssa, Austen kertoi hänelle: 'Kun muutin sen tölkeihin, kun kaikki vain muuttui minulle. Jokainen Harris Teeter ja Publix - mennyt kahdessa viikossa, kun sen piti kestää kahdeksasta kymmeneen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Austen tapasi Leva Bonaparten aviomiehen Lamarin keskustelemaan heidän yhteistyöstään, mikä on erinomainen uutinen Austenille, koska he omistavat neljä erittäin menestyvää Charlestonin laitosta.millä kanavalla tappelee tänä iltana

Tietysti, kun entinen Madison LeCroy kyseenalaisti liiketoimintansa oikeutuksen, Craig Conover ryhtyi kaverinsa puolustukseen huutaen: Hän on saanut oluensa ruokakaupoista! ja huomauttaa edelleen: Kukaan täällä ei voi kävellä kauppaan ja ostaa tuotteitaan paitsi Austen. Jopa Craig toivoo avautuvan tiili- ja laattamyymälä myöhemmin tänä vuonna Charlestonissa, ja sillä välin, kaksi ovat aloittaneet uuden liikeseikkailun: uuden podcastinsa, Tyynyt ja olut.

Jopa Danni Baird soitti virstanpylvään lisäämiseksi, työskentelin alkoholin jakelijana ja sanon, että käsityöolutta ei ole helppo saada vähittäiskauppaan.

Ja hänen kaltaisensa yrityksen kasvattaminen vie aikaa! Vaikka Trop Hop on osoittautunut suosituksi Charlestonissa, kuten näimme kauden alkupuolella, kun viini- ja ruokajuhlien väkijoukot kokoontuivat kopinsa ympärille näytteelle oluesta, Austen kertoi jo joulukuussa, että hän työskentelee Trop Hopin tuomiseksi myös useampiin osavaltioihin ympäri maata. Sillä välin, jos et saa sitä makuhermoillesi, voit silti edustaa muuta kehoa hänen omaisuutensa verkkosivusto myy tällä hetkellä hatut, paidat ja muut tavarat.Näytä tämä viesti Instagramissa

Austen Krollin (@krollthewarriorking) jakama viestisuuret brittiläiset leivontaohjelman juontajat

Suoratoisto Eteläinen viehätys Bravo Now -sivustolla