Suoratoista Tai Ohita Se

'Slasher: Solstice' Netflix-arvostelu: suoratoistetaanko vai ohitetaanko?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Uutta Netflixissä kesäkuussa 2021

Viimeinen kommentti: DRUIDI piilee sanattomasti epäselvässä laukauksessa kallistuskulmassa - oletettavasti viimeinen asia, jonka Cassidy koskaan näkee.

millä kanavalla on nfl-peli tänä iltana?

Sleeper Star: Toistaiseksi Rahmani on ainoa hahmo, jolle on annettu minkä tahansa syvyyden merkki. Saadia, julman kiihkoilun uhri, on hän vilpitön ja empaattinen ja varmasti ei lennätetä lennolla tämän kauden sankarina selviytyneenä Vinoneliö .Useimmat Pilot-y-linjat: Se oli vuosi sitten! Saadia kertoo, kuinka kauan on kulunut siitä, kun joku on surkeasti puukotettu heidän kerrostalossaan, vakuuttaen vanhemmilleen, että hänellä on kaikki kunnossa ja ettei häntä vaarassa murhata kuolemaan, kun he ovat poissa.Kutsumme: JÄTÄ SE VÄLIIN. Se on hyödyntävä kaatopaikka - eikä edes hyvä hyväksikäyttävä kaatopaikka. Vältä, ellet kuulu niiden kyltymättömien kauhufanien joukkoon, jotka katsovat jokaista paskaesitystä tai elokuvaa, jota tukevat sen lukuisat ja säännölliset kuvaukset murhasta.

John Serba on freelance-kirjailija ja elokuvakriitikko, joka työskentelee Grand Rapidsissa, Michiganissa. Lue lisää hänen työstään osoitteessa johnserbaatlarge.com tai seuraa häntä Twitterissä: @johnserba .milloin outlander alkaa taas

Suoratoisto Slash: Solstice Netflixissä