Muu

Scott Pilgrim vastaan ​​World Cast Reunites 10-vuotisjuhlan taulukkoa varten

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Lähes 10 vuotta sen jälkeen Scott Pilgrim vs. maailma heräsi elämään suurella näytöllä, elokuvan näyttelijät ja tekijät ovat taas yhdessä. Vuoden 2010 kulttiklassisen sarjakuvalehden takana oleva joukkue kokoontui tänään virtuaalikokoukseen ja esitti faneille luetun pöydän.

Kirjailija ja ohjaaja Edgar Wright isännöi tapaamista, jossa esiintyivät kaikki elokuvan tähdet. Mukana olivat Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans, Anna Kendrick, Alison Pill, Aubrey Plaza, Mae Whitman ja Jason Schwartzman sekä Ellen Wong, Satya Bhabha, Brandon Routh ja Mark Webber. Scott Pilgrim luoja Bryan Lee O'Malley ja käsikirjoituksen toinen kirjailija Michael Bacall liittyivät myös.Zoom-yhdistyminen kaksinkertaistui Water for People -varainhankinnaksi, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tuo puhdasta vettä yhteisöille ympäri maailmaa. Olemme täällä tukemassa Vettä ihmisille, Pill selitti tapahtuman alussa. Tämä pandemia on paljastanut valtavat aukot elintärkeissä infrastruktuureissa, ja yksi parhaista tavoista estää tautien leviäminen ei ole yli kolmen miljardin ihmisen käytettävissä. Heillä ei ole puhdasta vettä, joten he eivät voi pestä käsiään, heillä ei ole sanitaatioratkaisuja, jotta sairaudet voivat levitä nopeasti.Scott Pilgrim vs. maailma ensi-ilta esitettiin teattereissa 13. elokuuta 2010. Vaikka lipputuloissa oli pettymys, se kasvoi uskollisen ja omistautuneen fanikunnan vuosien varrella. Scott Pilgrim juhlii 10-vuotisjuhliaan Dolby Cinema -teatterin uudelleenjulkaisulla, Wright ilmoitti toukokuussa.

Elokuvan takana oleva tiimi julkaisi lausunnon Water for People -lehdelle, jossa kiitettiin katsojia. Kiitos, Scott Pilgrim -fanit! Ilman sinua ei olisi kymmenen vuoden juhlaa, he totesivat. Ja sitten emme pystyisi tuomaan teitä Scott Pilgrim vs. maailman vesikriisi, joka on tuonut teille ei-lainkaan elää kodin mukavuudesta globaalin pandemian karanteenin sulkemisen aikana.Näin ehdottomasti kuvittelimme tämän syntymäpäivän merkitsemisestä ... Tiedämme, että se on ollut haastava aika. Mutta se on myös aika, jolloin yksilöiden ja yhteisöjen anteliaisuus on ollut upeaa. Toivon, että annat mitä voit ihanalle ryhmälle, joka auttaa pelastamaan ihmishenkiä, rakentamaan yrityksiä ja luomaan pysyviä muutoksia kaikkialla maailmassa.

Voit lahjoittaa Vesi ihmisille -palvelulle Scott Pilgrim Water for People -sivusto . Katso koko isännöinti, jota isännöi Viikkoviikko yllä olevassa videossa.Missä katsella Scott Pilgrim vs. maailma