Muu

'Rick and Morty' Kausi 5: Asiat, jotka kaipasit perävaunussa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kuva: Aikuisten uinti

Näyttää siltä, ​​että meillä on popkulttuuriteemat ainakin kahdelle eri jaksolle. Yhdessä vaiheessa Rickin upea versio purjehduksesta vatsansa läpi sanoo: On aika herättää pieni helvetti ja Smithin perheen panssaroituja versioita voidaan nähdä useita kertoja. Perustuu kuinka paljon Rick ja Morty rakastaa sitoutua tiettyyn esitykseen tai elokuvan tunnelmaan, näyttää todennäköiseltä, että saamme a Hellraiser sekä Voltron-jakson.Clive Barkerin kauhuelokuva-sarja Hellraiser tunnetaan parhaiten johtajastaan ​​Pinheadista. Alkuperäinen elokuva ja sen monet jatko-osat seuraavat Cenobiitteja, joukko sadomasokistisia olentoja toisesta ulottuvuudesta, jotka eivät pysty erottamaan kipua ja nautintoa. Sitä purjehtii Rick ja ribby Beth (Sarah Chalke).Mitä tulee Voltron viitteitä, näyttää siltä Rick ja Morty otan sen vanhan koulun. Smithin perheen käyttämät univormut näyttävät eniten samanlaisilta kuin alkukaudet Beast King GoLion , japanilainen sarja, joka lopulta tunnetaan Yhdysvalloissa Voltronina.Tiedät jo Voltron Käsitellä, vaikka luulet, ettet. Viidellä Team Voltronin jäsenellä on kaikilla oma ajoneuvo- ja eläinaiheinen robotti, ja kun he kaikki yhdistyvät, he voivat muodostaa superrobotin. Ja millainen toimintahäiriöinen joukkue aiomme nähdä. On huomattava, että tämä on kolmas kerta Rick ja Morty on tehnyt a Voltron viite. Ensimmäinen esiintyi kauden 3 levossa ja Ricklaxationissa ja kauden 4 Promortyuksessa.

onnenpyörän kilpailijaluettelo
5

Buschworld Adventuresille ja LEGO Rick and Mortylle nyökkäsi.

Kuva: Aikuisten uintiKerroimme teille, että ulottuvuutta paljastava maailma oli tärkeä. SDCC: n ensimmäinen ilme ja kauden 5 traileri sisältävät Mortyn, joka säästää Rickiä planeetalta, joka näyttää näyttävän vaihtoehtoisia versioita itsestään. Se on kuin Death Crystals-planeetta kaudesta 4, mutta vähemmän verinen ja outo. Ja kuten Kuolemakristallitkin, jos katsot kelluvia kohtauksia Rickin ja Mortyn ympärillä, sinut palkitaan.

Yksi yllä olevan kuvan vasemmassa yläkulmassa olevista kelluvista kiteistä osoittaa, mistä on erehtymätön kohtaus Bushworld-seikkailut . Jos tarvitset virkistystä, 11 minuutin lyhyt oli Adult Swim's April Fool's Day kepponen jo vuonna 2018. Kun kaikki halusivat katsoa Rick ja Morty Kausi 3, jonka he saivat sen sijaan, oli tämä jakson huutava Australian happamatka. Toinen kristalli näyttää Rickin ja Mortyn LEGO-versiot. Rick ja Morty LEGO-sarjoja ei ole tällä hetkellä, eikä esityksestä ole koskaan ollut LEGO-jaksoa. Se on vain hauska pieni kunnianosoitus erilaiselle hahmonrakentamistyylille.6

Jerryllä on pitkät hiukset.

Kuva: Aikuisten uinti

Yhdessä vaiheessa Summer (Spencer Grammer) ja Morty ajavat Rickin avaruusalusta. Ja kuka taustalla huutaa? Kukaan muu kuin kaikkien aikojen surullisin hahmo, Jerry (Chris Parnell), pitkäkarvainen versio.

Meillä ei ole aavistustakaan, mitä pitkät hiukset tarkoittavat. Onko tämä Jerryn nuorempi versio? Onko tämä keski-ikäinen kriisi? Onko se outo Rickin rangaistus? Olipa alkuperätarina mikä tahansa, se on varmasti syvästi säälittävä.

7

Siellä oli viitteitä Blade ja Jurassic Park.

Kuva: Aikuisten uinti

Kun Morty pelastaa Rickiä murtuneelta planeetalta, Rick huomauttaa melko siististä vaihtoehtoisesta versiosta itsestään. Yksi kristalli osoittaa, että Rick ja Morty pukeutuvat mustiin trensseihin ja suriseviin hiusleikkauksiin vampyyreja veistäessään. Olemmeko me Terät siinä? Tiukka, Rick sanoo. Se on viittaus vuoden 1998 Wesley Snipes -sankarikauhuelokuvaan, Terä . Mutta tässä trailerissa on toinen hauska elokuvaviite.

Yhdessä vaiheessa Summer ja Morty kiistelevät siitä, pitäisikö heidän koskettaa Rickin juttuja. Kun Summer ilmoittaa tekevänsä sen, heidän isoisänsä hologrammi ilmestyy sanomalla: Nuh uh uh. Nuh uh uh. Sanoin, ettei koske paskaani. Sanat voivat olla hieman erilaiset, mutta sormenvääntö, poljinnopeus ja ärsyttävä sävy ovat täysin nyökkäys Dennis Nedryn (Wayne Knight) eniten noteerattava rivi sisään Jurassic Park. Koska kauden 1 anatomiapuisto on pohjimmiltaan yksi suuri Jurassic Parkin kunnianosoitus, tiedämme, että Rick ja Morty kirjailijat ovat faneja.

kuinka katsoa patrioottien peliä

Missä suoratoistaa Rick ja Morty