Suoratoista Tai Ohita Se

'The Other One' Acorn TV Review: suoratoistaako se vai ohitatko sen?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Woman Crush Wednesday: Nicola Coughlan on Belle of the Ball elokuvassa Bridgerton

Viimeinen kommentti: Poliisit tulevat tutkimaan soihdut. Marcus, joka tuntee itsensä jo syylliseksi sekvenssistä, päättää kääntyä itseensä. Kyttä heiluttaa Catille, ja Cathy arvelee tuntevansa toisensa Tinderistä aikaisemman kohtaamisen perusteella.

Sleeper Star: Kohtaukset, joissa Tess käyttäytyy janoina, masentuneina ja vihaisina kerralla Kia-kuljettajan kanssa käydessään, ovat hauskoja ja ansaitsevia, osoitus Rebecca Frontin koomisen näyttelijätaidosta.Useimmat Pilot-y-linjat: Kun Marilyn sanoo, että Cat ja Cathy näyttävät samanlaisilta, se jopa rasittaa Catin ja Cathyn uskollisuutta; Cathyn kuusi tuumaa pitempi, erilainen hiusväri, erilainen melkein kaikki.Kutsumme: Suoratoista sitä. Toinen tarkastelee ainutlaatuisesti kuolemaa ja surua, joka on tarina kahdesta äärimmäisissä olosuhteissa heitetystä perheestä. Esityksen lämpö muodostuu melkein heti, ja se paranee vain.

Joel Keller (@joelkeller) kirjoittaa ruoasta, viihteestä, vanhemmuudesta ja tekniikasta, mutta hän ei poikaa itseään: hän on TV-junkie. Hänen kirjoituksensa on ilmestynyt New York Times, Slate, Salon, VanityFair.com, Playboy.com, Fast Company.com, RollingStone.com, Billboard ja muualla.Katsella Toinen Acorn-televisiossa