Urheilu

Onko MM-sarja tänään? Phillies vs. Astros World Series Game 6 Live Stream Info

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kuka on valmis vuoden 2022 World Seriesin keskeiseen peliin 6?

kiitospäivän paraati verkossa

Tämän vuoden syksyn klassikko on ollut melko tapahtumarikas, eikö? Neljännessä pelissä Philadelphia Phillies löi viisi kotijuoksua matkalla sulkemaan Houston Astrosin ja ottamaan sarjan 2-1 johtoon. Selkä seinää vasten Houston ei vain voittanut peliä 5, voi ei. Syöttäjät Cristian Javier, Bryan Abreu, Rafael Montero ja Ryan Pressly heitti ensimmäisen yhdistelmän no-hitter kauden jälkeisessä historiassa . Mitä Game 6 tarjoaa baseball-faneille? Selvitämme pian.Näin voit katsoa Game 6 of the World Seriesin suorana verkkolähetyksen aloitushetkestä suoratoistotietoihin.ONKO MAAILMA-SARJA TÄNÄÄN (PERJANTAI 4.11.?)

Ei. World Seriesin peli 6 pelataan lauantaina 5. marraskuuta FOXilla.

MIHIN KÄYNTIIN MAAILMAN SARJAN PELI 6 ON?

Fall Classicin peli 6 alkaa lauantaina 5. marraskuuta klo 20.03. ET FOXissa.kuka pelaa grinchiä 2000

WORLD SERIES GAME 6 -SUORATORIASETUKSET:

Jos sinulla on kelvollinen kaapelikirjautuminen, voit katsoa Phillies/Astros World Series -tapahtumaa suorana KETTU, FOX Sports.com , tai FOX Sports -sovellus .

MITEN KATSO WORLD-SARJA SUORAAN VERKOSSA ILMAN kaapelia:

Voit myös suoratoistaa World Seriesia aktiivisella tilauksella fuboTV, Sling TV , Hulu + Live TV , YouTube TV , tai SUORATTV:N STREAM , jotka kaikki tarjoavat FOX-suoratoiston. FuboTV ja YouTube TV -tarjous ilmaiset kokeilut ehdot täyttäville tilaajille .mikä on 90 päivän sulhanen

WORLD SERIES 2022 HULU SUORATUSVAIHTOEHDOT:

Vaikka et voi suoratoistaa tämän päivän peliä perinteisellä Hulu-tilillä, voit katsoa sitä suorana Hulu + Live TV:n FOX-suoratoisto . Saatavilla hintaan 69,99 $/kk (johon sisältyy ESPN+, Disney+ ja Hulu), palvelu ei enää tarjoa ilmaista kokeiluversiota.

Kuva: Getty Images

MILLOIN ON VUODEN 2022 WORLD-SARJAN PELI 7?

Mahdollinen peli 7 esitetään sunnuntaina 6. marraskuuta klo 20.03. ET FOXissa.