Suoratoista Tai Ohita Se

'Ni no Kuni' Netflix Review: Suoratoista se vai ohitatko sen?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Woman Crush Wednesday: Anna Mythic Quest -tähden Ashly Burchin viedä sinut matkalle

Meidän Take: Tiedote: En ole koskaan soittanut Ni no Kuni pelejä - jotka alun perin koskivat poikaa, joka kulki toiseen maailmaan pyrkiessään pelastamaan äitinsä - joten katselin elokuvaa ilman matkatavaroita, joten minulla ei ollut asiayhteyttä kritisoida sitä käsitteen rikkomisesta. Siksi julistan sen olevan kurja puhtaasti omin ehdoin elokuvana. Se on täynnä kattilalevyn D & D-fantasiakrapolaa, yleistä äänityötä, kuvaamatonta animaatiota ja huolenaiheita piilotetulla ja ällistyttävällä näyttelyllä, joka taistelee uneliaisuuden demoneja vastaan ​​toisen kupin kahvia syttyvällä sähköistetyllä miekalla ja silmäluomien avattavalla hammastikkujen loitsulla. .

Juoni on hyvin löysä kokoelma asioita, jotka tapahtuvat, yleensä yhtäkkiä, vähän logiikkaa tai järkeä. Jos muinainen taika-ase tarvitaan taistelun kulkuun vaikuttamiseksi, juoni antaa sen. Jos tarvitaan merkittävää mekanismia, koska se on ollut liian pitkä viimeisestä toimintajaksosta, juoni tarjoaa jättiläishämähäkin. Jos Harun ja Yun on satunnaisesti varmistettava ilman pienintäkään todisteita, että heidän henkensä vaarantaminen saa heidät loimiseksi maailmojen välillä, juoni antaa heille mahdollisuuden heittää itsensä kohoavaan liekkiin, ja heidän puoliperäinen lamebrained-ajatuksensa tulee työ. Minusta oli kyllästynyt mielestäni, vaikka korvani piristyivät, kun prinsessa paljasti, että taikuudella on todellakin oma erillinen tuoksunsa. Se on uusi!Kutsumme: JÄTÄ SE VÄLIIN. Ni no Kuni ei ole maaginen, ja siksi tuoksuu sellaiselta kuin me kaikki olemme aiemmin haistaneet.mihin aikaan on 90 päivää sulhanen tänä iltana

John Serba on freelance-kirjailija ja elokuvakriitikko, joka työskentelee Grand Rapidsissa Michiganissa. Lue lisää hänen työstään osoitteessa johnserbaatlarge.com tai seuraa häntä Twitterissä: @johnserba .

Suoratoisto Ni no Kuni Netflixissä