Jenna Ortega

Netflixin 10 suosituinta ohjelmaa, jotka ovat tällä hetkellä suosituimpia

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Netflix on TV:n paikka. Streameri julkaisee jatkuvasti uusia alkuperäissarjoja ja lisää ikonisia, klassisia esityksiä vahvaan kirjastoonsa. Monien vaihtoehtojen ansiosta on helppo hämmentyä, mutta onneksi Netflix tuo esiin alustansa suosituimmat ohjelmat paljastaakseen, mitä kaikki muut suoratoistavat. Joka viikko he kokoavat uuden listan 10 suosituimmista ohjelmista, joita tilaajat ovat katsoneet.

milloin on miss universumi

Tällä hetkellä näemme edelleen paljon kiinnostusta keskiviikko Pääosissa Jenna Ortega sekä uusi kausi Emily Pariisissa ja kuninkaalliset dokumentit Harry & Meghan .Lue eteenpäin, niin näet viikoittaisen Top 10 -ohjelman Netflixissä juuri nyt. Päivitämme luetteloa viikoittain ja annamme sinulle tietoa kustakin esityksestä ja linkkejä nimikkeiden arvosteluihimme, ja kerromme sinulle, mitkä sinun pitäisi suoratoistaa ja mitkä voit ohittaa.Ja kun olet täällä, miksi et tutustu muihin Netflix-luetteloihimme, mukaan lukien Netflixin parhaat ohjelmat ja mitä Uutta Netflixissä tässä kuussa. Hyvää suoratoistoa!

1

'Keskiviikko' kausi 1

  jenna-ortega-keskiviikko
Kuva: Netflix

keskiviikko tuo uuden kierroksen ikoniseen Wednesday Addams -hahmoon, jota näyttelee Jenna Ortega YA-sarjassa. Uusi esitys sijoittuu keskiviikkona Nevermore Academyyn, jossa hän joutuu tekemään monia näppyjä, kuten ratkaisemaan vuosikymmeniä vanhan mysteerin. Vaikka Ortega on tähti, toinen entinen keskiviikon näyttelijä Christina Ricci tekee myös cameon.Lue meidän täydellinen arvostelu keskiviikko .

Striimaa keskiviikko Netflixissä2

'Emily Pariisissa' kausi 3

  emily-alfie-s3
Kuva: Netflix

Emily Pariisissa palaa kaudelle 3, jossa Emily (Lily Collins) kokee suuria muutoksia työssään ja henkilökohtaisessa elämässään. Darren Star -show, joka on surullisen kuuluisa räikeästä vaatekaappistaan ​​ja toisinaan hölmöisestä juonesta, on jo uusittu kaudella 4 – joten valmistaudu vielä lisää draamaa Emilylle ja muille. riittävän pian.

Lue meidän täydellinen arvostelu Emily Pariisissa kausi 3 .

Striimaa Emily Pariisissa Netflixissä

3

'Treason' rajoitettu sarja

  maanpetoksesta
Kuva: Netflix

maanpetos, viisijaksoinen brittiläinen vakoojasarja seuraa M16 Adam Lawrencea (Charlie Cox), kun Kara, venäläinen vakooja, jonka kanssa hänellä on surkea menneisyys, palaa kuvaan ja saa hänet kyseenalaistamaan kaikki ja kaikki elämässään.

Lue meidän täydellinen arvostelu maanpetos.

Striimaa maanpetos Netflixissä

4

'The Witcher: Blood Origin'

  The Witcher Blood Origin kausi 1
Kuva: Susie Allnutt/Netflix

Hämmästyttävän suosion jälkeen Witcher , Netflix tarjosi meille esiosa-sarjan nimeltä The Witcher: Blood Origin , joka sijoittuu yli tuhat vuotta ennen aiemmin julkaistun sarjan tapahtumia (jonka johti Henry Cavill ja jatkuu Liam Hemsworthin kanssa). Uusimmassa sarjassa nähdään Michelle Yeoh, Sophia Brown, Laurence O’Fuarain ja monet muut.

Lue koko arvostelumme aiheesta The Witcher: Blood Origin .

Striimaa The Witcher: Blood Origin Netflixissä

5

'The Recruit' kausi 1

  rekrytointiallas
Kuva: Philippe Bossé/Netflix

Noah Centineo on palannut toisen Netflix-projektin kanssa, mutta hän luopuu rom-comista ja on täynnä toimintaa. Hän johtaa The Recruit kuten Owen Hendricks, CIA:n asianajaja, joka joutuu hieman sekaisin entisen omaisuuden kanssa, joka muodostaa suuren uhan virastolle. Centineo näyttelee yhdessä Laura Haddockin, Aarti Mannin ja Colton Dunnin kanssa.

Lue meidän täydellinen arvostelu The Recruit .

Striimaa The Recruit Netflixissä

6

'Liisa rajamaassa' kausi 2

  Liisa rajamaassa
Kuva: Netflix

Ensiesityksen jälkeen suoratoistoalustalla vuonna 2020, Liisa rajamaassa on vihdoin palannut toisella tuotantokaudellaan. Haro Ason mangaan perustuvan japanilaisen trillerisarjan pääosissa Kento Yamazaki ja Tao Tsuchiya ovat loukussa hylätyssä Tokiossa, jossa heidät pakotetaan pelaamaan vaarallisia pelejä selviytyäkseen.

Lue meidän täydellinen arvostelu Liisa rajamaassa Kausi 2 .

Striimaa Liisa rajamaassa Netflixissä

7

'Harry & Meghan'

  harry-meghan-osa-2-markle
Kuva: Netflix

Prinssi Harry ja Meghan Markle herättävät kohua uusilla dokumenttisarjoillaan Harry & Meghan , joka kertoo kaiken heidän yhteisestä ajastaan. Esitys alkaa heidän suhteensa alkamisesta ja kertoo tarinan heidän erostaan ​​kuninkaallisesta perheestä, kun he erosivat tehtävistään ja muuttivat Amerikkaan, jossa he asuvat nykyään kahden lapsensa kanssa.

Lue meidän täydellinen arvostelu Harry & Meghan .

Striimaa Harry & Meghan Netflixissä

8

'I AM A KILLER' kausi 4

  I OM A KILLER KAUDEN 3 NETFLIX ARVOSTELU
Kuva: Netflix

Netflixin todellinen rikossarja MINÄ OLEN TAPAAJA seuraa kuolemaantuomittuja vankeja, kun he kertovat yksityiskohtaisesti rikoksista, joita he ovat tehneet sen jälkeen, kun heidät on tuomittu murhasta. Jokainen jakso keskittyy eri vangiin ja heidän tarinaansa, ja siitä lähtien sarja on inspiroinut neljä vuodenaikaa ja spinoffin.

Lue meidän täydellinen arvostelu MINÄ OLEN TAPAJA .

Striimaa MINÄ OLEN TAPAAJA Netflixissä

9

'Firefly Lane' kausi 2

  kate-tully-firefly
Kuva: Netflix

Tämä suosittu Netflix-draama on noussut yhdeksi streamerin suosituimmista alkuperäissarjoista viime vuosina. Firefly Lane seuraa Tully Hart (Katherine Heigl) ja Kate Mularkey (Sarah Chalke), parhaita ystäviä, jotka ovat olleet läheisiä pikkutytöistään asti. Sarja sai ensi-iltansa Netflixissä vuonna 2021 ja pudotti juuri toisen kauden ensimmäisen puoliskon. Osa 2 julkaistaan ​​Netflixissä kesäkuussa 2023.

Lue meidän täydellinen arvostelu Firefly Lane Kausi 2 .

Striimaa Firefly Lane Netflixissä

10

'The Circle' kausi 5

  ympyrä
Kuva: Netflix

Striimaa Ympyrä Kausi 5 Netflixissä

Yhdessä Netflixin suosituimmista tosi-kilpailuohjelmista Ympyrä seuraa ryhmää eristäytyneitä kilpailijoita heidän kommunikoimassa sosiaalisen median sovelluksen kautta, jossa he voivat esitellä itsensä haluamallaan tavalla – jättäen runsaasti tilaa hyvälle monnikalastukselle. Maali? Kilpailijoiden arvosteleminen ykkösvaikuttajaksi mahdollisuudesta voittaa kertasumman rahaa.

Lue meidän täydellinen arvostelu Ympyrä kausi 5.