Muu

Markie Post, 'Night Court' -näyttelijä, on kuollut 70-vuotiaana

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Näyttelijä Markie Post, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​elokuvassa Yön tuomioistuin , Mariassa on jotain , Sydämet palavat ja enemmän, kuoli lauantaina 70-vuotiaana. Post oli kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden taistelussa syöpää vastaan ​​managerinsa Ellen Lubin Sanitskyn mukaan.

on viidakon risteily Disney plussalla

Juhlittu tähti syntyi 4. marraskuuta 1950 Palo Altossa, Kaliforniassa. Hän aloitti viihteen parissa työskentelemällä luovissa ryhmissä peliohjelmien takana, kuten Sekunnin murto-osa ja Alex Trebek Double Dare . Hän esiintyi ensimmäisen kerran kameran edessä NBC:n korttikauppiaana Korttihait .Myöhemmin hän esiintyi jaksoissa Sirut , Barnaby Jones , Ihmeellinen Hulk , Lasaruksen syndrooma , Buck Rogers 25-luvulla , ja Hart Hartille .Post oli ehkä tunnetuin NBC:n vakiosarja Yön tuomioistuin , joka esittää julkista puolustajaa Christine Sullivania 159 jaksossa vuosina 1985–1992. Hän kasvatti fanikuntaansa entisestään roolillaan Georgie Anne Lahti Hartmanina CBS:n tilannesarjassa. Sydämet palavat , jossa hän näytteli John Ritteriä vastapäätä.

Myöhemmin hänen uransa aikana Post toistui Kuorinta , tohtori Elliot Reidin (Sarah Chalke) äitinä sekä Chicago P.D. muiden esitysten lisäksi.Mitä elokuviin tulee, Post näytteli Maryn (Cameron Diaz) äitiä vuonna 1998. Mariassa on jotain Peter ja Bobby Farrellyn klassikkokomediasta.

Vaikka Post oli ymmärrettävästi vaikeutunut valitettavan diagnoosinsa vuoksi, hän pysyi päättäväisenä jatkaa sivutyönä. Samalla kun hän käytti kemohoitoja, hän näytteli Lifetime Christmas -elokuvassa Neljä joulua ja häät sekä ABC-sarja Lapset ovat kunnossa .Mutta meille ylpeys on näyttelemisen lisäksi siitä, kuka hän oli; henkilö, joka teki hienoja kakkuja ystäville, ompeli verhot ensimmäisiin asuntoihin ja osoitti meille, kuinka olla ystävällisiä, rakastavia ja anteeksiantavia usein ankarassa maailmassa, sanoi hänen perheensä lausunnossa.

Hänen miehensä, kirjailija Michael A. Ross (jolla on viiden kuukauden ikäinen tyttärentytär) sekä hänen tyttärensä, näyttelijä Kate Armstrong Ross ja Daisy Schoenborn, vävy Bryce Schoenborn suunnittelevat parhaillaan muistotilaisuutta, mutta tarkempia yksityiskohtia on ei ole saatavilla tällä hetkellä.

Michael on musiikki- ja televisiohullu, joka on kiinnostunut useimmista asioista, jotka eivät ole täydellisiä ja täydellisiä. Voit seurata häntä Twitterissä - @Tweetskoor