Tähtien sota

Kuka on inkvisiittori Disney+:n 'Star Wars: Tales of the Jedi' -elokuvassa?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Star Wars: Tales of the Jedi on Disney+:n uusi antologiasarja, joka seuraa kahden hyvin erilaisen voimankäytöntekijän elämää. Siellä on kreivi Dooku, jedi, josta tulisi sithlordi Darth Tyranus. Ja sitten on Ahsoka Tano, Anakin Skywalkerin padawan, josta tulee lopulta oma legenda. Koska kyseessä on Star Wars, sinun on parempi uskoa, että nämä kuusi jaksoa ovat positiivisesti täynnä yllätysesiintymisiä ja pienoisvideoita muilta Star Wars -hahmoilta. Tales of the Jedi menee jopa askeleen pidemmälle esittelemällä uusia hahmoja suureen Star Wars -mytologiaan – ja yksi heistä on Inkvisiittori.

millä kanavalla korppipeli on

Okei, hän ei ole inkvisiittori. Hän on yksi monista inkvisiittoreista, ja hän tulee esiin finaaliluvussa 'Ratkaise'. Tässä jaksossa hän kohtaa Ahsoka Tanon keskellä palavaa kylää. Emme opi paljon tästä Inkvisiittorista jaksossa, mutta tiedät, että jokaiselle Star Wars -hahmolle tapahtuu aina enemmän kuin mitä näytöllä mainitaan. Joten kuka tämä inkvisiittori on? Olemmeko nähneet hänet aiemmin? Nähdäänkö hänet taas jotenkin? Tässä on kaikki, mitä tiedämme inkvisiittorista Star Wars: Tales of the Jedi .Ensinnäkin - mikä on inkvisiittori?

Jos Tarinat jedeistä on ensimmäinen kerta, kun näet yhden näistä uhkaavista roistoista, tässä on mitä sinun tulee tietää. Inquisitorius on keisarillinen joukko Voimaherkkiä yksilöitä, joiden tehtävänä on metsästää ja tappaa kaikki jedit, jotka selvisivät ritarikunnan 66 teurastuksesta (kuten näkyy Tähtien sota: Episodi III – Sithin kosto ). Joissakin tapauksissa inkvisiittorit ovat entisiä jedejä tai jedin nuoria, jotka pohjimmiltaan kääntyivät pimeälle puolelle ja hyökkäsivät Darth Vaderin ja keisarin kanssa Tasavallan kukistumisen aikana. On tärkeää huomata, että inkvisiittorit eivät ole Sith Lordeja, vaikka heillä olisi punaiset valomiekat ja musta haarniska, joka on samanlainen kuin Vaderin.

Kuva: Disney+

The Inquisitors on esiintynyt useissa paikoissa Star Wars -kanonissa, ja se kattaa animaatiot, sarjakuvat ja live-action-elokuvat. Ne ilmestyivät ensimmäisen kerran vuonna 2014 animaatiosarjan julkaisun myötä Tähtien sota -kapinalliset . Siitä lähtien ne ovat olleet vahvasti esillä lukuisissa Marvel-sarjakuvissa, kuten vuoden 2017 sarjakuvassa. Darth Vader jatkuva sarja. Viimeksi inkvisiittorit toimivat tämän vuoden päävastustajina Obi-Wan Kenobi rajoitettu sarja Disney+:ssa. Tämä oli heidän debyyttinsä live-action Star Wars -kaanonissa.

Kuva: Disney+

Kenessä on inkvisiittori Star Wars: Tales of the Jedi ?

Inkvisiittori nähtynä Star Wars: Tales of the Jedi on sellainen, jota emme ole ennen nähneet. Tämä inkvisiittori on niin uusi, ettei hänellä ole vielä edes nimeä. Inkvisiitoreilla on numero- ja sukupuolinimitykset, kuten kolmas sisar tai kahdeksas veli, joten tämän pahiksen nimi on luultavasti jotain tämän suuntaista. Hän on tunnettu naamiostaan, joka näyttää olevan luusta, ja siitä, että hän näyttää olleen aktiivinen ennen tapahtumia Obi-Wan Kenobi ja Tähtien sota -kapinalliset .nfl striimaus kettulla
Kuva: Disney+

Trailerin perusteella spekuloitiin, että tämä hahmo voisi olla Darth Revan hahmon naamion muodon perusteella. Darth Revan on muinainen sith-lordi, joka esiteltiin vuonna 2003 Vanhan tasavallan ritarit videopeli, jota ei enää pidetä osana nykyistä, aktiivista kaanonia. Lisäspekulaatioiden mukaan tämä inkvisiittori oli itse asiassa Kuudes veli. Tämä johtuu siitä, että samanlainen vastakkainasettelu Ahsokan ja inkvisiittorin välillä tapahtui E. K. Johnstonin vuoden 2016 romaanissa Ahsoka . Tarina kerrottiin kuitenkin Ahsoka eroaa suuresti siitä, mitä näemme Tarinat jedeistä , joten tämä ei ole kuudes veli.Hahmoa äänitti Clancy Brown, joka toimi myös Savage Opressin ääninä Star Wars: Clone Wars ja Ryder Azadi sisään Tähtien sota -kapinalliset . Brown näytteli myös sarvillista palkkasoturia Burg in Mandalorialainen jakso 'Vanki'.

Psych elokuva katsella verkossa ilmaiseksi

Jos olet järkyttynyt siitä, että tällä Inkvisiittorilla ei ole vielä nimeä tai alkuperätarinaa, odota vain. Kuten Tarinat jedeistä opetti meille siellä eivät ole pieniä hahmoja Star Warsissa .