Hengellisyys

Kuinka puhdistaa kristalleja

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 
Siirry ohjeeseen

Jos olet kiinnostunut käyttämään kiteitä energiatyössä, saatat miettiä, kuinka kiteet puhdistaa. Kiteiden lataaminen ja puhdistaminen on helppoa, ja siihen on useita eri tapoja, täysikuun valosta suolaveteen, seleniittiin, suitsukkeen tai salvia tahraamiseen.

Kristaleiden käyttö henkisissä ja parantamisrituaaleissa on ikivanha käytäntö, jossa kristallien erittäin monipuolisia energeettisiä ominaisuuksia käytetään parantamaan, ilmentämään, yhdistämään käyttäjän korkeampiin värähtelyihin ja avautumaan tukossa. chakrat . Kiteet koostuvat monimutkaisista geometrisista matriiseista, jotka tekevät niistä ihanteellisia energiakanavia. Esimerkiksi tässä 5 kristallia ahdistukselle .Kiteiden puhdistaminen on ratkaiseva vaihe missä tahansa kristallikäytännössä tai rituaalissa. Paranemisen ja ilmentymisen kannalta on välttämätöntä varmistaa, että työskentelet puhtaalla pöydällä, joka on vastaanottavainen aikeillesi ja energiallesi. Puhdistavat kristallit vapauttavat niiden täyden tehon ja potentiaalin, jolloin voit saada kristallityösi tulokset nopeammin ja tehokkaammin!Miksi sinun pitäisi puhdistaa kristalleja

Niiden koostumus mahdollistaa niiden tehokkaan imemisen, puhdistamisen ja vapauttamisen energiaa kiihdytetyllä tahdilla, toisin kuin mikään muu aine tällä planeetalla. Koska ne ovat erittäin läpäiseviä, energia tarttuu niihin kuin liima. Kun aloitat työskentelyn kiteiden kanssa, on tärkeää puhdistaa ne kaikesta viipyvästä energiasta.katso jättiläinen peli livenä ilmaiseksi

Jos harkitset kristallien, kuten ruoanlaittoa, työskentelyä, ymmärrät, miksi sinun on ehkä puhdistettava ne ensin – et tekisi ruokaa likaisella kattilalla! Pannuun tarttunut vanha lika sekoittui tuoreeseen ruokaan, mikä johti melko mauttoman illalliseen. Tässä mielessä kristallit toimivat samalla tavalla, mutta ruoan sijaan olemme tekemisissä energian kanssa! Jos aiot sisällyttää kiteitä henkiseen tai itsehoitorutiinisi, tässä on 5 tehokasta tapaa puhdistaa kristalleja.

Kuinka puhdistaa kristalleja - 5 tapaa

7 kristallia istuvat maassa ja ruoho taustalla.1. Täysikuun valo

Täysikuun voima on uskomattoman voimakas. Sillä voi olla vaikutusta mielialaamme, hyvinvointiimme ja kehityskulkuihimme tulevina viikkoina. Täysikuu on kuun syklin huipentuma, joka päättyy huipentumaan ja on täynnä raakaa kuuenergiaa. Sen avulla voit vapauttaa kaiken, mikä ei enää palvele sinua, sillä sillä on voimakkaita puhdistavia ominaisuuksia.

Harry Potter House Quix

Kiteiden sijoittaminen ulos täysikuun aikaan poistaa niistä varmasti kaiken piilevän negatiivisuuden. Muista sijoittaa ne maahan tai nurmikolle (aina kun mahdollista), sillä tämä varmistaa, että negatiivinen energia palautetaan takaisin Maahan kierrätettäväksi. On myös suositeltavaa poistaa ne viimeistään tunnin kuluttua auringonnoususta, jotta auringonsäteet eivät kuluta niiden puhdistettua energiaa.

Voit tehdä erän Kuu vesi samaan aikaan. Katso nämä Uudenkuun rituaalit uudenkuun aikana.

2. Suolavesikylpy

on raiders-peli televisiossa tänään

Jos et malta odottaa seuraavaan täysikuuhun asti, suolaveden puhdistus on tehokas ja perusteellinen tapa puhdistaa kiteitäsi kaikesta energiasta. Suola on luonnollinen energiaa hylkivä aine, ja sitä käytetään usein suoja- ja puhdistusrituaaleissa.

Jos et voi kerätä vesipurkkia merestä, voit valmistaa suolavettä kotona. Tätä menetelmää varten aseta kiteet varovasti haaleaa vettä sisältävään astiaan. Lisää veteen noin teelusikallinen merisuolaa ja anna liota vähintään 8 tuntia.

Huuhtele ne kylvyn jälkeen puhtaalla vedellä ja taputtele varovasti kuiviksi. Heitä jäljellä oleva vesi maaperään, jotta maa voi imeä energiajäännökset. On huomattava, että tätä menetelmää ei pidä käyttää tietyille kiteille, koska se voi muuttaa niiden ulkonäköä ja henkisiä ominaisuuksia. Huokoisia ja metallia sisältäviä kiteitä ei pidä puhdistaa tällä tavalla. Kivet, kuten rikkikiisu, opaali, lapis lazuli, seleniitti ja hematiitti, tulee pitää loitolla suolasta.

3. Niiden hautaaminen maaperään

Kiteiden yhdistäminen lähteeseensä (maahan) voi vaikuttaa niihin syvästi. Maa aloittaa energian uusimisprosessin vetämällä sitä suoraan kiteistä, mikä tekee siitä tehokkaan tavan puhdistaa ne. Jotta tämä menetelmä toimisi, sinun tulee löytää puutarhastasi paikka, joka on hiljainen ja häiriötön.

Kiteet tarvitsee vain haudata muutaman tuuman syvyyteen, mutta varmista, että ne ovat kokonaan maaperän peitossa. Merkitse paikka, johon ne on haudattu, ja palaa niihin 1-7 päivää myöhemmin. Kun olet kaivanut ne ulos, huuhtele ne puhtaalla vedellä ja taputtele kuiviksi.

Palo Santon savu nousee pöydällä olevan kristallikason lähelle.

4. Tahriintuminen

viimeisin flash-jakso

Kiteiden tahraus on tehokas ja ei-invasiivinen tapa puhdistaa ne viipyvästä energiasta. Tätä ikivanhaa rituaalia käytetään esineiden ja ympärilläsi olevan tilan puhdistamiseen. Käytä valitsemaasi tahratikkua (Palo Santo, Sage tai Rosemary) kastele kiteet savuun.

Sytytä vain tahratikkujen kärki ja pidä kiteitäsi savupilvien yläpuolella, jotta ne saavat täyden valotuksen. Tämä voi olla erinomainen tapa käyttää, jos tilasi tarvitsee myös puhdistusta, sillä tahraus puhdistaa myös ympäristöäsi. Tämä on myös loistava valinta huokoisille kiteille, sillä savu on herkkää eikä häiritse kivien rakennekoostumusta.

ketä buccaneers pelaa tänä iltana

Valkoinen seleniittilaatta istuu puupöydällä. Kristallikorut istuvat selentien päällä puhdistumaan ja latautumaan.

5. Seleniitti

Seleniitti sitä pidetään kristallinpuhdistusaineiden kuninkaana. Se on ainutlaatuinen ja voimakas kristalli, joka vahvistaa kivien luonnollista energiaa ja puhdistaa niitä. Puhdistus seleniitillä on yksinkertaista mutta erittäin tehokasta. Se toimii myös minkä tahansa tyyppisten kristallien kanssa, joten se on monipuolinen vaihtoehto niille, joilla on huokoisia tai metallipohjaisia ​​kiviä.

Aseta kiteet seleniitin lähelle tai päälle vähintään 24 tunniksi. Tämä antaa seleniitille tarpeeksi aikaa imeä energiaa ympärillään olevista kiteistä ja puhdistaa itsensä.

Kuvat: Shutterstock

Jatka sisältöön

Materiaalit

  • Täysikuu
  • Suolavesi
  • Palo Santo tai Sage for Burning
  • Seleniitti

Työkalut

  • Valitsemasi kristallit

Ohjeet

  1. Valitse yksi tai useampi artikkelissa kuvatuista viidestä puhdistusmenetelmästä.
  2. Ala käyttää puhdistettua energiaa puhdistettujen ja latautuneiden kiteiden parantamiseen, meditaatioon ja ilmentymiseen.

Suositellut tuotteet

Amazon Associate -jäsenenä ja muiden kumppaniohjelmien jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.