Muu

Joel Schumacher keskustelee Woody Allenin väitteistä laajalla haastattelussa: he uskovat sen tapahtuneen |

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Legendaarinen elokuvantekijä Joel Schumacher ei pidättele mitään. Uudessa haastattelussa Korppikotka , ohjaaja keskusteli kaikesta kaksinumeroisesta tuhansista sukupuoliluvuistaan ​​hänen Lepakkomies elokuvia hänen suhteestaan ​​Woody Alleniin, joka antoi Schumacherille yhden ensimmäisistä suurista taukoistaan ​​vuonna 1973. Kun häneltä kysyttiin adoptoidun tyttärensä Dylan Farrowin Allenille kohdistamasta väitetystä seksuaalisesta väkivallasta, Schumacher oli varovainen kulkemaan kevyesti, vaikka sanoi, että hän on edelleen yhteydessä Alleniin. [Dylan] uskoo tapahtuneen, Schumacher kertoi Vulture'n Andrew Goldmanille. En sano, että se tapahtui. Sanon vain he uskoa se tapahtui.

Laaja-alaisen haastattelun aikana Schumacher puhui erittäin paljon hänen ohjaajastaan ​​Allenista vuoden 1973 elokuvassa Nukkuja (hän toimi elokuvan pukusuunnittelijana). Woody opetti minulle hyvin urani varhaisessa vaiheessa asioita, jotka ovat kantaneet minua, hän sanoi ja lisäsi, että he menivät usein ulos New Yorkissa. Tiedän vain Woodystä, että hän ei olisi voinut olla antelias ystävä. Ja Mia oli minulle fantastinen. Goldman kysyi sitten nimenomaisesti Dylan Farrowin väitetystä väitteestä (Allen on kieltänyt väärinkäytöksiä vuosikymmenien ajan). Näin haastattelun Dylanin kanssa. Hän uskoo, että se tapahtui. Hänen veljensä varmasti uskoo siihen. Mia uskoo siihen ehdottomasti, sanoi 79-vuotias Kadonnut pojat johtaja. Enkä sano, että se tapahtui. Sanon vain he uskoa se tapahtui. Mutta hän oli tuolloin niin nuori, etten tiedä.Schumacher reagoi samalla tavalla kysymyksiin ohjaaja Bryan Singerista ja Michael Jacksonista, joita molempia on syytetty nuorten poikien pahoinpitelystä. En tiedä mitä tapahtui, hän sanoi Singerin juhlista. Hänellä oli nuoria poikaystäviä, mutta en tiedä minkä ikäisiä he olivat. Enkä tiedä, onko heitä hyödynnetty vai olivatko he innoissaan. En ollut siellä.mikä kanava on cowboys-peli directvissä

Ohjaaja pohti edelleen omia seksikokemuksiaan selittäen, että hänellä oli usein yksimielistä seksiä vanhempien miesten kanssa. Kun Goldman toi esiin HBO: n Poistu Neverlandista , jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti James Safechuckin ja Wade Robsonin väitteistä Michael Jacksonia vastaan ​​kohdistetusta seksuaalisesta väkivallasta, Schumacher sanoi, ettei hän ole nähnyt dokumenttia eikä hän aio. Schumacher sanoi, että työskentelin Michaelin kanssa, kun hän oli hyvin nuori Wiz. Hän oli ujo, kaunis ja nero, ja pidimme yhteyttä vuosien varrella ... En tiedä mitään tapahtuneesta. En tiedä tarpeeksi siitä, mitä pyydät minulta antamaan sinulle koulutetun lausunnon.

Jos pojat ovat oikeassa, he ovat oikeassa, jatkoi Schumacher. Ja jos he eivät ole, olen pahoillani Jackson-perheestä. Mutta en tiedä.Lue Joel Schumacherin koko haastattelu Vulture kanssa tässä .

talo kausi 4 jakso 8

Missä suoratoistaa Kadotetut pojat