Muu

Jet Li -fanit ovat huolissaan siitä, että tähti näyttää tunnistamattomalta hypertyrodismin taistelussa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Taistelulajien ja toimintaelokuvatähtien Jet Li -fanit ovat järkyttyneet uudesta sankarikuvastaan. Li – joka esiintyi elokuvissa, kuten Tappava ase 4 , Romeon on kuoltava , ja Kuluttamaton franchising - on viime vuosina taistellut julkisesti kilpirauhasen liikatoimintaa ja selkäydinongelmia vastaan, ja tämä uusi valokuva osoittaa taudin aiheuttamat verot

Li, 55, kuvattiin käydessään Tiibetin temppelissä. Li näyttää nyt aivan erilaiselta, paljon vanhemmalta kuin hänen 55 vuotta.kuinka katsoa seahawks-peliä

Twitteriin lähetetty kuva tulee Etelä-Kiinan aamuposti .Li keskusteli julkisesti taistelustaan ​​kilpirauhasen liikatoiminnan kanssa viisi vuotta sitten, kun hänet diagnosoitiin vuonna 2010. Kilpirauhasen liikatoiminta johtaa muutoksiin ihmisen aineenvaihdunnassa ja vaikuttaa myös sykkeeseen.

Viime vuonna Li totesi, että lääkityksen ottamisesta huolimatta sairaus palasi takaisin. Lääkärit varoittivat Liä vuonna 2013, että hänen uransa toimintaelokuvan tähtinä vaarantaisi hänen terveyttään entisestään ja saattaisi hänet pyörätuoliin. Vaikka hän ei ole vielä pyörätuolissa, Li on sanonut kärsivänsä jalka- ja selkärangan ongelmista eikä pysty seisomaan suorana kauan.Li: n fanit ilmaisivat huolensa tähdestä Twitterissä.

abc katsella verkossa ilmaiseksi

Jet Li: n johtaja Steven Chasman antoi lausunnon USA tänään käsittelemällä valokuvaa ja huolta Li: n terveydestä.

lista kultaisten maapallon ehdokkuudesta

Arvostamme kaikkien huolta. Mutta Jet on täysin kunnossa, Chasman sanoo. Hänessä ei ole mitään vikaa. Ei ole hengenvaarallista sairautta. Hän on hyvässä kunnossa ... Se on yksi kuva, ja ihmiset tulkitsevat sitä siitä. Jos otit kuvan minua väärään kulmaan ja väärään aikaan päivästä, voisin näyttää myös hauras.

Tässä on Li: stä otettu valokuva 21. tammikuuta 2018 Jack Ma Awardsin maaseudun opettajista Kiinassa:

Getty Images

Jet Li: n odotetaan seuraavaksi ilmestyvän Disneyn suoran toiminnan mukauttaminen Mulan , missä hän pelaa keisaria. Li oli huhtikuusta 2018 lähtien viimeisissä neuvotteluissa roolista.

( TMZ: n kautta )