Muu

Iron Fist -kauden 2 arvostelu

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Marvel's Iron Fist Kausi 1 oli kauhistuttavan tylsä, ja kausi 2 on nopea potku istuimelle, jota Netflixin valppaana tarvitsi. Se on minun laiha ja keskiarvoinen arvioni Rautanyrkki Kausi 2, laiha ja keskimääräinen kausi, joka enemmän kuin takaa, että kuuma kestää. En poika sinua: Rautanyrkki Kausi 2 sisältää todennäköisesti suurimman, rohkeimman laatutason, jonka olen koskaan nähnyt Netflix-näyttelyssä, ja järkyttävällä tavalla, se voi olla vuoden 2018 paras Marvel-sarja.

Tappaja-täyteaine-suhde ei ole enää ohi, ja se tekee Rautanyrkki Kausi 2 taistelulajien rikosdraama, jonka hahmon pitkät fanit halusivat hypätä. Tämä korkea kiitos, jota en todellakaan uskonut antavan sarjalle, joka vain viime vuonna korosti kokoushuoneen kokouksia taistelukohtausten sijasta, kaikki yhdistyvät niihin kahteen sanaan, joihin palaan jatkuvasti: laiha ja ilkeä.Toisin kuin joka toinen Netflix / Marvel-näyttelyn kausi, tallenna Puolustajat minisarja, Rautanyrkki Kausi 2 on katkaissut kolme jaksoa 10 jakson kaudelle. Paitsi, että jaksot itse ovat tiukasti muokattuja 50 minuutin (tai vähemmän!) Palasia. Tämä siirtyminen pois 13 tunnista + jaksoista on Iron Fist's suurin voima. Tämä ajonaikainen paisuminen tehty Jessica Jones ja Luke Cage toisen kauden on vaikea päästä läpi, koska juoni pysähtyi useiden jaksojen ajaksi, jotka joskus laajenivat jopa 70 minuuttiin. Rautanyrkki ei ole sitä ongelmaa. Aikaisemmin lehdistön saataville asetetuissa kuudessa jaksossa näyttelyn keskeinen juoni kääntyy ja kääntyy useammin kuin Jones tai Häkki toisen vuoden kaudet yhteensä. Rautanyrkki , nimetty hahmosta, joka ei inspiroi samanlaista omistautumista kuin Jones tai Cage, on ottanut sivun Danny Randin uudesta taistelutyylistä ja päättänyt vain päästä sisään ja päästä ulos.ufc 268 taistelukortti

Kuva: Netflix

Koska olen tuonut esiin taisteluja, niin siitä haluat tietää, eikö? Luulet, että taistelulajien näyttelyssä pitäisi olla suuria taisteluita, mutta tunnetusti näin ei ollut kauden 1 kiireisten pölyjen kohdalla. Siksi kausi 2 on voittaja: tämä taistelusarja selvitti kuinka taisteluita.joka voitti suuren brittiläisen leivontanäyttelyn

Musta pantteri taistelukoordinaattori Clayton Barber otettiin mukaan vahvistamaan toimintaa ja päätyi pelastamaan koko kauden. Nämä ovat epäilemättä puhtaimpia ja kiihkeimpiä taisteluita, jotka on nähty Marvel Netflix -esityksessä, mikä on entistä silmiinpistävämpää siitä, että voit nähdä Finn Jonesin ja Jessica Henwickin tekemän kaiken tämän hienon jalka- ja nyrkkityön. Eikä näitä taisteluita ole mykistetty; jokainen taistelu on ainutlaatuinen sekvenssi, joka vie sankarit kaupungin kaduille, sekavaan keittiöön, seremonialliseen palatsiin, tatuointisaliin tai tasokkaaseen huoneistoon. Jokainen rähinä on täysin räätälöity ympäristöönsä, koska tavallisista esineistä, kuten iso ol 'potti, tulee yhdistelmä kilpi ja hala. Suunta ja muokkaus saavat leuat vain pudota edelleen, koska nämä ristiriidat liukuvat leveinä kuvina pienellä muokkauksella.

Pohjimmiltaan, Rautanyrkki kuulin kaikki valitukset kaudesta 1 ja näytin, näytän sinulle! Ja sitten se tapahtui.Linda Kallerus / Netflix

Joten entä ilkeämpi? Puhutaan Alice Eevasta. Netflix-ohjelmat ovat vapauttaneet joitain parhaita Marvel-roistoja, jotka on koskaan näytetty näytöllä. Wilson Fisk, Kilgrave, Cottonmouth ja Black Mariah - nämä ovat kaikki roolit, joihin jokainen näyttelijä on upottanut hampaansa, vetämällä verta. Mary Walkerina, joka tunnetaan sarjakuvissa nimellä lavantauti, Alice Eve tuo jotain aivan uutta - ja täysin kauhistuttavaa - tähän jo voimakkaaseen Marvel Universumin kulmaan. Hänen roistollaan on kaksi puoliskoa, makea Mary persoona ja hapan Walker. Eeva ei kuitenkaan varaa voimakkuuttaan vain yhdelle tai toiselle; hän pelaa kuplivaa synkällä sävyllä ja pölyttää hämmennystään paatoksella. Eeva ei liiku yhteen, vaan kahteen erilliseen rooliin, joista kukin on ainutlaatuisen huolestuttava, ja luo hahmon, jota sinä ja ehdottomasti hänen kohtauksensa hahmot eivät voi ennustaa.

Kuva: Netflix

Mutta jokainen julma lisäys näyttelijöihin tarvitsee oikean laskurin tilanteen tasapainottamiseksi, ja sinne tulee Simone Missickin Misty Knight. Luke Cage , jossa hän sai robotti-käsivarren kirjaimellisesti metallinyrkillä toisin kuin Dannyn metaforinen, etsivä Knight matkustaa Harlemista alas Chinatowniin tutkimaan triadien välissä kiehuvaa konfliktia. Kanssa Rosario Dawsonin Claire Temple MIA lähitulevaisuudessa, Misty Knight on vaivattomasti liukastunut hahmon rooliin, joka antaa nollan F: n sankarien kutsumisesta heidän BS: ään. Ja aivan kuten Misty, Missick tuo A-pelinsä jokaiseen Marvel-esitykseen, Rautanyrkki ei ole poikkeus.

Kuva: Netflix

Milloin Walking Deadin pelon kausi 4 alkaa

Poistettu kumppanuudestaan ​​Luke Cagen ja Harlemin henkilökohtaisen draaman kanssa näemme Mistyn suodattamattoman puolen, kun hän sitoutuu Henwickin Colleen Wingiin eikä edes räpytä, kun tulee kasvotusten Walkerin kanssa. Eilen tarvitsemme vankan jakson, joka toistetaan kuten Daughters of the Dragon -sarja.

En tule eteen Rautanyrkki Kausi 2 on täydellinen. Muutama TV-kausi voi olla Hullut miehet Kausi 5 tai Buffy Kausi 3, loppujen lopuksi. Jopa Marvel / Netflix-näyttelyiden suuressa järjestelmässä tämä putoaa suoraan pakkauksen keskelle, koska tässä enimmäkseen parantuneessa näyttelyssä on vielä arpia kaudesta 1. Finn Jonesilla on paljon mukavampi rooli, kun hän on löytänyt pohjansa Puolustajat ja hänen Luke Cage jakso. Mutta hän pelaa edelleen etuoikeutettua tekemistä, joka on yhtä pelottavaa kuin kilon pentu. Se ei ole välttämättä huono asia, ja show tietää se on hänen koko juttu. Silti hän on vähemmän karismaattinen kuin Colleen ja Misty - mutta myös kaikki ovat.

Esitys on edelleen liian investoitu Meachumin perhedraamaan, etenkin missä Danny ei välitä. Joy Meachum (Jessica Stroup) ja Ward Meachum (Tom Pelphrey) toimivat hyvin kohtauksissa pseudoveljensä Dannyn kanssa, ja Joy: n roistoinen kumppanuus erittäin intensiivisen Davosin (Sacha Dhawan) kanssa tarjoaa hänelle paljon upeaa materiaalia, mutta esitys vetää kun Ward pääsee 100 metrin päähän sisarestaan ​​tai Dannysta - ja näyttely rakastaa edelleen seurata Wardia mihin tahansa hän haluaa mennä.

Mutta tosiasia, että näyttely vetää, kun Danny ei ole läsnä, on merkittävä askel kaudesta 1. Itse asiassa ainoa syy, miksi en voi saada itseäni huolehtimaan Meachumin mutkista, on se, että kausi 2 on täynnä niin paljon, mikä on todella jännittävää . Taistelu kohtaukset ja Alice Even ja Simone Missickin lisääminen tekevät tästä vuoden johdonmukaisimman viihdyttävän Marvel-esityksen. Olen yhtä yllättynyt kuin sinäkin.

klubi-tv-sarjassa

Missä suoratoistaa Marvel's Iron Fist