Muu

'Säälimätön ehdotus' oli kerran elämässä kulttuuriristiriita

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Viime viikolla, kuten raportoi Törmäys , aloimme saada sanan vuoden 1993 elokuvan mahdollisesta uusimisesta Sopimaton ehdotus , kirjoittanut Tyttö junassa käsikirjoittaja Erin Cressida Wilson. Alkuperäisessä elokuvassa näytteli Woody Harrelson ja Demi Moore onnellisina aviopareina, joiden elämä on häiriintynyt, kun Mooren hahmo kiinnittää Robert Redfordin näyttelemään playboy-miljardööriä, joka tarjoaa rohkeasti Harrelsonille miljoona dollaria ilosta nukkua vaimonsa kanssa. Se on 25-vuotias elokuva, joka ei ollut aivan niin hienoa alusta - se voitti itse asiassa Razzie-palkinnon pahimmasta kuvasta omana vuonnaan - niin mitä on innostusta sen uusimiseksi?

kuinka monta vuodenaikaa aamuohjelmassa on

Mielestäni vain vuosituhat tai nuorempi ajattelisi edes kysyä tätä kysymystä. Kirjoitin tälle sivustolle muutama viikko sitten lasten Halloween-elokuvan Hokkuspokkus edusti yhtä sukupolven X ja Millennials välistä jakavaa elämää. Yksinkertaisesti sanottuna, kuten huomasin, kun tämä uutinen valui ...Se on kätevä opas kaikille rajavuonna syntyneille. Jokainen nuorempi kuin juniorikorkea (jota olin tuolloin), etkä olisi voinut arvostaa kaikkea kulttuurista kohinaa, joka syntyi Sopimaton ehdotus . Ja tuo melu oli kaikkialla. Yksinkertainen kysymys, jonka elokuva kysyi implisiittisesti yleisöltä - Mitä tekisit? Miljoona dollaria yhdestä yöstä puolisosi kanssa? - ihmiset puhuvat kuukausia. Tietysti oli tietysti Hollywoodin vastaisia, sukupuolien vastaisia ​​uskonnollisia tyyppejä. Näillä ihmisillä oli haarukat valmiina mihin tahansa uuteen Adrian Lynen elokuvaan, koska hän oli jo vakiinnuttanut asemansa Hollywoodin seksiteatterin kuninkaana. 9 1/2 viikkoa ja Kohtalokas vetovoima . Itse asiassa, jälkeen Sopimaton ehdotus, Lyne aikoo uudistaa Lolita vuonna 1997 ja suora Uskoton vuonna 2002 auttaen Diane Lanea hänen ainoassa Oscar-ehdokkuudessaan. Lyne oli asiantuntija-provokaattori ja vuonna Sopimaton ehdotus hän provosoi kaikkia Oprahista talk-show-isäntiin vuoden 2005 toisen kauden näyttelijöihin Oikea maailma . Tuo show ei valitettavasti suoratoista missään, joten en voi mennä kovaan todistukseen, mutta muistan elävästi, että Tami otti esiin elokuvan aiheen ja alkoi sitten kysyä, olisiko joku teistä… ennen kuin Dominic hyppäsi sisään ja sanoi: sekunnissa .Popkulttuuri oli tuolloin paljon tiukemmin suljettu ympyrä, joten me kaikki kokimme suhteellisen samoja asioita. Siksi luultavasti en ole ainoa, jonka muisti Sopimaton ehdotus liittyy pysyvästi Sadén No Ordinary Love -tapahtumaan, jota käytettiin voimakkaasti markkinointikampanjassa.

Joten miksi Sopimaton ehdotus iskeä sellainen hermo? Se on kulunut 25 vuotta, mutta vaikkapa muutama arvaus:  • Perus titillaatio. Jälleen Andrian Lyne tiesi kuinka pelata tätä peliä, ja ylittäen klassisen 70-luvun sydäntappajan Robert Redfordin Mooreen ja Harrelsonin kanssa, 90-luvun alun kaksi kuuminta elokuvan tähteä olivat mestarillinen aivohalvaus.
  • Demi Mooren visio alastomana sängyssä, liikkuminen miljoonan dollarin käteisellä, on suunnilleen yhtä ytimekäs visuaalinen esitys Hollywoodista kuin olisimme koskaan nähneet.
  • 90-luvun alun taantumasta tullessaan mahdollisuus myydä yö vaimon kanssa miljoonalla dollarilla tarkoitti jotain muuta kuin vain erityisen pilkullinen Scruples-kysymys. Se antoi erityisen saalistuskulman Redford-hahmolle.
  • 90-luvun alun sukupuoliyhteyksiä ei pidä aliarvioida. Amerikka oli erittäin helposti skandaaloitu sukupuolen mukaan.
  • Ei ole yllättävää, että feministiryhmät olivat kaikkialla tässä elokuvassa. Tehodynamiikka on perseestä . Se, että Mooren hahmolla oli nolla tahdonvapautta tässä pimeässä kaupassa - näemme hänen kuulevan Harrelsonin hahmoa siitä, pitäisikö heidän ottaa rahat vai ei, mutta ei ole ajateltu, voisiko Moore nikata kaupan vai ei - oli uskomattoman kammottava asetus , jopa vuonna 1993.
  • Amerikkalaiset yleisöt ovat aina ja todennäköisesti haluavat aina arvioida. Sopimaton ehdotus oli pohjimmiltaan yksi suuri kutsu pelata maanantai-aamu pelinrakentaja näiden ihmisten elämässä.

Valitettavasti ei ole melkein mitään mahdollisuutta jäljitellä sellaista skandaaloitua reaktiota, jonka Amerikalla oli ajatukseen rikkaasta miehestä, joka ostaa yön köyhemmän miehen vaimon kanssa. Jos 50 sävyä franchising opetti meille mitä tahansa, se on, että sinun on todella parannettava pidetyn naisen fantasiaa antaaksesi pelata peliä näinä päivinä, ja jopa siinä tapauksessa yleisö muuttuu melko lieväksi toisessa ja kolmannessa elokuvassa. Mutta ehkä vain niin sen pitäisi olla. Sopimaton ehdotus oli syvästi aikansa elokuva, ja siinä sen pitäisi pysyä.

mistä voin katsoa yellowstonen kaikki vuodenajat

Missä suoratoistaa Sopimaton ehdotus