Muu

Kuinka katsella 'Twilight'-elokuvia järjestyksessä

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kuulkaa, kuulkaa! The Twilight-saaga on upottanut hampaansa Netflixiin – sarjan kaikki viisi elokuvaa ovat päätyneet streamerille. Ne sopivat täydellisesti muistelemaan 2000-luvun leiriä, nauttimaan Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin varhaisen uran loistosta tai humalassa elokuva-ilta . Vaikka et olisi lukenut romaaneja (mitä sinun pitäisi, vaikka sisältöä olisi yli 2 000 sivua), nämä elokuvat ovat kypsiä elokuva-iltaan. Mutta saatat kohdata pienen ongelman: elokuvia ei ole numeroitu, joten järjestys voi olla hieman sekava. Voimme auttaa tällä osastolla.

iso taivas kausi 3

Iltahämärä koostui neljästä Stephenie Meyerin kirjoittamasta kirjasta, jotka kaikki seuraavat Bella Swanin (Stewart) ja Edward Cullenin (Pattinson) välistä rakkaustarinaa/kolmiota, mukaan lukien toisinaan hurja ihmissusi Jacob (Taylor Lautner). Elokuvat olivat samat, mutta yhdellä pienellä käänteellä - viimeinen kirja oli niin pitkä ja mutkikas, että se oli jaettava kaksi vain kääriäkseni tarinan yhdeksi siistiksi johtopäätökseksi. Mutta niin tapahtui monien teini-draamien kanssa tuolloin; muistaa Nälkäpelit ja Harry Potter ?Näiden kahden viimeisen elokuvan lisäksi Iltahämärä järjestys on aika epämääräinen. Selvitetään kuinka katsoa Twiligh-sarja järjestyksessä.Mikä on kronologinen järjestys Twiligh-sarja ? Kuinka katsella Iltahämärä elokuvat kronologisessa järjestyksessä:

Ensimmäinen Iltahämärä elokuva julkaistiin vuonna 2008 - ja loput, kuten he sanovat, on historiaa. Tässä on järjestys, jossa kaikki Iltahämärä elokuvia julkaistiin:

  • Iltahämärä (2008)
  • Twilight Saga: Uusi kuu (2009)
  • Twilight Saga: Eclipse (2010)
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn osa 1 (2011)
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn osa 2 (2012)

Kuinka katsella Iltahämärä elokuvat kanonisessa järjestyksessä:

Kanoninen järjestys Twiligh-sarja on itse asiassa sama kuin kronologinen järjestys. Periaatteessa: yllä oleva luettelo on, miten sinun pitäisi katsoa Iltahämärä elokuvia, jos etsit oikeaa järjestystä.on verilöylymyrkkyjen poika

Entä Keskiyön aurinko ? Mistä voin suoratoistaa kuudennen Iltahämärä elokuva?

Anteeksi, sillä ei voi tehdä mitään. Stephenie Meyer on ehkä kirjoittanut Keskiyön aurinko , saagan viides kirja (joka olisi kuudes elokuva, koska Sarastus jaettiin kahteen elokuvaan), mutta se ei koskaan saanut mukautushoitoa. Netflixissä on romanttinen elokuva nimeltä Keskiyön aurinko , mutta et näe RPatzia, KStewä tai vampyyreja ollenkaan, koska se ei ole Iltahämärä Universumi. Odota sitä kuudetta elokuvaa.

Ovatko Iltahämärä Netflixissä suoratoistettavia elokuvia? Mistä katsella Iltahämärä elokuvat:

Kyllä, viime viikosta lähtien kaikki Iltahämärä elokuvat ovat suoratoistettavissa Netflixissä. Jos sinulla ei ole Netflix-tilausta ja haluat silti katsoa, ​​elokuvia voi myös vuokrata alkaen 3,99 dollarista tai ostaa 9,99 dollarista kappaleelta Google Play Kauppa , iTunes , Prime Video , Vudu , ja Microsoft Store .Mistä katsella Iltahämärä