Muu

Kuinka katsella Red Sox vs. Yankees Wild Card Game: Aika, kanava, Red Sox/Yankees Live Stream Info

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Boston Red Sox isännöi New York Yankeesia suorana lähetyksenä historiallisesta Fenway Parkista tai mene kotiin Wild Card Game -peliin!

Runkosarjan villin päättämisen jälkeen pöly on laskeutunut ja kyseessä on Red Sox vs. Yankees. Tietysti se on Yanks ja Sox, eikö? Nämä pitkäaikaiset kilpailijat kohtaavat American Leaguen villi korttipelissä, jonka voittaja etenee Tampa Bay Raysia vastaan ​​American League Division -sarjassa ja häviäjä siirtyy offseasonille. New York kääntyy Gerrit Colen (16-8, 3,23 ERA) puoleen, kun taas Boston vastaa Nathan Eovaldiin (11-9, 3,75 ERA). Mikään ei ole aivan samanlaista kuin lokakuun baseball!Kuinka voit katsoa illan Red Sox/Yankees -peliä livenä? Ajoittain Yankees/Red Sox -suoratoistotietoihin, tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.RED SOX VS YANKEES: AIKA/KANAVATIEDOT:

Yankees vs. Red Sox Wild Card Game alkaa tänään klo 20.00. ET ESPN:ssä ja ESPN 2:ssa. Jason Benetti, Eduardo Perez ja Mike Petriello isännöivät statcast-lähtöistä vaihtoehtoista esitystä ESPN2:ssa.

MITEN KATSO YANKEES VS RED SOX -PELI LIVE:

Jos sinulla on kelvollinen kaapelikirjautuminen, voit katsoa tämänillan Yankees/Red Sox Wild Card -ottelun suorana Katso ESPN tai ESPN-sovellus . ESPN Radio myös lähettää jokaisen MLB:n kauden jälkeisen pelin .RED SOX VS YANKEES LIVE STERAM -TIEDOT:

Voit myös katsoa Red Sox vs Yankees -peliä livenä tilaamalla aktiivisen huippusuoratoistopalvelun, joka tarjoaa ESPN:n, mukaan lukien fuboTV , Hulu + Live TV , DIRECTV STREAM, Sling TV , tai YouTube TV . FuboTV ja YouTube TV tarjoavat ilmaisia ​​kokeilujaksoja ehdot täyttäville tilaajille.

Kaikki tulee yhteen. pic.twitter.com/5utDbXFrqC- Red Sox (@RedSox) 5. lokakuuta 2021

VOIKO KATSO YANKEES/RED SOX -PELIÄ SUORIA HULUSTA?

Hulu + Live TV (64,99 $/kk) tilaajat voivat seurata tämän illan peliä suorana Hulun ESPN-suoratoistona. Suoratoistopalvelu tarjoaa seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson, mutta voit säästää rajoitetun ajan 10 dollaria/kk kolmen ensimmäisen kuukauden ajan .

Katso Yankees vs Red Sox fuboTV:stä