Muu

Kuinka jakaa Apple TV Plus perheen kanssa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Suoratoistosodat ovat virallisesti siirtyneet uuteen vaiheeseen. Apple lanseerasi äskettäin uuden suoratoistopalvelun Apple TV +, jolla oli monipuolinen levy alkuperäisohjelmia, mukaan lukien Reese Witherspoon ja Jennifer Aniston Aamu-show , Jason Momoa eepos Katso , avaruusdraama Koko ihmiskunnalle , ja enemmän. Suurten nimitähtensä, tähtitieteellisen budjetinsa ja alhaisen hintansa ollessa vain 4,99 dollaria kuukaudessa Apple TV + toivoo ottavansa vastaan ​​esimerkiksi Netflixin, Hulun ja Amazon Prime Videon, puhumattakaan tulevista suoratoistopalveluista Disney +, HBO Max ja NBCUniversalin Peacock .

Apple TV + on ollut saatavana vain lyhyen aikaa, ja käyttäjillä (ymmärrettävästi) on edelleen paljon kysymyksiä uudesta suoratoistopalvelusta - etenkin perheen jakamisen suhteen. Kuinka jaat Apple TV Plus: n perheen kanssa? Kuinka voit saada Apple TV Plus: n ilmaiseksi vuoden ajaksi? Sinulla on kysymyksiä ja illä vastauksia. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Apple TV Plus -perheen jakamisesta.yellowstone, mistä voin katsoa

MITEN OLE APPLE TV PLUS

Helpoin tapa jakaa Apple TV + on määrittää Perhejako, prosessi, joka yhdistää tilaukset, App Store -ostokset ja iCloud-tallennustilan ilman erillistä Apple ID -tunnusta (se on totta: voit säilyttää oman Apple ID: n!). Perhejaon avulla voit jakaa Apple TV + -tilauksesi viidelle muulle henkilölle ja sallia jopa kuusi samanaikaista suoratoistoa.MITEN ASENNAN APPLE TV PLUS -PERHEJAKAMISEN?

Apple on tehnyt tämän helpoksi. Jokaiseen Apple TV + -tilaukseen sisältyy pääsy enintään kuudelle perheenjäsenelle yrityksen Family Sharing -palvelun kautta. Tämä toimii samalla tavalla kuin tavallinen Apple TV -jako; perheenjakosuunnitelman luomiseksi nimeä perhejärjestäjä, joka suostuu maksamaan Apple TV + -tilauksen (tämä henkilö on myös vastuussa kaikista perheenjäsenten tekemistä iTunes- tai App Store -ostoksista). Perhejärjestäjä kutsuu sitten jäsenet perheryhmään. Sen jälkeen sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Vielä yksi vinkki: Perheen jakaminen on aloitettava Mac-, iOS- tai iPadOS-laitteella, ei suoraan Apple TV: ssä. Kun on aika määrittää perheenjako, varmista, että laitteesi on kätevä.Tässä on yksityiskohtaisia ​​tietoja Apple TV + Family Sharing -sovelluksen määrittäminen Apple.comissa .

MITEN SAAN APPLE TV PLUS ILMAISEKSI VUODEKSI?

Jos sinulla on edelleen epäselvä Apple TV + -sovellusta, teknologiajätti tekee sopimuksesta tarjoamalla vuoden ilmaisen kokeiluversion asiakkaille, jotka ostivat iPhonen, iPadin, iPod touchin, Apple TV: n tai Macin 10. syyskuuta 2019 jälkeen. , avaa vain Apple TV -sovellus ja valitse Enjoy 1 Year Free -ponnahdusikkuna. Lisätietoja on saatavilla Applen verkkosivuston tukiosio . Mukaan Raja Asiakkailla on vain kolme kuukautta aikaa määrittää Apple TV + -vapaa vuoden kestävä kokeilu (esimerkki: jos ostit uuden Macin 15. lokakuuta, sinun on asetettava se 15. tammikuuta asti), joten toimi nopeasti.Mutta se ei ole kaikki: Aivan kuten tavallinen Apple TV + -tilauksesi, koko vuoden kestävän ilmaisen kokeilujakson voit jakaa myös koko perheenjako-ryhmääsi.

Etkö voi saada ilmaiseksi Apple TV + -vuotta? Ei ongelmaa. Apple tarjoaa myös ilmaisen seitsemän päivän kokeilujakson; sen jälkeen käyttäjiltä veloitetaan säännöllinen 4,99 dollaria kuukaudessa. Jos haluat rekisteröityä seitsemän päivän ilmaiseen kokeiluun, siirry osoitteeseen Apple TV -sovellus tai tv.apple.com .

paljonko kello on ufc

Suoratoisto Aamu-show Apple TV + -sovelluksessa