Muu

Kuinka saada Paramount Plus, jos sinulla on CBS All Access

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kuka on valmis kiipeämään Paramount-vuorelle? Torstain varhain aamulla ViacomCBS: n uusi suoratoistopalvelu Paramount + virallisesti lanseerattu Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Toisin kuin muut suoratoistosotien uudet merkinnät, Paramount + perustuu olemassa olevaan palveluun CBS All Access, joka on toimittanut tasaisen virran alkuperäisiä sarjoja viime vuosina, edustamaan paremmin ViacomCBS-tuotevalikoimaa, joka sisältää vanhoja tuotemerkkejä, kuten kuten CBS, MTV, Comedy Central ja Showtime.

katso macyn kiitospäivän paraati verkossa ilmaiseksi

Kun otetaan huomioon CBS All Access-Paramount + -siirtymän epätavallinen luonne, on todennäköistä, että tilaajilla on kysyttävää asioiden toiminnasta. Milloin CBS: n All Access muuttuu Paramount +: ksi? Tuleeko CBS All Access -palvelustani Paramount +? Pitääkö minun peruuttaa CBS All Access? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!TULOSKO KAIKISTA CBS-PÄÄSYISTÄ PARAMOUNT PLUS?

CBS: n All Access toimii virallisesti siirtyminen Paramount + -ohjelmaan tänään, torstaina 4. maaliskuuta. Siinä vaiheessa CBS All Access lakkaa olemasta, ja alustan alkuperäiset tuotteet merkitään uudelleen nimellä Paramount + alkuperäiset.MILLOIN CBS: N KÄYTTÖÖNOTTO TULEE PARAMOUNT PLUS?

Jos luet tätä, siirtyminen CBS All Accessista Paramount + on jo tapahtunut. Näetkö edelleen CBS All Access -palvelua? Jatka lukemista oppiaksesi päivittämisestä ViacomCBS: n uuteen palveluun.

SAATKO CBS KAIKKI KÄYTTÖTILAUTTAJAT PARAMOUNT PLUS AUTOMAATTISESTI?

Kyllä, jokainen CBS All Access -tilaaja siirtyy automaattisesti Paramount + -palveluun. Automaattisen päivityksen pitäisi päivittää CBS All Access -sovellus uuteen Paramount + -sovellukseen torstai-aikaisin, mutta jos näin ei ole tapahtunut, voit suorittaa manuaalisen päivityksen laitteellasi.Päivitetyn sovelluksen lisäksi nykyisten CBS All Access -tilaajien on tehtävä hyvin vähän saadakseen Paramount +. Maksusi pysyy samana (lisätietoja alla), ja säilytät samat tilaustiedot, joten et tarvitse edes uutta käyttäjänimeä tai salasanaa.

PARAMOUNT PLUS HINTA : MITEN PARAMENTTI PLUSSTA maksaa?

CBS All Access -asiakkaille on enemmän hyviä uutisia: Paramount + on lopulta halvempi kuin edeltäjänsä. Paramount + tarjoaa käynnistyspäivänä kaksi erilaista suunnitelmaa: a premium-suunnitelma 10 dollaria kuukaudessa ja a 6 dollaria kuukaudessa mainostuettu suunnitelma joista jälkimmäinen maksaa saman hinnan kuin CBS All Accessin perustilaus.Paramount + julkaisee kuitenkin kesäkuussa uuden mainostuetun suunnitelman, joka maksaa 5 dollaria kuukaudessa. Tuolloin $ 6 / month -suunnitelma ei ole enää uusien asiakkaiden käytettävissä, mutta nykyiset käyttäjät voivat ylläpitää $ 6 / month -tilaustaan, jos he niin haluavat.

katso Falcons-peli verkossa suoratoistona ilmaiseksi

TULOSKO CBS: NI KAIKKI KÄYTTÖOPAS SIIRRETTY PARAMENTTIIN, JOS MINULLA ON 6 dollarin SUUNNITELMA?

Nyt tässä asiat muuttuvat hankaliksi. Asiakkaat, jotka tilaavat CBS All Access -palvelun 10 dollaria kuukaudessa, mainoksettoman tason, muunnetaan automaattisesti 10 dollaria kuukaudessa Paramount + -suunnitelmaan, ja he voivat jatkaa saumattomasti suoratoistoa ilman mainoksia.

Asiakkailla, joilla on 6 dollaria kuukaudessa mainostuettu CBS All Access -sopimus, on kuitenkin muutama erilainen vaihtoehto. Nämä tilaajat voivat pitää 6 dollarin kuukausitilauksensa, mutta sinulle näytetään edelleen mainoksia, kuten olit aiemmin. Kesäkuussa voit jatkaa vanhempiesi $ 6 / month -suunnitelmaa, päivittää Paramount +: n $ 5 / month -suunnitelmaan tai päivittää $ 10 / month -mainostilaan - mikä sinulle parhaiten sopii.

south park kauden 24 jakson 1 julkaisupäivä

Ennen kuin päätät, on tärkeää tietää ero $ 6 / kk vanhanaikaisen suunnitelman ja $ 5 / kk Paramount + -tason välillä. Suurin ero näiden kahden välillä on pääsy paikallisen CBS-kanavan livestreamiin, joka on 6 dollarin suunnitelmassa ja 5 dollarin suunnitelmassa ei. Jos päätät pitää entisen CBS: n All Access -suunnitelmasi kesäkuussa, voit edelleen käyttää CBS-suoratoistoa 24/7, mutta se maksaa sinulle yhden ylimääräisen dollarin kuukaudessa.

Jos päätät vaihtaa 5 dollarin Paramount + -suunnitelmaan, muista, että et voi siirtyä takaisin 6 dollarin suunnitelmaan, joten varmista, että menetät ensin paikallisen CBS-kanavasi 100%: lla.

LIITTYVÄT: Onko Paramount + saatavilla Rokussa?