Muu

Tässä on kauppa Mike kanssa Tilanne Sorrentinon oikeustapaus - ja miten se vaikuttaa 'Jersey Shore -perhelomaan' |

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Jerseyn rannan perheloma ensi-iltansa MTV: ssä viime yönä, ja ensimmäistä kertaa viiden vuoden aikana asiat tuntuivat jälleen oikeilta. No, joillekin ihmisille. Koska kaverillemme Mike The Situation Sorrentinolle asiat eivät ole niin hyvät. Sorrentino on parhaillaan oikeudenkäynnissä veronkierrosta, joka saattaa löytää hänet vankilaan tai jos hän onnekas, melko vakavalla sakolla. Näimme, kuinka oikeuden päivämäärä esti häntä saapumasta Miamiin ajoissa, mutta tässä on hieman enemmän taustaa siitä, mitä tapahtuu.

Cosmo teki tämä kätevä maksujen aikajana , mutta tässä on erittely kaikesta: Vuonna 2014 Sorrentino ja hänen veljensä Marc olivat syytetty syytteistä väärien veroilmoitusten tekemisestä ja salaliitosta petosten tekemiseksi Mikä on veropetos, tarkalleen? No, tässä tapauksessa se tarkoittaa, että he eivät ilmoittaneet rehellisesti esiintuloista, joita he tekivät, eikä The Situation edes vaivautunut jättämään veroilmoitusta vuonna 2011, jolloin hän ansaitsi tuolloin lähes 2 miljoonaa dollaria. Jätkä! Tämän piti mennä oikeudenkäyntiin vuonna 2015, mutta hänen asianajajansa jätti asian pois.Joulukuu 2015 pyörii ja Sorrentino-veljien entinen kirjanpitäjä tunnustaa syyllisyytensä petollisiin veroilmoituksiin heille vuosina 2010 ja 2011 myöntämällä, että IRS hävisi 550 000 - 1,5 miljoonan dollarin välillä. Se riittää tekemään sinusta haluavan lyödä pään betoniseinään varmasti.

Huhtikuussa 2017 Sorrentinon veljiä syytetään lisämaksut mukaan lukien veronkierto. Tämä tarkoittaa sitä, että he eivät ilmoittaneet tuloja, vaativat väärennettyjä vähennyksiä ja sekoittivat liike- ja henkilökohtaisia ​​tuloja tavoilla, joita niiden ei ehdottomasti olisi pitänyt olla.Näytä tämä viesti Instagramissa

Kuvateksti tämä js #jsfamilyvacation

Jakama viesti Mike 'Tilanne' Sorrentino (@mikethesituation) 31. maaliskuuta 2018 klo 6.53 PDTMikä vie meidät vuoteen 2018. Mitä näit eilen illalla näyttelyssä, oli The Situation, joka meni oikeuteen viime tammikuussa, missä hän myöntää syyllisyytensä veronkierron vähentämiseksi rangaistuksestaan ​​rikoksesta. Tuomari antoi Sorrentinon liittyä ystäviensä joukkoon Miamissa, mutta se johtuu mahdollisesti siitä, että Mike The Situationin vankeuskausi voi olla jopa viisi vuotta 250 000 dollarin sakon lisäksi. Voisi olla vähän viimeinen hurra. Hänen asianajajansa julkaisi lausunnon , toivoen tuomarin menevän hänelle helposti tuomitsemisesta, sanomalla: Kanneperusteet edellyttävät tasapainoa väärinkäytöksistä rankaisemisen ja olosuhteiden välillä, jotka helpottavat Mike elää tuottavaa, lainmukaista elämää eteenpäin. Tämän kanneperusteen jälkeen Michael aikoo maksaa palautuksen ennen tuomion antamista.

Jerseyn rannan perhekokous pohjimmiltaan antoi saman lausunnon viime yönä, kun jokainen Sorrentinon kaveri kavahti kuinka pitkälle hän on tullut ja kuinka hän on todella kääntänyt elämänsä ja hän on aivan uusi, parempi ihminen nyt. Tässä tilanteessa tilanne voi vain toivoa, että tuomari ottaa Pauly D: n tunteet vakavasti.

Hän palaa oikeuteen 25. huhtikuutathselvittää tarkalleen, millainen rangaistus hänellä on, ja saamme siihen saakka katsella häntä ... huolehditko siitä Miamista? Toki, hän on olennainen osa Jersey Shore perhe, jota ei varmasti voida helposti korvata nukella. Mutta mies, tämän kaiken laskemisen seuraaminen voi olla todellinen bummer.

Yksi harvoista asioista, joita rakastan enemmän kuin lihapullien polttaminen tanssilattialla, on tieto siitä, että kollegani amerikkalaiset ovat maksaneet verot, jotka heille ovat velkaa tälle maalle ajoissa. Toki se on perseestä: se on paljon rahaa, ja meidän on istuttava läpi kuukausia Turbo Tax -mainoksia, ja kaikki on hyvin hämmentävää ja ärsyttävää. Mutta me kaikki teemme sen. Ei ole yllätys kenellekään, että The Situation ajatteli olevansa erityinen tai älykkäämpi kuin hallitus ja voisi päästä eroon, koska hänellä on erityinen nimi, joka on tällä hetkellä listattu Yhdysvaltoihin verrattuna. Eikä siellä kukaan halua olla.

Joten vaikka kaikki nämä tiedot näyttävät viittaavan siihen tosiasiaan, että tämä jätkä perseestä, suurin ongelma tässä on se, että sillä on potentiaalia vähentää hauskaa Jerseyn rannan perheloma . Okei, ehkä ei todellinen suurin ongelma, mutta suurimmalle osalle katsojista se on varmasti haittaa. Kuinka hauskaa olisi ollut saada hänet huoneeseen, kun Snooki esitteli ankkapuhelimen ryhmälle sen sijaan, että sen toisessa päässä kuulostaisi (oikeutetusti) synkältä hänen aikanaan oikeudessa? Miltä hänen reaktionsa Sam-nuken paljastamiseen olisi näyttänyt? Ja oliko häneen yhtä vaikuttunut siitä, että Vinny mursi oven tanssitanssiliikkeisiin kuin minä? Vaikka meille ei ollut varaa noihin hetkiin katsojina, meidän oli sen sijaan pakko kuvitella hänet oranssissa haalari.

Vaikka Sam on päättänyt istua näyttelyssä tällä kertaa, hän on edelleen hyvin keskustelunaihe erityisesti Ronille sen jälkeen, kun hän on juonut muutaman juoman. Mutta mitä olisi tapahtunut, jos Sorrentino tekisi saman päätöksen? En vielä sano, että hänen olisi pitänyt. Miamissa on paljon enemmän juhliaikaa todistettavana ennen päätöksen tekemistä. Mutta tuovatko kaikki nämä puheet vankilasta esityksen mielialaa vai kannustavatko kaikki kaikkia juhlimaan kovemmin?

Tämä tulee selvästi punnitsemaan myös Sorrentinon ja hänen kämppisensä mieltä. Joten vaikka Snooki ja JWoww ovat äitejä ja vaimoja, ja Deena meni naimisiin, ja Pauly D tanssii kaikkialla maailmassa, ja Ron on tulossa isä, ja jopa Vinnyllä on oma tyttöystävä ja oma talo, tosiasia, että Sorrentino pärjää hienosti, kun hän on nyt parisuhteessa ja ollut raittiina ... silti pimeä, väistämätön pilvi.

Oli väistämätöntä, että yksi näistä hölynpölyistä joutui jonain päivänä vakaviin vaikeuksiin. Esitys ja heidän egonsa olivat yksinkertaisesti liian suuria. Ja emme puhu pidätyksestä rantakadulla tai kutinasta heidän alusvaatteissaan. Tämä on vakavaa paskaa. Mutta… sille ei vain ole tilaa Jersey Shore . Mitä, aikooko asianajaja soittaa ankkapuhelimeen? Vastaako Deena kyyneliin vai vaipuko Snooki tiensä läpi keskustelun?

Ja katso, The Situation -tilanne ei voinut mahdollisesti tuoda tätä ryhmää tai koko jaksoa kauan. Pauly D vitsaili, että Sorrentinon on nukkuttava yksin rangaistuksena verojensa maksamatta jättämisestä, on juuri sellainen huumori, joka teki tästä ohjelmasta alun perin hitti. Ja se tuntuu oikeudenmukaiselta rangaistukselta! No, ainakin heidän Miami-kaivonsa suhteen.

Yksi tämän paluun kohokohdista ei ole vain juhlia ja vitsejä, vaan poliittisten keskustelujen täydellinen puute. Näiden hölmöjen näkeminen Miamin yökerhossa tuntui yhtä hyvältä kuin olisimme tanssimassa heidän vieressään - itse asiassa parempi, koska meidän ei tarvitse huolehtia Snookin humalaisen aasin noutamisesta. Tässä ryhmässä on jotain ainutlaatuisen rakastettavaa ja ennakoitavaa, ja vankilassa oleva Sorrentino järkyttää tätä mielipidettä vain vähän ja vetää katsojat pois escapistista, hauskasta tunnelmasta, jonka olemme aina luottaneet tähän esitykseen. Toivottavasti hän on todella oppinut oppitunninsa, suhtautuu asioihin vakavasti ja pystyy edelleen rentoutumaan Miamissa - ja monissa muissakin Perheloma s tulossa.

Missä katsella Jerseyn rannan perheloma