Muu

Hanna-kauden 2 näyttelijät: Uudet ja tutut kasvot Amazon Prime -sarjassa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Amazon Prime Videon suosittu alkuperäinen draamasarja Hanna on palannut toisen vuoden kaudelle. Solki, kulta, ja valmistaudu sydäntä pumppaavaan televisioon!

Saoirse Ronanin johtamaan samannimiseen vuoden 2011 trillerielokuvaan perustuva näyttelyn kausi 2 näyttää olevan yhtä jännittävä kuin koskaan, sillä taitava teini-ikäinen salamurhaaja Hanna näyttää yrittävän poistaa UTRAXia sisältäpäin. Näyttelyn ensimmäinen kausi päättyi siihen, että Hanna ja hänen isänsä Erik yrittivät pelastaa harjoittelijat UTRAX-laitokselta, mutta onnistui vain vakuuttamaan yhden harjoittelijan - tyttö 249, Clara - juoksemaan heidän kanssaan, mutta hinnalla: Erik loukkaantuu tarpeeksi, että hän kuoli ponnisteluissa, jättäen Hannan ja Claran kävelemään pois Romanian kentillä. Tämä uusi kausi kuitenkin näyttää molemmat tytöt uudessa UTRAX-laitoksessa kaikkien muiden tyttöjen kanssa ja näyttää olevan nopeatempoinen ja kiehtova tarina alusta loppuun. Ensimmäisen kauden kahden keskipisteen (Erikin lisäksi), Hannan ja Marissan, paluun myötä tulee esiin (ja uudelleen käyttöön) monia uusia hahmoja, UTRAX-tytöistä, joista olet saanut välähdyksiä aiemmin, kuten Clara ja Sandy, aina upouusiin. UTRAX-tytöt ja CIA: n UTRAX-rekrytointioperaation jäsenet, kuten John Carmichael, Terri Miller ja Leo Garner.Tämä uusi kausi alkaa varmasti räjähtää, joten muista tutustua näihin uusiin kasvoihin, jotka ravistavat suuresti asioita näyttelyssä. Opi kaikki näyttelijöistä uusien hahmojen takana 'sin avulla Hanna Kausi 2 valettu opas.Kuka pelaa hiekkaa (Tyttö 242) HANNA ? TÄMÄ ON 411 ÁINE ROSE DALY:

Näytä tämä viesti Instagramissa

Tapaa Sandy. Hän on yksi Utraxin lupaavimmista harjoittelijoista. #HannaTVaikapyörän sivumäärä

Jakama viesti Hanna (@hannaonprime) 24. kesäkuuta 2020 klo 10.09 PDT

Saatat muistaa Sandyn, tyttö 242, kauden 1 kahdesta viimeisestä jaksosta. Emme tienneet hänestä paljon, jos mitään, sitten sen jälkeen, kun hän oli UTRAX-ohjelmassa, mutta aiomme oppia paljon enemmän hänestä tällä kaudella. Hanna on Dalyn toinen ammattimainen rooli näytöllä, ja ensimmäinen on yhden jakson vieraspaikka Tom Clancyn Jack Ryan viime vuonna. Hänen työnsä kanssa Hanna , sekä roolinsa kahdessa ensi vuonna ilmestyvässä elokuvassa - kauhu Kahdeksan hopeaa ja draama / trilleri Kiehumispiste - On selvää, että tämä on vasta alkua sille, mikä tulee varmasti olemaan jännittävä ura uudelle tulokkaalle. Katso Daly's Instagram pitää hänet ajan tasalla.Kuka toistaa CLARAA (TYTTÖ 249) HANNA ? TÄSTÄ TARVITA TIETÄÄ YASMIN MONET PRINCE: stä:

Näytä tämä viesti Instagramissa

Tapaa Clemency, joka tunnettiin aiemmin nimellä Clara, tunnettiin aiemmin nimellä Trainee 249. #HannaTV

kausi 5 jakso 6

Jakama viesti Hanna (@hannaonprime) 30. kesäkuuta 2020 klo 10.09 PDT

Viime kauden lopussa tiedämme Clarasta, Girl 249, vain siitä, että hän on ilmeisesti tarpeeksi vapaa ajattelija ollakseen ainoa UTRAX-harjoittelija, joka haluaa lähteä laitokselta Hannan ja Erikin kanssa. Nyt kun tytöt ovat palanneet UTRAX: iin, aiomme oppia paljon enemmän Clarasta (kääntyi Clemenceksi? Emme ole varmoja, mutta sinun on ehdottomasti katsottava uusi kausi saadaksesi selville).

Yasmin Monet Prince on brittiläinen näyttelijä ja nouseva tähti, joka aloitti toimintansa vuonna 2016 Vastaan ennen esiintymistä pitkäkestoisen draamasarjan jaksossa Holby City vuonna 2017. Hän esiintyi sitten kahdessa rikos / draama / trilleri-tv-sarjassa Tumma sydän vuonna 2018 ja Annieina vuoden 2019 draamaelokuvassa . Voit seurata Prinssiä hänen kauttaan Instagram .

Kuka toistaa JOHN CARMICHAELia HANNA ? KAIKKI, JOITA TARVITA TIETÄÄ DERMOT-MULRONEY: sta:

Näytä tämä viesti Instagramissa

On aika laittaa hänen koulutuksensa koetukselle. Katso #HannaTV: n uusi tulokas Dermot Mulroney kysytään tietämyksestään kaudesta 1.

Jakama viesti Hanna (@hannaonprime) 27. toukokuuta 2020 klo 10.02 PDT

John Carmichael on Marissan entinen mentori, joka on ottanut haltuunsa UTRAX-operaation uuden luvun ja on päättänyt nähdä sen armoton asialistan. Carmichaelista on tulossa kauden uusi iso konna, ja hänestä tulee ehdottomasti varovainen hahmo. Ja mikä olisi parempi tapa piirtää silmä kuin valita näyttelijä, jonka olet ehdottomasti nähnyt aiemmin? Mulroney on työskennellyt elokuvissa ja televisiossa vuodesta 1986 lähtien, ja on osoittautunut tuntemattomaksi ottamalla vastaan ​​antagonistista roolia pelaamalla pahoja kavereita kuten Francis Gibson NBC: ssä Kriisi , Tohtori Walter Wallace Puhdas nero , Sean Pierce Showtime's Häpeämätön ja Bobby Sheridan Yhdysvalloissa Puhdistus koko uransa ajan.

Mulroney tunnetaan erityisesti elokuvateoksestaan, nimittäin 1988 Western Nuoret aseet , 1992 neo noir -trilleri Mihin päivä vie sinut , 1994 urheilufantasia draama Enkelit kentällä , 1997 romcom Parhaan ystäväni häät , 2013 tragikomedia Elokuu: Osage County ja vuoden 2015 yliluonnollinen kauhu Salakavala: Luku 3 , nimetäkseni muutamia.

Mulroney ei ole saanut muuta kuin kiitosta Hanna valettu, a viime haastattelu sanoen, minulla oli niin etuoikeus liittyä Mireilleen [Enos] ja muihin näyttelijöihin. He tekivät niin upean työn ensimmäisellä kaudella. Oli jännittävää liittyä näyttelyyn, joka oli jo sidottu ja menossa. Jotenkin se helpottaa työtämme. Olemme innoissamme siitä, mitä hän tuo tähän rooliin ja kuinka Carmichael vaikuttaa Hannan elämään (ja vaikeuttaa sitä).

Kuka pelaa terrijyrsintä HANNA ? TÄSTÄ CHERRELLE SKEETE'N TARJOUS:

Näytä tämä viesti Instagramissa

Kuvahyvitys: @gabrielmokake

Jakama viesti Cherrelle Skeete (@cherrelleskeete) 3. huhtikuuta 2020 klo 10.33 PDT

Terri Miller on nouseva CIA: n upseeri, joka on palkattu toimimaan keskeisessä roolissa UTRAX-harjoittelijoiden kasvattamisessa. Skeete on enemmän kuin valmis ottamaan roolin, koska brittiläisellä näyttelijällä on ollut laaja ja vaikuttava joukko rooleja viimeisten viiden vuoden aikana. Skeete aloitti näyttelyuransa jaksossa Soita kätilölle vuonna 2015, ja sieltä saamassa monijaksorooleja televisio-ohjelmissa, kuten Tavalliset valheet ja Viisi vuonna 2015 ja 2016, ilmaisemalla Orisan hahmon erittäin suositulle videopelille Overwatch vuonna 2016, pisteyttäen Lily Bakerin toistuvan roolin pitkäaikaisessa draamasarjassa Lääkärit Vuosina 2017--2018 muun muassa lyhytelokuvien, videopelien ja tv-sarjojen roolien joukossa, ennen kuin hän varasi roolinsa Hanna .

On jännittävää nähdä, mitä tämä dynaaminen näyttelijä tuo näyttelyn toiseen kauteen, ja odotamme innolla hänen työskentelyään. Jos haluat lisää Skeeteltä, tarkista hänet Instagram , Viserrys ja Facebook .

Kuka pelaa leikkimiehenä HANNA ? TÄMÄ ON KAIKKI ANTHONY WELSHIN POISTETUT:

stream patriots-peli ilmaiseksi
Näytä tämä viesti Instagramissa

@thearticlemag tammikuu 2020

Jakama viesti Anthony Welsh (@earlywelsh) 8. tammikuuta 2020 klo 12.38 PST

Leo Garner on osa UTRAXin operatiivista ryhmää, joka vastaa harjoittelijoiden opetuksesta. Tämä viehättävä ja laskettu hahmo toimii läheisessä yhteistyössä Carmichaelin, Marisan ja Terrin kanssa, ja on varmasti merkki, jota rakastamme vihata, koska Carmichaelin toinen komentaja. Kuka voisi ottaa tällaisen hankalan hahmon? Kukaan muu kuin brittiläinen näyttelijä Anthony Welsh, joka on kerännyt vaikuttavan luettelon näyttelijöistä viime vuosikymmenen aikana.

Saatuaan aloituksensa televisiosarjoissa Lasku Vuosina 2009--2010 Welsh esiintyi etenkin kahdessa jaksossa palkitun Phoebe Waller-Bridge -sarjan televisiosarjassa Kirppukassi Jackina vuonna 2016 hittiantologiasarjan 2017 jaksossa Musta peili , kinkkuna vuonna 2019 komedia-draama David Copperfieldin henkilökohtainen historia ja toistuvina päärooleina televisiosarjassa Puhdas , Christine Keelerin oikeudenkäynti ja Brassic (jotka kaikki olivat kuluneen vuoden aikana). Welsh on selvästikin kovaa työtä, emmekä voi odottaa, että työ maksaa itsensä takaisin Hanna Kausi 2! Vielä enemmän näyttelijältä voit löytää hänet Instagram .

Kuka toistaa heinäkuussa HANNA ? KAIKKI, JOITA TARVITA TIETÄÄ GIANNA KIEHLISTÄ:

Näytä tämä viesti Instagramissa

Jules rakastaa, että h̶e̶r̶ ̶b̶o̶y̶f̶r̶i̶e̶n̶d̶, ̶ ̶t̶h̶e̶ ̶b̶e̶a̶c̶h̶ ja ̶ ̶a̶n̶d̶ salamurhaaja. #HannaTV

Jakama viesti Hanna (@hannaonprime) 29. kesäkuuta 2020 klo 10.09 PDT

Uusien tulokkaiden täydentämiseksi meillä on toinen UTRAX-harjoittelijoista, Jules, jota pelaa uusi tulokas Gianna Kiehl. Kiehlillä on aiemmin ollut vain kaksi ammattimaista roolia näytöllä Hanna , lyhytelokuvat, 2015 komedia-draama Kuinka lukea mieliä ja vuoden 2018 komedia Seisoo edelleen . Olemme innoissamme siitä, mitä Kiehl tuo Hanna ja toivon, että tämä on hänelle pitkän ja jännittävän uran alku. Voit pysyä näyttelijän kanssa seuraamalla häntä Viserrys .

Enedina Arellano Felix ja Amado Carrillo

Katsella Hanna on Prime