Suoratoista Tai Ohita Se

Hacks HBO Max Review: suoratoista vai ohita se?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Huolimatta siitä, että Jean Smart on ollut TV-katsojien kodeissa siitä lähtien Naisten suunnittelu debyytti 35 (!) vuotta sitten, hän yllättää edelleen jokaisella roolillaan. Ja esiintyykö hän kuvernöörinä Havaiji Five-0 tai Maren äiti Easttownin tamma , hän jättää vaikutuksen. Mutta hän ei ole tähdittänyt jossakin vaiheessa. Sisään Hacks , komedia (tuottaja Mike Schur's Fremulon) missä hän pelaa Joan Riversin kaltaista koomikkoa, joka on itse tehty supertähti, hän antaa uransa parhaita esityksiä. Lue lisää.

HAPUT : VIRTAA TAI OHITTAA?

Lähtölaukaus: Kamera sijaitsee koomikko Deborah Vancen (Jean Smart) takana, kun hän viimeistelee sarjan residenssissään Palmetto-hotellissa Las Vegasissa. Sitten seuraamme häntä, kun hän menee pukuhuoneeseensa, puhumalla näyttelijöiden ja muiden kanssa matkan varrella.Ydin: Deborah Vance on legenda, joka on ollut alalla vuosikymmenien ajan. Hän työskentelee aina, vaikka saavutti menestystason, jossa hän voi viedä yksityisen suihkukoneen Vegasista LA: han kuljettamaan korusarjaansa QVC: llä ja palata sitten massiiviseen Vegas-alueen kartanoonsa.Juuri ennen 2500. näyttelyään Palmetton omistaja Marty (Christopher McDonald) syö lounaan hänen kanssaan, josta hän pudottaa pommin, jonka haluaa varata nuoremmista näytöksistä perjantaisin ja lauantaisin. Kun hän sanoo haluavansa varata Pentatonixin, hän periaatteessa käskee häntä vittuilemaan ja myrskyt ulos ravintolasta.

Samaan aikaan nuori komediakirjailija Ava (Hannah Einbinder) on olennaisesti peruutettu väärän twiitin takia. Hänen agenttinsa Jimmy (Paul W.Downs) ei löydä hänelle mitään työtä, mutta kun hänen suurin asiakkaansa Deborah soittaa valittamaan Martystä, joka leikkaa hänen esiintymisensä, hän saa idean. Hän tietää, että Deborahin on houkutteltava nuorempaa yleisöä, joten hän ehdottaa Avalle, että hän ryhtyisi työhön kirjoittamalla Deborahille, joka on tähän asti kirjoittanut kaiken oman materiaalinsa.Ava, joka koskaan heräsi, pilkkaa ja kutsuu häntä QVC muumuu-ladyiksi. Mutta kun hän keskeyttää epätoivoisesti entisen kollegansa lounaan kysyäkseen, palkkaako hän uutta toimintatapaansa, hän oppii kuinka radioaktiivinen hän on tällä hetkellä yrityksessä. Kun yhtä epätoivoinen juttu Postmates-toimittajaansa kohtaan, hän ottaa vastahakoisesti haastattelun.

Yksi ongelma: Deborahilla ei ole aavistustakaan, että Jimmy asetti tämän. Ja kun varatoimitusjohtaja Marcus (Carl Clemons-Hopkins) kertoo hänelle, hän on melko vihainen. Hän tuntee, että hän ei tarvitse kirjailijaa, ja haastattelun alkaessa hän tajuaa, että Ava ei ole opiskellut urallaan ollenkaan. Ava puolestaan ​​ojentaa kohteliaisuutta ja kertoo hänelle, että hän ei kuitenkaan halunnut tehdä tätä haastattelua, ja kertoo, miksi hän suostui siihen. Silloin Ava kertoo Deborahille twiitin, joka sai hänet vaikeuksiin. Deborah, joka on peruutettu useammin kuin hän pystyy laskemaan, sieppaa Avan lähtiessään auttamaan häntä parantamaan huonoa vitsiä, joka teki hänestä myrkyllisen Hollywoodissa. Sitten Deborah palkkaa hänet.Kuva: JAKE GILES NETTER / HBO Max

Mistä se muistuttaa sinua? Tuntuu kuin Downs, Lucia Aniello ja Jen Statsky, tekijät Hacks , enemmän tai vähemmän muotoiltu Deborahin hahmo tekemällä syvä sukellus Joan Riversin elämään, alkaen häntä koskevasta vuoden 2010 dokumentista, Joan Rivers: Palan töitä. Eikä siinä ole mitään vikaa ...

Meidän Take: Ajatus takana Hacks , että koomikko, joka on taistellut tiensä huipulle - ja jatkaa taistelua - lähinnä siksi, että hän on nainen, joka on yhteydessä nuoreen naiseen, joka tuntee työn luovuttavan hänelle, on mietittävä. Sukupolvien erot ovat vain jäävuoren huippu, jota tutkitaan, kun Deborahin ja Avan välinen työ- ja henkilökohtainen suhde kehittyy.

On myös kysymys siitä, kuinka Deborah, aivan kuten Rivers, ei ota mitään itsestäänselvyytenä eikä lepää laakereillaan, koska hän tietää, millaista se oli naisilla liiketoiminnassa aloittaessaan. Se on jyrkkä vastakohta Avan tunteelle, että hän on vanginnut koomisen äänen 2020-luvulta ja että show-liiketoiminnan pitäisi antaa hänelle yksi mahdollisuus toisensa jälkeen. Mutta sitten on myös ajatus siitä, kuinka Ava voidaan peruuttaa yhdellä tweetillä, kun Avalle tapahtunut kuulostaa minulle tiistaina, Deborah sanoo.

Mutta mitä olemme innokkaita näkemään, kuinka väsyvä jauhe Deboralle on. Noin pieninä hetkinä, jolloin hän katsoo itseään peiliin tai syö yksin koiriensa kanssa, Smartin upealla esityksellä on eniten emotionaalisia vaikutuksia. Voit sanoa sen, vaikka hän tietää olevansa taistelussa urastaan ​​loppuun asti ( aivan kuten Joan oli! ), taistelut painavat häntä. Hänen entinen aviomiehensä, jonka kuolema ensimmäisessä jaksossa järkyttää, jätti hänet oman sisarensa luo. Hänen lähimmät ystävänsä ovat hänen henkilökuntansa. Hän tyynyilee liian koristelun kartanonsa ympärillä koiriensa kanssa, pääasiassa huolissaan seuraavasta keikastaan ​​tai vitsi. Tällä hetkellä televisiossa ei ole kovin paljon tällaisia ​​hahmoja, ja Smart naulaa yhdistelmän vetoa ja paatosta, joka pitää Deborahin käynnissä.

Emme kuitenkaan ole varmoja Avasta; kahden ensimmäisen jakson kautta hän näyttää jälleen yhdeltä ylivoimaiselta tuhatvuotiselta, joka jakaa osakkeita verkossa. Tämän ensimmäisen kauden ilmeinen tulos on se, että hän oppii koukulla tai vinoilla taistelun, joka ajoi Deborahia, ja oppii, kuinka hänen on vastattava urastaan ​​ja elämästään, jotta häntä ei enää peruuteta. Debora puolestaan ​​oppii - luulemme - oppimaan suhtautumaan nuoriin Avan kautta.

Mutta lukuun ottamatta Avan neuvoja olla käyttämättä enää Anna Nicole Smithin vitsejä, koska hän on kauan kuollut, mitä Deborah Todella oppia Avalta? Epävarma. Mutta olemme valmiita katsomaan ja selvittämään.

Sukupuoli ja iho: Kuten sanoimme, Ava kutsuu Postmates-kuljettajaansa. Mutta hänellä on todella kynttilä entiselle tyttöystävälle.

Viimeinen kommentti: Palkattuaan Avan Deborah tukee häntä käärimällä hyvin, hyvin pitkän ajotieltä. Taustalla näemme Las Vegasin horisontin.

Sleeper Star: Carl Clemons-Hopkins on rauhoittava läsnäolo Marcusina, ja näemme, kuinka hän vaikuttaa Avan ja Deborahin työsuhteeseen. Kaitlin Olson esiintyy myös Deborahin tyttärenä; et tuo häntä projektiin antamatta hänelle enemmän tekemistä kuin hauska mutta lyhyt kohtaus, jonka hän sai ensimmäisessä jaksossa.

Useimmat Pilot-y-linjat: Vaikka mielestämme Meg Stalter on hauska kuin Jimmyn epätoivoinen sihteeri Kayla, gagit, joissa hänellä ei ole aavistustakaan, kuinka kuunnella hänen puheluitaan keskeyttämättä, ovat hieman vanhoja.

Kutsumme: Suoratoista sitä. Hacks ei vain anna meille aihe, jota emme näe juuri niin paljon televisiossa juuri nyt, se antaa Jean Smartille mahdollisuuden loistaa pääroolissa vuosien kestäneiden tukevien keikkojen jälkeen (kuten hän tekee tällä hetkellä Easttownin tamma ).

Joel Keller ( @joelkeller ) kirjoittaa ruoasta, viihteestä, vanhemmuudesta ja tekniikasta, mutta hän ei poikaa itseään: hän on TV-junkie. Hänen kirjoituksensa on ilmestynyt New York Times, Slate, Salon,RollingStone.com,VanityFair.com, Fast Company ja muualla.

Suoratoisto Hacks HBO Max

katsella joulua krankkien kanssa