Muu

FX on Hulu uudistaa Taika Waititin 'Reservation Dogs' -sarjan kaudelle 2

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

FX on Hulu on päättänyt siirtyä eteenpäin toisen tuotantokauden Taika Waititin alkuperäisessä sarjassa Varauskoirat .

FX Networksin keskuksena toimiva suoratoistoalusta on tilannut komedian 2. kauden, joka keskittyy alkuperäiskansojen teiniryhmään, joka on kuvattu paikan päällä Oklahoman maaseudulla. Kahdeksan jakson ensimmäinen kausi debytoi juuri 9. elokuuta ja on toistaiseksi esitetty noin puolet sen jaksoista.Emme malta odottaa, että pääsemme jakamaan Reservation Dogs -elokuvan katsojille, ja olemme innoissamme siitä, että he näyttävät rakastavan sitä yhtä paljon kuin me. Olemme iloisia voidessamme tehdä varhaisen tilauksen toiselle kaudelle, sanoi Nick Grad, FX:n alkuperäisen ohjelmoinnin puheenjohtaja lausunnossa. Sterlin Harjo toteutti luovan visionsa tekemällä yhteistyötä Taika Waititin ja muun luovan tiimin, loistavien näyttelijöiden ja miehistön kanssa luodakseen yhden TV:n parhaista uusista komedioista ja uraauurtavan esityksen esityksestä ja raa'asta lahjakkuudesta.

Harjo on kotoisin Oklahomasta ja loi sarjan yhdessä Waititin kanssa. Sen pääosissa nähdään D’Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis ja Lane Factor. Ohjelman ohjaajat varmistivat, että jokainen sarjan kirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä on syntyperäinen intiaani.

Sarja on saanut arvostelijoilta positiivista huomiota, kuten RFCB Joel Keller sanoi Varauskoirat on ennen kaikkea hauska. Mutta se on myös ainutlaatuinen katsaus teini-ikäisten elämään maaseudun intiaanireservaateissa ja juuri siihen, mihin nämä teini-ikäiset turvautuvat lähteäkseen. Lue meidän täydellinen arvostelu Varauskoirat .FX Productions -sarjan päätuottajat ovat Harjo, Waititi ja Garrett Basch. Todelliset katselukerrat ohjelman suosion mittaamiseksi eivät ole tällä hetkellä saatavilla (kuten se yleensä on suoratoiston yhteydessä).

Michael on musiikki- ja televisiohullu, joka on kiinnostunut useimmista asioista, jotka eivät ole täydellisiä ja täydellisiä. Voit seurata häntä Twitterissä - @TweetskoorStriimaa Varauskoirat Hulussa