Daniel Craig

Daniel Craig soittaa keskuudessamme Angela Lansburyn, Stephen Sondheimin ja muiden kanssa outoissa 'Glass Onion' Cameosissa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Jatko-osa Veitset ulos on nyt suoratoistettava Netflixissä, mikä tarkoittaa, että voin vihdoin huutaa avoimesti niistä oudoista Lasinen sipuli cameos. (Ja jos et ole vielä katsonut elokuvaa, lopeta tämän artikkelin lukeminen nyt – spoilereita!)

sinkkuelämä 90 päivää

En puhu kohtauksesta missä Hugh Grant esiintyy Daniel Craigin suloisena kotimaisena poikaystävänä . (Tuo cameo on virheetön. Ei muistiinpanoja.) Puhun kohtauksesta, jossa Benoit Blanc soittaa keskuudessamme Angela Lansburyn, Stephen Sondheimin, Natasha Lyonnen ja Kareem Abdul-Jabbarin kanssa.Asiattomalle With Us oli online-videopeli, joka oli suosittu etätoiminto ystävien kanssa pelattavaksi COVID-19-pandemian alkuaikoina. Peli muistuttaa mafiana tai ihmissusia tunnettua bilepeliä: Yksi henkilö ryhmässä on 'huijari', ja kaikkien muiden tehtävänä on selvittää, kuka hän on. Peli oli muotia vuonna 2020, ja ilmeisesti jopa maailman suurin etsivä Benoit Blanc (soitti Craig) pelasi sitä. Kylpyammeessa. Zoomissa ollessaan ystäviensä kanssa, jotka ovat myös kulttuuri-ikoneita.Ensinnäkin, siellä on Acadamy-palkittu Golden Age Hollywood -tähti Angela Lansbury, joka kuoli. aikaisemmin tänä vuonna 96-vuotiaana. Lansbury, jonka Zoom-nimi on 'Angie', on ilmeisesti juuri saanut Blancin tekopyhiksi. 'Blanc, näin sinun menneen konehuoneeseen!' Lansbury sanoo, että hänen teekannukokoelmansa on esillä taustalla. 'Sinä olet huijari, me kaikki tiedämme sen. Asia suljettu. Olemme valmiit.'

south park kauden 24 traileriSitten on kahdeksankertainen Tonyn palkittu säveltäjä ja varmennettu Broadway-legenda Stephen Sondheim, joka kuoli marraskuussa 2021 91-vuotiaana. Kun Blanc ei ymmärrä, miksi hän on hävinnyt pelin, Sondheim huutaa: 'Anteeksi Blanc, sinä olet heitetty ulos ilmasulusta. Se on turhaa.'

Tällöin 19-kertainen NBA:n All-Star ja entinen LA Laker Kareem Abdul-Jabbar hieroo hieman suolaa Blancin haavoihin. 'Minun on sanottava, että maailman suurin etsivä - luulin sinun olevan parempi tässä', Abdul-Jabbar sanoo.Lopuksi Emmy-ehdokkuuden saanut näyttelijä Natasha Lyonne – sellaisista hittiohjelmista, kuten Oranssi on uusi musta ja Venäläinen nukke -tarjoaa lohdutuksen sanoja Blancille, kun hän tunnustaa, että among ei todellakaan ole hänen 'juttunsa'.

Kuva: Netflix

”Ehkä meidän pitäisi kokeilla Quiplashia! Tai koodinimiä!” Lyonne sanoo ehdottaen kahta muuta trendikästä peliä ystäväryhmille. Abdul-Jabbar lisää, että Blancin kuuluisat ystävät ovat huolissaan hänen mielenterveydestään. ”Lukitus ei ole ollut helppoa kenellekään meistä. Mutta Phillip kertoi minulle, ettet ole poistunut kylvystä viikkoon!' (Phillip, myöhemmin paljastetaan, on itse asiassa Hugh Grant .) Sitten salaperäinen muukalainen koputtaa Blancin oveen pulmalaatikolla, ja kohtaus päättyy.

loistava valkoinen elokuva, jossa katsoa

Katsos, nautin siitä, että kuuluisat ihmiset yllättävät elokuvissa yhtä paljon kuin kukaan muu, mutta jotain tuntui vinossa näistä cameoista. Ensinnäkin kaksi näistä neljästä kulttuurikuvakkeesta on nyt kuollut. On outoa nähdä kuuluisia ihmisiä leikkivän itseään kuoltuaan! Toiselle se on niin outo, eklektinen joukko kuuluisia ihmisiä. Ovatko nämä vain kuuluisia ihmisiä, joista Rian Johnson sattuu pitämään? Ovatko he ihmisiä, joille luvattiin roolit Veitset ulos 2 mutta jäikö aikaa? Toivoiko Johnson maksavansa Lyonnen alimaksua seuraavassa indie-projektissaan? (Edit: Lyonne on itse asiassa pääosassa Johnsonin tulevassa sarjassa, Pokerinaama .) Ja kuka edes soittaa keskuudessamme nykyään?

Ehkä olen epäreilu. Mutta kirjassani hyvä cameo on ihastuttava, yllättävä ja järkevä tarinan maailmassa. (Taas, Hugh Grant! Täydellinen cameo! Ei muistiinpanoja!) Nämä Lasinen sipuli cameot olivat hämmentäviä, hämmentäviä ja täysin outoja. Nyt ajattelen Benoit Blancia Stephen Sondheimin hautajaisissa. En pyytänyt tätä.