Muu

'Cruel Summer' -tekijän kerrotaan lopettaneen törmäysten jälkeen Freeformin kanssa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Vaikkakin Julma kesä saattoi olla muotia Freeformissa, yhdelle suurelle osapuolelle tuotannossa oli jotain vialla. 1990-luvulle sijoittuvasta draamasta tuli hitti ilman sen päätekijän Bert V. Royalin osallistumista, joka kerrottiin lopettaneen sarjan heti pilotin valmistuttua viime kesänä. Mukaan Hollywood Reportteri 's raportointi , Royal katkaisi siteet Freeformiin, koska hän oli yhteenotossa johtajan kanssa.Lähteet kertoivat Hollywood Reporter että Royal turhautui toistuvien yhteenottojen jälkeen verkon johtajan kanssa pilottiprosessin aikana ja poistui projektista. He huomauttivat myös, että Royal, joka hyvitettiin useissa jaksoissa Julma kesä mukaan lukien kauden 1 finaali, päätti luopua kaikista taustatuloista Julma kesä . Reps for Freeform ja Julma kesä Studion Entertainment One kieltäytyi kommentoimasta; samoin kuin Royalin edustajat, jotka eivät vastanneet useisiin pyyntöihin Hollywood Reporter .Vaikka hänen kerrotaan jättäneen tuotannon, Royal sai silti luoman ja vastaavan tuottajan tunnustuksen ensimmäisellä tuotantokaudella Julma kesä ja sai korvauksen kaikista 10 jaksosta.

Outlanderin kausi 6

Tätä kirjoitettaessa on epäselvää, saako Royal korvausta toisesta kaudesta. Julma kesä , joka on liittänyt showrunner Tia Napolitanon ja Jessica Bielin päätuottajiksi. Napolitano liittyi hankkeeseen erityisesti pilotin jälkeen.

Julma Kesä uusittiin toiselle kaudelle viime kuussa sen jälkeen, kun siitä tuli Freeformin kaikkien aikojen katsotuin sarja. Sarja, jonka alkuperäinen nimi oli Viime kesänä , otettiin talteen tammikuussa 2020. Olivia Holt näytteli Mika Abdallan tilalle pääosassa. Lauren Carrao, joka tilasi Julma kesä pilottiin syyskuussa 2019, erosi Freeformin alkuperäiskappaleiden johtajana viime lokakuussa.Toisella kaudella ei ole julkaisupäivää tai aikataulua Julma kesä , mutta pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja ohjelman luojasta, trailereista ja draamasta, joka liittyy hitti Freeform-sarjaan.

kuinka katsoa tämän illan ottelua

Mistä katsella Julma kesä