Muu

'Poliisit' palaavat Fox Nationin kaudelle 33

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Lyhyen tauon jälkeen ilmassa, Poliisit tekee paluunsa. FOX Nation on valaistanut tosi-sarjan tänään ja ilmoittanut, että kausi 33 saa ensi-iltansa lokakuussa suoratoistopalvelussa. Uutiset tulevat hieman yli vuosi sen jälkeen, kun Paramount Network peruutti esityksen valtakunnallisten poliisiväkivallan vastaisten mielenosoitusten seurauksena.

Kun FOX Nation käynnistyy uudelleen Poliisit , streamer tarjoaa myös kaikille ensiapuhenkilöille ilmaisen vuoden palvelun tilauksen. Tästä päivästä alkaen poliisit, palomiehet, ensihoitoteknikot ja ensihoitajat voivat suoratoistaa ilmaiseksi.Striimaaja on myös sitoutunut lahjoittamaan 5 dollaria Answer the Call -palveluun jokaisen uuden tilaajansa puolesta tällä viikolla syyskuun 20. päivään asti. TFOX-maa lahjoittaa jopa 50 000 dollaria voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle, joka tarjoaa taloudellista tukea New Yorkin perheille. ensiapuhenkilöt kuolivat palvelussuhteessa.COPS on yksi television ikonisimmista brändeistä, jolla on uskomattoman intohimoinen fanikunta, FOX Nationin presidentti Jason Klarman sanoi lausunnossaan. Halusimme osoittaa kiitollisuutemme kaikille ensiaputoimijoille yhdistämällä lanseerauksen ilmaiseen vuoden tilaukseen, jotta voimme antaa pienellä tavalla takaisin niille, jotka asettavat henkensä joka päivä turvassamme.

Kesäkuussa 2020 Paramount Network veti julkaisun Poliisit Kausi 33 rinnalla A&E, kun he vetivät Live PD ohjelmoinnista. Kiistanalainen ohjelma alkoi ensimmäisen kerran Foxilla vuonna 1989, ja sitä on viime vuosina kritisoitu sen poliisin ja kyseenalaisen esittämisestä. kulissien takana olevaa taktiikkaa .Poliisit debytoi kauden 33 FOX Nationille 1. lokakuuta, ja ensimmäiset neljä jaksoa putoavat samana päivänä. Uudet erät saapuvat alustalle viikoittain perjantai-iltaisin.

Mistä katsella Poliisit