Urheilu

Chargers vs. Jaguars Live Stream: aika, kanava, missä katsoa vuoden 2023 NFL:n pudotuspelit suorana verkossa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Suora lähetys Jacksonvillen TIAA Bank Fieldistä, Jaguars isännöi Los Angeles Chargersia NFL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella!

Lauantain pudotuspelien toisella puoliskolla nähdään kiehtova ottelu kahden nousevan joukkueen välillä. 4-8-alun jälkeen Jaguars voitti viisi ottelua putkeen ja nappasi AFC Southin. Chargers käytti myös loppukauden rallia (voittoi neljä ottelua peräkkäin ennen viikon 18 tappiota Denver Broncosille) päättääkseen kauden 10-7. Voiko Trevor Lawrence johtaa Jagit voittoon vai voittaako Justin Herbert tiellä? Otetaan selvää!Täältä voit katsoa Jaguars-Chargers-pelin verkossa.MIHIN KÄYNNISSÄ LATAUS- JAGUARS-PELI ON TÄNÄÄN?

Tämän illan pudotuspeli (14. tammikuuta) alkaa klo 20.15. ET NBC:ssä, Universossa ja Peacock Premium .

LATURIT VS JAGUARS SUORATORIVAIHTOEHDOT:

Jos sinulla on kelvollinen kaapelikirjautuminen, voit katsoa Jaguars/Chargers-peliä suorana nbc.com , Universumi , NBC Sports.com tai NBC-sovellusta. Voit myös seurata peliä livenä aktiivisella tilauksella Peacock Premium (4,99 $/kk tai 49,99 $/vuosi).JAGUARS-LATURIEN KATSELU VERKOSSA ILMAISEKSI ILMAN KAAPELIA:

Voit myös suoratoistaa peliä aktiivisella tilauksella huippuluokan suoratoistopalveluun, joka tarjoaa NBC:n, mukaan lukien fuboTV , Hulu + Live TV , DIRECTV STREAM, Sling TV , tai YouTube TV . FuboTV ja YouTube TV tarjoavat ilmaisia ​​kokeilujaksoja ehdot täyttäville tilaajille.

Valokuvat: Getty, NBC ; Kuvitus: Dillen Phelps

VOIKO KATSO VUODEN 2023 NFL-PLAYOFFIT SUORAAN HULUSTA?

Et voi suoratoistaa tämän illan peliä perinteisellä Hulu-tilillä, mutta voit katsoa NFL:n pudotuspelejä Hulu + Live TV:n NBC-suoratoisto . Saatavilla hintaan 69,99 $/kk (johon sisältyy ESPN+, Disney+ ja Hulu), palvelu ei enää tarjoa ilmaista kokeiluversiota.