Suoratoista Tai Ohita Se

'Chad' TBS -katsaus: suoratoista vai ohita se?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kun kuulimme sen entisen SNL näyttelijän jäsen Nasim Pedrad aikoi pelata 14-vuotiasta poikaa luomassaan komediasarjassa, mietimme kuinka kikka se oli. Mutta olimme iloisesti yllättyneitä katsellessamme tämän esityksen traileria Tšad oli potentiaalia olla paitsi hauska myös esitys, joka menee paljon pidemmälle kuin kolmekymmentä nainen, joka pelaa 14-vuotiasta poikaa. Täyttääkö sarja tämän potentiaalin?

TŠAD : VIRTAA TAI OHITTAA?

Lähtölaukaus: Lähikuva teini-ikäisestä, joka saa housunkannattimet irti. Teini-ikäinen, Chad (Nasim Pedrad), haluaa kertoa oikomishoidolle, että hän on tehnyt kauhistuttavaa työtä eikä kenenkään pidä olla kiinnittimiä 7 vuoden ajan.Ydin: Chad on aloittamassa lukiota, ja hän on täynnä. Hänen henkselit ovat pois päältä, hän on uudessa koulussa, ja hän on valmis työntämään kuvan omituisesta, hankalasta lapsesta, jonka hänen luokkansa on hänestä, ja aloittamaan uudestaan. Se on iso päivä minulle; ihmiset näkevät minut sellaisena kuin olen, hän kertoo äidilleen Naz (Soma Hamayoon) ja setälleen Hamidille (Paul Chahidi); kun hänen näennäisesti enemmän siinä oleva nuorempi sisar Nikki (Ella Mika) kysyy, onko se hyvä asia, Chad vain sanoo: Die!Hän on myös tyrmistynyt siitä, että hänen äitinsä, joka on eronnut isästään jonkin aikaa, tapaa muslimeja; Nazin on muistutettava hänelle, että he ovat myös muslimeja. Chad ei ole lievästi sanottuna persialaisen perintönsä fani.

raharyöstö netflixissä

Kun hän kertoo parhaan ystävänsä Peterille (Jake Ryan) odottaessaan bussia, hän haluaa olla suosittu tänä vuonna. Kun Pietari kysyy häneltä miksi, Tšad sanoo: Koska se sopii kiviin! Ensimmäinen koulupäivä on kova; hänen kotihuoneopettajansa kutsuu häntä etunimellään - Faridoo Amani - ja hän lyö vesipulloa, jota kaksi lasta yritti kääntää. Sitten hän kertoo joukolle suosituimpia lapsia, jotka puhuvat kaapissa, että hän oli harrastanut seksiä kesän aikana, vain jotta he huomaisivat hänet.Sana leviää tietysti kultaisena, ja Chad on erityisen iloinen, kun yksi luokan pilkkaajista, Reid (Thomas Barbusca) huomaa. Sana pääsee Marjorieen (Madeleine Arthur), joka on yksi luokan syrjäytyneistä, joka näyttää vain hengailevan koko päivän koulun hylätyllä kujalla; hän väittää olevansa jo harrastanut seksiä ja kutsuu Tšadin luokse, jotta he voivat tehdä työn yhdessä.

Tšad menee Marjorien huoneistoon kappaleiden väärällä puolella; hän näyttää olevan ainoa henkilö siellä. Hän pukeutuu Punky Brewster teema ja yrittää vietellä häntä. Hän on tietysti hullu, koska hän ei ole koskaan mennyt niin pitkälle kuin suuteli tyttöä ja hän on niin peloissaan, että mustaa. Hän juoksee kotiin käärittynä yhteen hänen lakanoistaan, täysin pukeutuneena, ajattelemalla jotain tapahtuneen, ja nyyhkyttää silmänsä huoneessaan sinä yönä. Mutta seuraavana päivänä, kun hän kysyy - Seksimmekö? Oletko raskaana, ja olenko minä isä? - Marjorie vahvistaa, ettei mitään tapahtunut. Hän kertoo Peterille ja hänen hulluudelleen Deniseelle (Alexa Loo), että he tekivät, mutta eivät kerro kenellekään. Se tarkoittaa myös sitä, että Reid ja hänen ystävänsä luulevat olevansa pallopelaaja.Kuva: Liane Hentscher / TBS

Mistä se muistuttaa sinua? PEN15 tulee heti mieleen, johtuen siitä, että Pedrad on 30-vuotias nainen, joka pelaa teini-ikäistä, kuten Maya Erskine ja Anna Konkle tekevät näyttelyssään. Mutta Pedrad, joka loi ja kirjoitti sarjan yhdessä näyttelijänsä kanssa, vie sen askeleen pidemmälle pelaamalla poikaa tytön sijaan. Ja hän on siinä melko vakuuttava.

Meidän Take: Olimme järkyttyneitä siitä, kuinka nopeasti hyväksyimme Tšadin hahmona ja lakkasimme sanomasta itsellemme, että se oli entinen SNL er Nasim Pedrad pelaa teini-ikäistä poikaa. Hänellä on alustavan mutta ylimielisen Tšadin tapoja ja pysähtymiskäyttäytyminen hyvin, ja naulaa myös epämiellyttävän poljinnopeuden, jonka poika, joka on niin epämiellyttävä itselleen ja joka haluaa epätoivoisesti istua, voi näyttää. Mistä tiedämme tämän? Koska olimme enemmän tai vähemmän kuin Tšad, kun olimme hänen ikänsä.

Kuten Tšad, Pedrad ei pelkää vain mennä siihen, kuten silloin, kun näemme Chadin pukeutuvan sen jälkeen, kun se on vahingossa pudottanut joukon rikkaruohoja sitovia kumimatoja, luulen, että ne olivat vain karkkeja, tai näyttävät täysin dorkilta, kun he käyttävät miekkaa isä, joka asuu Iranissa ja jolla on harvoin kontakteja, lähettää hänet jaksossa 2. Koska hän pelaa Tšadia hankalana ja ylimielisenä lapsena, hän on viime kädessä aika hauska, kun hänen yrityksensä olla suosittuja räjähtävät hänen kasvoihinsa.

Mutta jos esitys olisi vain siitä, että Tšad on hankala teini, sillä ei olisi sitä syvyyttä Tšad on, lähinnä siksi, että hänellä ei ole vain epämukavuutta omassa ihossaan, vaan hän haluaa kieltää persialaisen perintönsä mahdollisimman paljon. Myöhemmissä jaksoissa hän yrittää epätoivoisesti olla yhteydessä Ikrimahiin (Phillip Mullings Jr.), mieheen, jonka äiti tapaa, koska hän on musta ja viileä ja yhtä lähellä isahahmoa kuin hänellä on koskaan ollut. Ja se epäonnistuu hilpeästi. Joten sarja osoittaa todisteita ensimmäisestä jaksosta, että Tšadin epämukavuus johtuu monista asioista, ei pelkästään dorky-teini. Pedrad on sanonut, että suuri osa näyttelyn tästä näkökulmasta on hänen omasta lapsuudestaan, joten on järkevää, että se esitetään hauskalla, mutta herkällä tavalla.

suoratoisto katsomaan jalkapalloa

Pedrad on myös perustanut hauskan yhtyeen Tšadin ympärille, mukaan lukien hänen kypsempi nuorempi sisar Nikki, jonka läsnäolo korostaa kuinka paljon pienestä lapsesta, jota Chadilla vielä on. Hamid-setä on uusi Yhdysvalloissa, todennäköisesti tulossa auttamaan Nazia Chadin ja Nikin kanssa, ja hänen näkemyksensä amerikkalaisesta teini-ikäisyydestä lisää näyttelyn hahmohenkistä huumoria. Ja on mahtavaa nähdä Naz naimattomana äitinä, joka hallitsee asioita, myös treffielämää, ja joka ei yritä salata lapsiaan - edes tarvitsevaa Tšadia - syyllisyyden takia.

Sukupuoli ja iho: Enimmäkseen vain puhua, koska teini-ikäiset pojat ovat tapana tehdä.

Viimeinen kommentti: Kun Chad ratsastaa pois varastetulla golfkärrellä Reidin ja hänen ystäviensä kanssa, hän ryöstää nuo kumit sisään ja sitten pukee, sitten näemme hänen putoavan suoraan kärrystä.

Sleeper Star: Rakastamme Alexa Loo: ta Denise-nimisenä, joka kiertää vapaasti skootterissa, koska hänellä on krooninen väsymysoireyhtymä. Kun Chad kysyy, onko hänellä vielä sitä, hänen ärtynyt linjatoimitus vastauksena - No, se on krooninen, joten joo. - asettaa hahmonsa täydellisesti.

Useimmat Pilot-y-linjat: Jos emme koskaan näe kohtausta, jossa päähenkilö kävelee käytävää pitkin ensimmäisenä koulupäivänä nähdessään kaikkien hengailevan kaapistojensa luona, olemme onnellisia leiriläisiä.

Kutsumme: Suoratoista sitä. Tšad toimii lähinnä siksi, että Pedrad ei kohtele rooliaan temppuna, ja on rakentanut Tšadin ympärille maailman, josta saa tarinoita tällä kaudella ja (toivottavasti) monilla muilla vuodenaikoilla.

Joel Keller ( @joelkeller ) kirjoittaa ruoasta, viihteestä, vanhemmuudesta ja tekniikasta, mutta hän ei poikaa itseään: hän on TV-junkie. Hänen kirjoituksensa on ilmestynyt New York Times, Slate, Salon,RollingStone.com,VanityFair.com, Fast Company ja muualla.

Suoratoisto Tšad Sivustolla TBS.com