Muu

'Bonus Family' sieppaa hauskan ja pahan arvoisen sotkun, joka on avioero

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Suoratoisto:

Bonusperhe

Voimanlähteenä Reelgood

Jos haluat vain lukea yhteenvedon Netflixin uusimmasta kansainvälisestä hankinnasta, Bonusperhe , sinulla todennäköisesti on kiusaus kääntää silmäsi ja siirtyä seuraavaan kelloon. Draama seuraa kahta perhettä eron keskellä sen jälkeen, kun yhden perheen vaimo ja toisen aviomies rakastuvat toisiinsa. Alkaen Grace ja Frankie että Iso pieni valhe , se on TV-lähtökohta, jota on pelattu paljon. Kehotan kuitenkin antamaan Bonusperhe laukaus. Harvat muut osoittavat paremmin perheenvaihdon pieniä, hankalia väärinkäyntejä, ja tulos on kauhistuttavan hauska.Alun perin otsikoitu Bonusperhe , skandinaavinen draama oli massiivinen hitti ruotsalaiselle yleisölle . Kun naimisissa olevalla Lisalla (Vera Vitali) on suhde ja hän rakastuu yhtä naimisissa olevaan Patrikiin (Erik Johansson), he repivät perheensä erilleen. Lisan aviomies Martin (Fredrik Hallgren) ja Patrikin vaimo Katja (Petra Mede) kamppailevat petoksen ja syvällä olevan kaunaa tuntien kautta, mutta heidän on esitettävä, että heidän kahdelle pojalleen ja teini-ikäiselle tyttärelleen on kaikki hyvin. Lisää odottamaton raskaus sekoitukseen, ja jo nyt kireä tilanne muuttuu epämiellyttävästä myrkylliseksi.Bonusperhe jatkaa Netflixin trendi hankkia erinomaista kansainvälistä sisältöä, jota amerikkalaiset yleisöt tuntevat suurelta osin. Tämän ruotsalaisen helmen mukana tulee kuitenkin ylimääräinen sukutaulu. Sarja tulee FLX: ltä, samalta studiosta molempien takana Sata vuotta vanha mies, joka kiipesi ikkunasta ja katosi ja 101-vuotias mies, joka jätti laskun ja katosi . Entinen nimitettiin Oscarille ja sen jatko-osa oli Netflix-alkuperäinen.

Kuva: Netflix

Mikä tekee Bonusperhe niin hauska kello on kuinka epätoivoinen esitys itsessään on todistaa, että kaikki on hyvin. Jopa sen nimi - bonusperhe - on ystävällisempi ruotsalainen termi, jota käytetään kuvaamaan isovanhempia, lapsia ja perheitä. Termin ja koko sarjan painopiste ei ole, että nämä perheet hajotetaan. He ovat vasta saamassa uusia jäseniä. Kuitenkin, kuten Bonusperhe tutkii huolellisesti, riippumatta siitä, kuinka lempeästi hoidat avioeroa, sen aiheuttama kipu on silti hyvin todellinen. Kun neljä taistelevat terapian avulla ja kertovat yhteisen syntymäpäiväjuhlat, joka meni kamalasti pieleen, se tulee yhä selvemmäksi.Alusta alkaen on selvää, että Martin on edelleen rakastunut vaimoonsa, siihen pisteeseen asti, että hän kieltäytyy poistamasta vihkisormustaan. Kylmempi Katja keskittyy enemmän tekemään onnettomuutensa tunnetuksi hyvin sijoitettujen ryöppyjen ja surkean ulkonäön kautta. Sarjan edetessä Lisa ja Patrik alkavat ymmärtää, että heidän satu suhteestaan ​​on vähemmän romanttinen ihme, jonka he alun perin ajattelivat olevan. Itse asiassa se on mahdollisesti enemmän itsekkyyttä, joka voi viime kädessä hyödyttää heidän lapsiaan, mutta vahingoittaa heitä nyt. Kaikki nämä mädätetyt haavat ovat aivan väärän hymyn ja väärien kohteliaisuuksien ohuen viilun alla, aivan kuten oikea perhe.

Se on myös Bonusperhe Omistautuminen omaan aitousbrändiinsä tekee siitä niin sairaasti nautittavaa. On vain vähän, jos valtavia hajoamisia tai liian röyhkeitä loukkauksia, jotka ovat katkottua useimmissa avioeroa koskevissa amerikkalaisissa komedioissa. Sen sijaan on vain täynnä onnettomuutta, joka on valmis räjähtämään ilman varoituksia. Yhdessä vaiheessa Patrik kuvailee, että he neljä vievät poikansa sairaalaan hetkeksi, jolloin heistä kaikista tulee iso perhe. Titanicin ihmiset tunsivat olevansa myös perheitä, Katja napsahtaa, koska he olivat kuolemassa. Se on Bonusperhe . Se on terävän kielen ja tuskallinen perhekatastrofi, mutta hauska.Suoratoisto Bonusperhe Netflixissä