Muu

Liimaus Netflixissä: Näyttelijät, traileri ja paljon muuta

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Netflixissä on niin paljon sisältöä, että voi olla vaikea seurata mitä mikä ja mikä esitys ilmestyy milloin ja miksi. Ilmeisesti siellä päättäjä tulee! Haluamme, että pystyt valmistelemaan suoratoiston ja nauttimisen vastaavasti, varsinkin kun se tulee Liimaus Netflixissä.

Liimaus ei ole kuin muut Netflix-ohjelmat. Se on seksikkäämpää, yksi, ja se on myös paljon lyhyempi sekä jaksojen määrässä että ajon aikana. Mutta mitä muuta sinun on tiedettävä Liimaus ennen kuin kausi 1 osuu Netflixiin 24. huhtikuuta? Olemme saaneet sinut katettua.hulu ja disney plus hinta

Mikä on Liimaus Netflixissä?

Se on kaikki otsikossa! Liimaus on noin kaksi lukiokaveria, jotka ovat uudelleen yhteydessä toisiinsa - tai liittymässä - vuosia myöhemmin ... paitsi että he eivät tutustu kahviin. Ei, Peter ottaa työpaikan työskennellessään Tiffin avustajana / henkivartijana, kun hän työskentelee dominaattorina (hanki, sidos ?) nimeltä rakastajatar Mae.Näyttely merkitsee itse asiassa uutta suuntausta Netflix-alkuperäisissä, seksuaalisesti rehellisissä neljännes tunnin komedioissa. Samanlainen kuin Erityinen , joka laski aiemmin tässä kuussa, Liimaus on esitys, jossa on 15-minuuttinen käyttöaika, joka ei pelkää likaantua. Toisin kuin Erityinen , joka keskittyi myös päähenkilön elämään sukupuolen ulkopuolella, Liimaus tähdittää dominatrixin ja hänen ystävänsä / liikekumppaninsa. Kinks ovat tämän näyttelyn edessä ja keskellä.

Liimaus tulee kirjailija / ohjaaja Rightor Doylelta, joka tekee debyyttinsä ohjaajan kanssa sarjassa. Doyle työskentelee enimmäkseen näyttelijänä, esiintyen Olet pahin kuten Walter ja Barry hahmona Nick Nicholby.Kuka on Liimaus heittää?

Liimaus tähdet Zoe Levin dominaattorina rakastajatar Mae, eli grad opiskelija Tiff. Levinin edellinen TV-keikka oli lääketieteellinen draama Red Band Society .

Kuva: NetflixYhteispäällikkö Brendan Scannell pelaa Peter, Tiffin epäonninen lukiokaverinsa, joka ottaa töitä henkivartijana saadakseen toimeentulon (vaikka hän onkin erittäin epämiellyttävä kaikista seksijutuista). Scannell esiintyi viimeksi kiistanalaisessa elokuvassa Kanervat Käynnistä uudelleen Heather Duke.

Sarjassa on myös ominaisuuksia Hyvä paikka tähti D'Arcy Carden toistuvassa roolissa. Carden, joka tunnetaan parhaiten ei-ihmisen Janetin pelaamisesta, esiintyy yhtenä emäntä Maen mahdollisista asiakkaista.

Onko perävaunua Liimaus Netflixissä?

Jee! Tässä traileri, tuore Netflix YouTube -sivulta.

millä kanavalla kantrimusiikkipalkinnot ovat

Liimaus Kausi 1 debytoi Netflixissä keskiviikkona 24. huhtikuuta.

Suoratoisto Liimaus Netflixissä 24. huhtikuuta