Jono Ja A.

Bob Drag Queen on täällä Dragin maailmanlaajuisen ylivalta

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Kun Bob Drag Queen kutsuu, vastaat. Tai pikemminkin, kun saat mahdollisuuden soittaa Bob Drag Queenille, määrität Zoom-kutsun. Kaikista kuningattarista, jotka koskaan tulevat Werk-huoneeseen RuPaul's Drag Race , on todella vain yksi kuvake, kuten kauden 8 kruunattu kuningatar. Hän osaa työskennellä väkijoukon kanssa, olipa he sitten yksi henkilökohtainen IG livenä satunnaisen tuulettimen kanssa, koko teatteri täynnä faneja tai koko maailma esitysten kautta Kiihdytyskilpailu . Mutta enemmän kuin, että Bob on ajatteleva kuningatar ja pystyy käyttämään huumoria työkaluna lukituksen avaamiseen myötätunto ja inspiroi kasvu . Hän tekee myös keskiarvon Carol Channing.

Mutta todellinen puhe - yhtenä HBO: n Emmy-ehdokkaiden ja GLAAD-palkittujen sarjojen kolmesta isännästä Olivat täällä , Bob the Drag Queen auttoi välittämään kuinka emotionaalinen ja muuttava vetotaide voi olla, jos vain annat periksi ja ilmaiset itseäsi. Siksi sinun täytyy tarkistaa kaikki tämä kuningatar, häneltä YouTube-kanava että Sisaruskateus Monét X Changein kanssa - ja jopa hänen kumppanuutensa kanssa International Delight kahvinkerma . Todellakaan, et koskaan tiedä, mitä Bob the Drag Queen tekee seuraavaksi, mutta voit taata, että se tulee olemaan viihdyttävä.Joten joo - kun saat mahdollisuuden zoomata tällä legendaarisella kuvakkeella, otat sen. Keskustelussa Bobin kanssa koskettimme tulevaa paluuta Olivat täällä HBO: lla tarttumalla pokaaleja olohuoneestaan, Vedä kilpailu maailmanlaajuinen ylivalta ja uusien tapojen löytäminen ilmaisemaan itseään erityisen stressaavan hetken aikana.
Päättäjä: Olen puhunut kanssasi paljon julkaisun aikana Olivat täällä pandemian alkaessa. Se on nyt, kuten 14 kuukautta myöhemmin. Mitä kuuluu? Missä olet henkisesti?

Bob Lohikuningatar: Fyysisesti olen Los Angelesissa, Kaliforniassa. Olen tällä hetkellä Hollywoodissa. Emotionaalisesti sanotaan vain, että tunnen itseni todistetuksi tänään. Olen todella kiitollinen joistakin asioista, joita on tapahtunut uutisissa viime aikoina. Tehtävää on vielä paljon. Olen todella hyvin yhteydessä moniin ihmisiin maailmassa. Olemme innoittaneet pysymään yhteydessä keskusteluihin ja paljon enemmän Facetiming- ja digitaalikokouksiin kuin koskaan ennen.Ja olet käynyt läpi tämän suuren hetken urallasi - Olivat täällä debyytti HBO: lla - pandemian kärjessä. Millainen se oli?

outoja asioita kausi 4 jakso 1

Se oli mielenkiintoista. Meidät nimitettiin Emmyyn, emmekä voineet mennä Emmy-palkintoihin! Olin Emmy-ehdokkaan näyttelyn isäntä ja katselin sitä olohuoneestani. Mutta myöskään se ei ollut minulle ainutlaatuinen kokemus. En ollut ainoa. Se tapahtui monille ihmisille. Tarkoitan, että Lizzo oli ehdolla useampaan Grammyyn kuin kukaan viime vuonna ja hän katsoi kotoa, joten mielestäni se oli jaettu kokemus.Kuva: HBO

Toivottavasti kausi 2 nimetään ja voimme järjestää palkintoesityksen.

Voitimme GLAAD-palkinnon. mutta en voinut mennä palkintoihin. Mutta saan palkintoni, se tulee postitse. Lisään kruununi ja valtikkoni [voittamasta RuPaul's Drag Race Kausi 8] lähellä GLAAD-palkintoni täällä. Soitin juuri Sherri Shepherdin ja jonkun muun kanssa, mutta heillä molemmilla oli Emmy-taustansa ja minä olin juuri hukannut ja olin kuin, hiero se sisään.

Mikä on Olivat täällä Kausi 2? Aiotteko palata tielle nyt, kun asiat alkavat palata normaaliksi?

Joten kuvasimme hieman kaudesta 2, mutta sitten sammutimme taas lukumäärän kasvaessa. Joten pidimme noin neljän kuukauden tauon, ja haluamme päästä takaisin tielle todella, todella pian.

Kuva: HBO

Koko tämän ajan kotona, oletko kehittänyt aamurutiinin, jotta päiväsi menisi? Kun olet koko ajan kotona, on vaikea todella rajata henkilökohtaista aikaa työajasta.

No, ensinnäkin, herään nyt aamuisin. En koskaan herännyt aamulla. Esitän yöllä, joten heräsin keskipäivällä. Olen nyt joku aamuhenkilö. Lisäsin myös äskettäin kahvia rutiiniini, jota käytin hakemaan kumppanini kahvia. Se, mitä haluan tehdä aamulla, tehdä jotain jonkun puolesta. Se vain pitää minut kiitollisena ja pitää minut palvelemassa muita ihmisiä, enkä ole niin itsekäs, koska olen luonnostaan ​​hyvin kiinnostunut omasta itsestäni. Joten minun on tehtävä jotain aamulla jonkun muun hyväksi. Minun on muistettava, etten ole ainoa ihminen maailmassa ja se toimii aina. Minusta tuntuu joskus vain minulta. Kumppanini ja minä aloimme tehdä kahvia sen vuoksi. Hän juo kahvia mustaa, mutta minulla ei ole eheyttä juoda kahvia suoraan mustana. Joten haluan lisätä kahviini hieman persoonallisuutta - ei mitään ihmisiä vastaan, jotka ottavat kahvinsa mustaksi. Siksi teen tänään ilmeeni, joka on saanut innoituksensa International Delight -kahvikermasta. Tämä kumppanuus - voimme innostaa muita ihmisiä ilmaisemaan itseään.

Olen huolissani siitä, mitä kahvivalintani sanovat minusta, koska minun on vain kahvia ja sitten joukko kermavaahtoa, ehkä suklaasiirappia.

Ei siinä mitään vikaa! Minulla oli tapana hävetä, koska aina kun olet jonkun kanssa, joka juo kahvia mustaa, he katsovat sinua vai niin . Kuule, olen yksi niistä ihmisistä, joka on kuin, haluaisitko vähän kahvia kermaasi kanssa? Olen kuin kyllä, haluaisin. Se olen minä. Oikein.

Kuva: Bob Drag Queen

Pidän ajattelemasta tapaa, jolla aloitat aamusi olevan itsensä ilmaisumuoto, varsinkin karanteenin aikana, jolloin me kaikki yritämme löytää tapoja ilmaista itseämme rajoitetuin keinoin. Olen pukeutunut kuten tämä karanteenissa Zoom-kokouksiin. Olen päätynyt koruihin karanteenissa, todella vain Zoom-näytölle!

No, tässä on kuitenkin asia: on helpompi pukeutua, jos sinun ei tarvitse poistua talosta. On niin paljon helpompaa sitoutua ulkoasuun, kun sinulla on kaikki vaihtoehdot aivan vieressäsi. Kun sinun ei tarvitse käyttää epämiellyttäviä kenkiä, kun voit tehdä sen vyötäröltä ylöspäin. Se on niin paljon helpompaa tehdä suurin osa kun sinun ei tarvitse sisällyttää matkaa, liikennettä ja ihmisiä. Tarkoitan vetämällä, sinun on harkittava asioita, onko siellä julkinen kylpyhuone? Nämä ovat kaikki asioita, jotka sinun on mietittävä, kun pääset vetämään. Muistan menevän palkintonäyttelyyn, minulla ei ollut vetoa, olin hieman paksumpi kuin ennen, joten käytin kokovartalovyötä. Ja sitten olin kuin, en voi käyttää vessaa, koska koska olen kirjaimellisesti peitetty polvini asti edes vedosta.

missä teho kuvattiin

Oletko löytänyt karanteenin aikana jotain uutta, mikä on innoittanut kotisi vetämistä?

Sain todella kokeilla muiden ihmisten meikkioppaita YouTubessa. Siitä on tullut kuin viimeaikainen harrastukseni. Ennen kuin olin kuin, teen asiani, ja olen itse asiassa oppinut paljon kokeilemalla muiden ihmisten rutiineja.

Olen varsin kiinnostunut suoratoistamaan YouTube-kanavia karanteenin aikana sinun ja Trixie Mattel's. Sinä ja Trixie olet mennyt kaikki sisään ja tuottanut hämmästyttävää sisältöä. Minun on kysyttävä - mikä on tilanne RuPaul's Drag Race UK kertaako peruukki?

[ Nauraa ] Tästä peruukista on tullut niin ikoninen hetki! Joten, se on edelleen täällä. En ole vielä lähettänyt sitä. Lähetän sen osoitteeseen Jaymes Mansfield jolla on YouTube-sivu, jolla hän korjaa halvat peruukit. Lähetän sen hänelle, mutta tällä hetkellä hän on edelleen täällä kotini.

Kutsun sitä perintökappaleeksi. En vain halua luopua siitä. Olen vain todella kiintynyt siihen tässä vaiheessa. Mutta siitä tuli koko hetki. Haluan vain sanoa: en ole ironinen. En ole ristiriitainen. Mielestäni se näyttää hyvältä. Minä aidosti luulen, että peruukki näyttää hyvältä. Enkä ymmärrä, miksi ihmiset eivät ole samaa mieltä kanssani. Olen aidosti järkyttynyt.

Aiotko pudottaa lisää vanhoja kappaleita RuPaulin Vedä kilpailu alas tai Kiihdytyskilpailu Espanja kertauksia?

cowboy bebop ilmainen stream

No, haluan tarkistaa Vedä kilpailu alas [YouTube-sivullani]. En uskonut, että tästä peruukista tulee asia! Tein houndstooth varten Pit Stop ja se oli tarkoituksella asia. Peruukki päätyi hetkeksi ilman suostumustani.

Se oli vihanpito yleisön kanssa. Käytit sitä, kunnes sait tietyn määrän tilaajia!

Joo, pidin ehdottomasti ihmisiä panttivangeina. En pelkää myöntää sitä. Minä ja peruukki, pidämme kaikkia katsojia panttivankina.

Kausi 13 on juuri päättynyt, mutta siellä on vielä niin paljon Kiihdytyskilpailu tulossa. Meillä on jo kaksi finaalia vuonna 2021 ja nyt RuPaulin Drag Race Down Under alkaa 1. toukokuuta ja Vedä Race Spain alkaa joskus sen jälkeen, ja sitten toinen kausi Kaikki tähdet . Luuletko, että on olemassa jotain liikaa Kiihdytyskilpailu ? Vai onko elämässämme tilaa kaikelle?

Minusta on tilaa. Kiihdytyskilpailu on todellakin drag-show, todellisuus-TV-show yleensä. Se on Valtaistuinpeli todellisuuden TV: stä. Se on kaikkien aikojen sisustetuin todellisuus-tv-ohjelma ja se on voittanut enemmän Emmyjä kuin Selviytyjä , Hämmästyttävä kilpailu , American Idol , X-tekijä , Extreme Makeover: Home Edition , Joutsen . Mikään näyttely ei ole koskaan ollut yhtä arvostettua kuin tämä. Olen todella ylpeä voidessani olla osa perintöä, enkä ole yksi niistä online-ihmisistä, jotka pitävät, milloin se tulee liikaa? He toivovat salaa vetovoiman häviämistä tai kaatumista. Se on iso ala, jolla on paljon ihmisiä, jotka luottavat siihen. Tarkoitan, että tällä hetkellä minulla on peruukki Edward Sizzahands Floridasta. Minulla on silmämeikkiä KimChi kosmetiikka kuka on täällä Los Angelesissa. Tällä alalla on paljon ihmisiä, jotka luottavat siihen, ja toivon, että se jatkuu.

Toisin kuin muut todellisuusohjelmat, a Kiihdytyskilpailu kausi alkaa joukolla kuningattaria, jotka voisivat järjestää oman esityksensä, ovat valmiita kameraan ja osaavat viihdyttää.

Sanoin ennen sitä Kiihdytyskilpailu on kaikkien aikojen vaikein todellisuus-TV-kilpailu. Todellisuus-TV-ohjelmaa ei ole kovempi. Voit kirjoittaa sen.

Hyödynnätkö mitään tällä hetkellä?

Joo, katson Voittamaton Amazon Prime -palvelussa. Olin järkyttynyt. Olin kuin - tämä on graafinen , Herranjumala. Katson sitä. Pistin kaikki Pojat . Tietysti olen katsellut Vedä Race UK . Tarkoitan, että karanteenin aikana on ollut Kiihdytyskilpailu Kausi 12, Kaikki tähdet 5, Vedä Race UK , Kausi 13…

Vedä Race Canada , Holland's Drag Race ...

Voi luoja, ja Kanada ja Hollanti ! Joo. En ole katsonut kaikkia Hollanti koska minulla on vaikea katsoa tekstityksiä. En lukenut ja myönnän sen hyvin.

Nyt kun olemme alkaneet tulla ulos tästä pandemiahetkestä, kaikki saavat kaksi laukausta -

Muuten, huuda Australialle, joka on halunnut, alle 50 tapausta päivässä lokakuusta lähtien.

Siksi he veivät franchising-palvelun Uuteen-Seelantiin, koska he saivat sen selville.

Odota - he kuvasivat Kiihdytyskilpailu Australia Uudessa-Seelannissa?

He kuvasivat sen Uudessa-Seelannissa ja löydät videokuvaa tästä australialaisesta lainsäätäjästä luki hallitusta näyttelyn menettämisestä, koska he eivät voineet saada COVID-numeroitaan alas.

mistä voin katsoa yellowstonen kaikki vuodenajat

en tiennyt sitä Vedä kilpailu alas kuvattiin Uudessa-Seelannissa. Se olisi kuin jos New Yorkin todelliset kotiäidit kuvattiin New Jerseyssä.

Lyhyesti sanottuna - onko mielestämme mitään oppitunteja, jotka voimme ottaa kuluneesta vuodesta tulevaisuuteen?

Joo, luulen, että yksi suurimmista opetuksista on, tiedätkö, kaiken elämän ei tarvitse olla sellaista - kuinka voin sanoa tämän? Joskus ihmisistä tuntuu, että heidän on löydettävä tapa kääntää tämä positiivisesti jokapäiväisessä elämässä, mistä opin. Joskus asiat tapahtuvat mielestäni siksi, että ne tapahtuvat. Sinun ei tarvitse tulla karanteenista puhumalla kielellä, jota et aiemmin puhunut, menettää 25 kiloa, saada tohtorin tutkinto. Tosiasia, että pääsimme läpi tämän? Se on saavutus.

Suoratoisto Olivat täällä HBO Max