Muu

Billy Eichner ennusti ensimmäisen homo-kandidaatin vuonna 2019

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Billy Eichner: Koomikko, näyttelijä, elokuvan isäntä Billy kadulla ja… seksuaalisen ennustajan? poikamies tähti Colton Underwood tuli tänään homoksi haastattelussa, joka esitettiin Hyvää huomenta Amerikka Robin Robertsin kanssa. Olen homo, Underwood sanoi. Ja sovin siihen aiemmin tänä vuonna ja olen käsitellyt sitä. Underwood lisäsi olevansa onnellisin ja terveellisin mitä hän on koskaan tuntenut.… Mutta kauden 23 johtaja, joka esiintyi ABC: n todellisuusdatanäyttelyssä vuonna 2019, kuuli jo kohtalonsa elokuvaa kuvaamalla, suoraan Eichnerin suusta.Kun Underwood kysyi Eichneriltä yhdessä jaksossa, mitä hän etsi kumppaniltaan, Eichner ampui takaisin: Olen homo. Tiedän, että se on shokki, Colton ... Ja sitä mielestäni sinun pitäisi tutkia. Ehkä olet ensimmäinen homo poikamies emmekä edes tiedä!

Underwood katsoi poispäin, änkytti ja sitten naurahti järkyttyneenä poikamies isäntä Chris Harrison istui hiljaa Eichnerin vieressä.

Laita se promoosi, Eichner kertoi miehistöön ja jatkossa myös ABC: hen. Nähdään myöhemmin!Myöhemmin on nyt, ja tänään Eichner ilmaisi tukensa Underwoodille kirjoittamalla Twitterissä: Olen iloinen @colton . Jos olet homo, ole homo! Olen ollut homo ikuisesti ja rakastan sitä!

Ennen tätä päivää Underwood ei ollut päivittänyt Twitter-syötteensä 17. elokuuta 2020 lähtien, kun hän lainasi Raamatun pyhiä kirjoituksia: Herra antaa voimaa kansalleen; Herra siunaa kansaansa rauhalla. —Psalmit 29:11.

Ehkä tämä oli rauha, jonka hän viime kädessä halusi, tänä päivänä tulemisen voimalla.

Mutta kun taustapeili ilmestyy, Eichner ennustaa Underwoodille vielä suurempia asioita.

Hollywood toimii näin: Colton saa GLAAD-palkinnon ennen kuin minä, vitsaili Eichner.

Koska Eichner kuvaa parhaillaan ensimmäistä suurta homo-miehiä käsittelevää elokuvastudiota, BROS , jonka hän kirjoitti yhdessä ohjaajan Nicholas Stollerin kanssa elokuussa 2022 julkaistun julkaisupäivän kanssa Universal Picturesilta ... Ehkä hän voisi aloittaa GLAAD-palkinnon työnnön näyttämällä Underwoodia? Tällä tavalla, jos GLAAD antaa sen Underwoodille, ainakin se voisi olla yhdessä pääosassa Eichnerin, miehen kanssa, joka ennusti kaiken.

Missä katsella Poikamies