Paras koskaan jäänyt! Netflix-arvostelu: Suoratoista vai ohita se?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Oletko koskaan yrittänyt valmistaa kunnollisen astian jääkaapin jäännöksistä? Meillä oli; se ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää. Olet tekemisissä jo keitettyjen proteiinien kanssa, joita et halua kuivua; kasvikset, joissa on kastikkeita ja / tai kastikkeita; muut ainesosat, jotka eivät toimi hyvin muissa muodoissa. Se ei ole helppoa. Mutta on enemmän kuin tarpeeksi ihmisiä, jotka ovat virtuooseja, joilla on jäämiä siitä, että Magical Elves -tuotantoyhtiö pystyi luomaan ympärilleen kokonaisen ruoanlaittokilpailun. Lue lisää ...PARHAAT VASEMMAT JOKA! : VIRTAA TAI OHITTAA?

Lähtölaukaus: Isäntä Jackie Tohn ( HEHKU ), värikkäässä sarjassa, jossa on jättiläisiä maitopakkauksia ja kiinalaista ruokaa sisältäviä astioita, sanotaan: Tämä on, että jäännökset osoittavat, tiedätkö, se, joka opetti sinulle, että kompostointi on kuin äiti Maan jäämiä?Ydin: Paras koskaan jäänyt! on ruoanlaitto-ohjelma, jossa kolme kotikokkaa, joilla on kokemusta hienojen aterioiden valmistamisesta jäännöksistä, haastetaan työskentelemään minkä tahansa annoksen kanssa, jotta he voivat luoda huippuluokan, hyvin esiteltyjä ruokia. Tohnin mukana tuomaripöydässä ovat restaruanteur / koomikko / vaikuttaja David So ja kokki / kirjailija Rosemary Shrager.

Kotikokille asetetaan kaksi haastetta, ja molempien tulokset määräävät, kuka voittaa 10000 dollarin palkinnon siitä, että hän on tehnyt eniten jälkeensä. Ensimmäisen jakson teema on lounasruoka; ensimmäisessä haasteessa kokkeille annetaan joukko enimmäkseen terveellisiä jäämiä, kuten kasvissalaattia fetalla, sian sisäfileetä punajuurilla, kukkakaaliriisiä ja jonkinlaista avokadoa raejuustolla, Tohn sanoo. Haasteena on valmistaa lounasruoka näistä ainesosista ja mausteista ja muista apuainesosista, jotka ovat ruokakomeroissa, kaikki 30 minuutissa. Ajatuksena on käyttää mahdollisimman monta jäljellä olevasta ruokalajista - vaikka kaksi kolmesta kokista päättää viisaasti ohittaa kukkakaali-riisin.

hulu-live-TV ja Disney Plus

Toisessa haasteessa katsomme Jackien jääkaappia, jossa näyttää olevan paljon katkarapuja. Siellä on kolme pussia, joissa kaikissa on jäljellä olevia pikaruokapaikkoja - kanan sormet, hampurilainen ja perunoita sekä kalaleipä, kaikki perunoiden kanssa - ja ne tekevät jotain hienoa, kuten Tohn sanoo. Kokkeilla on tunti aikaa tehdä se. Sitten he astuvat kiinalaiseen ruokien noutosäiliöön (jonka me kaikki tiedämme olevan suunniteltu taitettavaksi ja toimimaan levynä … Eikö?) Tuomarien neuvottelujen aikana.Kuva: Netflix

Mistä se muistuttaa sinua? Netflixissä, Food Networkissa ja muualla tehdyistä lukuisista ruoanlaitto-ohjelmista Paras koskaan jäänyt! on henkinen serkku CW: n kanadalaisessa tuonnissa Jääkaappisodat .Meidän Take: Leikattu -tyylinen ruoanlaitto näyttää Paras koskaan jäänyt! tarvitsevat vain muutaman elementin, jotta ne toimisivat. He tarvitsevat persoonallisia kokkeja, joilla näyttää olevan kyky tehdä jotain hienoa outoista tai ei-niin mahtavista ainesosista. Ja ohjelmat tarvitsevat isäntiä, joilla on paljon persoonallisuutta, mutta jotka yrittävät pitää esteen menevälle ruoanlaittotoiminnalle. Tältä osin Paras koskaan jäänyt! lyö noin .750.

Ongelma ei ole kokkeissa, jotka pitävät hauskaa, joilla on paljon persoonallisuutta, eivät ota itseään vakavasti, ja heillä on todella luovia ideoita siitä, miten käyttää jäämiä, joiden maku on jo määritetty, pinnoite tai kastike tai kastike. Haasteet näyttävät olevan riittävän haastavia, ja kun heistä kaksi on näyttelyssä, joka kello kestää hieman yli 30 minuuttia, tuntuu oikealta taholta. Kolmas haaste ei ehkä ole osoittanut riittävästi yksityiskohtia siitä, miten kilpailijat menevät, joten vaikka kaksi saattaisivatkin tuntua oudolta, se toimii lopulta paremmin.

Ei, asia, joka meillä on täällä, on tuomareiden pöydässä. Rakastamme ehdottomasti Tohnia, molemmissa HEHKU ja esiintymisissä peliohjelmissa, kuten 25 sanaa tai vähemmän , mutta tässä hän näyttää siltä, ​​että hän yrittää liian kovasti täyttää näyttelyn kitchinessillä. Hän laulaa jopa ode jäännöksille jokaisen jakson lopussa. Älä ymmärrä meitä väärin; Tohn tekee paljon kuolleen ajan kanssa. Mutta tuntui vain siltä, ​​että oli aikoja, jolloin hänen täytyi soittaa hilpeyttä ja olla vain nokkela tai vitsi. Shrager yrittää myös hieman liian kovaa, mutta näitä tapauksia on vähemmän. Joten näyttää olevan kaikkein tasaisin kolmesta, mikä auttaa hillitsemään Tohnin ja Shragerin ylimielisyyttä.

Pidämme siitä näkökulmasta, että näytetään joitain tapoja, joilla tuomarit tappavat aikaa, kun he eivät tarkkaile kokkien tekemää; he kaikki yrittivät heittää juustopalloja toistensa suuhun yhdessä tapauksessa. Tämä tunnelma on tärkeä jäännöksistä kertovalle ohjelmalle; toivomme vain, että Tohn ja tuomarit asettuvat hieman vähemmän performatiiviseen tunnelmaan.

rupaul drag race kausi 8 jakso 8

Viimeinen kommentti: Tohn laulaa jäännöksistä, kun näemme montāžas kohtauksia jaksosta, hidastettuna ja pehmeänä tarkennuksena.

Sleeper Star: Tässä ovat kokit ja heidän ruokansa. Tunnemme ihmisiä, jotka voivat tehdä jäännöksistä kunnollisia ruokia; olemme tehneet sen itse aika ajoin. Mutta mitään sellaista, mitä näimme tässä jaksossa. Näissä ruokalajeissa on paljon luovuutta ja ruoanlaittotaitoa.

Useimmat Pilot-y-linjat: Pokaali on vanha Corningware sininen ruiskukka kukkaruoka (joka itsessään voi olla rahan arvoinen jos se on todellinen vuosikerta); Tohn esittelee sen hokey-linjalla, annamme sinulle casherole! Hanki se? Koska sen mukana tulee 10000 dollaria käteistä?

Kutsumme: Suoratoista sitä. Esityksen liian typerästä sävystä huolimatta Paras koskaan jäänyt! on hauska show, joka esittelee erittäin hyvien kotikokkien taitoja.

Joel Keller ( @joelkeller ) kirjoittaa ruoasta, viihteestä, vanhemmuudesta ja tekniikasta, mutta hän ei poikaa itseään: hän on TV-junkie. Hänen kirjoituksensa on ilmestynyt New York Times, Slate, Salon, RollingStone.com, VanityFair.com, Fast Company ja muualla.

Suoratoisto Paras koskaan jäänyt! Netflixissä