Muu

Ant-Man and Wasp on vihdoin Disney Plus -palvelussa

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Nimeä joukkue, joka on voimakkaampi kuin Ant-Man and Wasp. Howsabout Ant-Man ja ampiainen ja Disney +? Aivan oikein - hullu Marvel-komedia striimaa vihdoin Disney + -palvelussa. Elokuva jatkaa Ant-Manin (Paul Rudd) ja ampiaisen (Evangeline Lilly) seikkailuja pienois sankarin, uh, vähemmän kuin onnistuneen jatkuessa #TeamCap in Kapteeni Amerikka: sisällissota . Toki, Ant-Man hämmästytti kaikkia taistelun aikana uusilla jättiläiskokoisilla kiusauksillaan, mutta hän päätyi kotiarestiin! Kuinka teet supersankareita, kun et voi edes lähteä talostasi? Sieltä tämä kauhu alkaa, mutta se ei ole siinä, missä se päättyy.

Mutta entä muut puuttuvat Marvel-elokuvat? Milloin he hyppäävät Disney + -ohjelmaan? Ja tulee Ant-Man ja ampiainen koskaan suoratoista Netflixissä uudelleen? Tässä sinun on tiedettävä.On Ant-Man ja ampiainen Disney + -palvelussa?

Voit lyödä vetoa, että se on! Ant-Man ja ampiainen on vihdoin saatavilla suoratoistona Disney + -palvelussa, joka on kaiken Marvelin koti. Se otti Ant-Man ja ampiainen niin kauan siirtyä Disney + -palveluun, koska elokuvan suoratoisto-oikeudet olivat edelleen lukittu Netflixissä. Mutta nyt, kun vanha Disney / Netflix-kauppa on päättynyt, voit lopulta suoratoistaa Ant-Man ja ampiainen Disney + -palvelussa.Tahtoa Ant-Man ja ampiainen olla Netflixissä?

Panostat siihen tapa ! Ant-Man ja ampiainen aika Netflixissä on virallisesti donezo ikuisesti. Se oli palvelussa puolitoista vuotta, ja nyt Marvel-komedia on löytänyt uuden ikuisen kodin Disney +: sta.

Milloin muut Marvel-elokuvat lisätään Disney + -palveluun?

Ant-Man ja ampiainen oli viimeinen tapaaminen vanhasta Disney-kaupasta, joka vielä roikkui Netflixissä. Nyt Netflixissä ei ole yhtään Marvel Cinematic Universe -elokuvaa.Tämä ei tarkoita, että Disney +: n suoratoistopalvelussa on koko MCU-kaanoni. Heidän kokoonpanossaan on muutama reikä - ja ne ovat todennäköisesti reikiä, joita ei täytetä pian. Nuo reiät ovat Uskomaton Hulk , Spider-Man: Kotiinpaluu ja Spider-Man: kaukana kotoa . Nuo Marvel-elokuvat tuotettiin yhdessä muiden elokuvastudioiden kanssa ( Hulk Universalin kanssa Hämähäkkimies kuvat Sonyn kanssa). Tämä tekee heidän suoratoisto-oikeuksistaan ​​äärimmäisen monimutkaisia ​​ja selittää, miksi et voi katsella niitä Disney +: lla (ellei jotain merkittävää tapahdu kulissien takana).