Muu

AEW All Out: Aika, katselu, kortti, suoratoisto, hinta ja paljon muuta

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Enemmän:

Suoraan Sears Center -areenalta lähellä Chicagoa AEW esittelee All Out!

Lämpimästi odotettu jatko viime vuoden All In -tapahtumalle kruunaa kaikkien aikojen ensimmäisen AEW-maailmanmestarin, kun Chris Jericho taistelee Adam Hangman Pagein kanssa. Kortilla on myös Kenny Omega, joka kilpailee ilmakehän maestro Pacin kanssa (joka tunnetaan nimellä WWW: n Neville), joka tekee AEW-debyyttinsä korvaamaan loukkaantuneen Jon Moxleyn. Kaikki Elite Wrestling -lehdet eivät ole vielä pettäneet lyhyen ajan valokeilassa, ja tänä iltana näyttää olevan poikkeus.Milloin AEW All Out alkaa? Kuinka voit katsella AEW All Outia verkossa? Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!MIKSI AIKA KAIKKI ALKAA?

All Out alkaa virallisesti klo 20.00. ET, mutta esinäytös, jota voit suoratoistaa ilmaiseksi AEW: n virallinen YouTube-kanava, alkaa klo 19.00. ET.

MIKÄ ON KAIKKI KORTTI?

Ensiesitys sisältää 21-Woman Casino Battle Royale sekä yksityisjuhlat (Isiah Kassidy ja Marq Quen) vs. Angélico ja Jack Evans.Pääkortti:

  • Adam Page vs. Chris Jericho AEW-maailmanmestaruuskilpailuihin
  • Cody vs. Shawn Spears (Tully Blanchardin kanssa)
  • Pac vs. Kenny Omega
  • Nuoret Bucks vs. Lucha Brothers tikapuut ottelussa AAA: n tag-joukkueiden mestaruudesta
  • Darby Allin vs. Joey Janela vs. Jimmy Havoc
  • Parhaat ystävät (Chuck Taylor ja Trent Beretta) vs. Pimeä järjestys (Paha Uno ja Stu Grayson)
  • Riho vs. Hikaru Shida
  • Luchasaurus, Jungle Boy ja Marko Stunt vs SCU (Christopher Daniels, Frankie Kazarian ja Skorpionitaivas)

MIKÄ ON KAIKKI UUDET HINNAT?

49,99 dollaria!MITEN LÖYDÄN KAIKKI LIVE-VIRTA MITEN KATSOSTA KAIKKI ILMAISEKSI ONLINE:

Helpoin tapa ostaa AEW All Out on Bleacher Report Live-suoratoistopalvelu (B / R Live) . 49,99 dollaria voit suoratoistaa All Out -palvelua omalla laitteellasi pöytätietokone, mobiili-, TV- tai tablet-laite . Voit myös katsella Bleacher Report Live -sovellusta, joka on käytettävissä osoitteessa iTunes , Google Play ja Amazon .

Tapahtumaa voi ostaa myös useimpien suurimpien kaapelioperaattoreiden kautta ( kuten Dish Network ) hintaan 49,99 dollaria. Lisätietoja löytyy AEW-verkkosivustolta.

RELATED: Juo se sisään, mies. On aika omaksua Chris Jerichon renessanssi