Muu

7 parasta suoratoistolaitetta

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

Johdon katkaiseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Edistyneiden, omistettujen suoratoistolaitteiden huipputaso tekee hinnoitteluista kaapeli- ja satelliittitilauksista näyttäviä - ja antaa sinulle entistä parempia tapoja suoratoistaa kaikkia suosikkiohjelmasi, elokuviasi ja videoita kaikista suosikkipalveluistasi.

Yksi asia, joka on otettava huomioon, ennen kuin harkitset parhaan TV-suoratoistolaitteen ostamista, on tekniikan harppaus viime vuosina. Suosituimmat alustat, kuten Netflix ja Hulu, tarjoavat 4K- ja HDR-teräväpiirtosisältöä, mikä tarkoittaa, että haluat varmistaa, että laitteistosi heijastaa sitä. Nopeammat prosessorit takaavat myös, että sinun ei tarvitse koskaan odottaa sisällön latautumista.Joten riippumatta siitä, haluatko lisätä korkealaatuisen suoratoistolaitteen ohjelmistoon tai päivittää lopulta vanhemman, tässä ovat parhaat suoratoistolaitteet vuodelta 2021 lahjaksi itsellesi tai muille.Paras streaming-tikku: Roku Streaming Stick +

Kuva: Roku

Rakastamme Roku Streaming Stick + -sovellusta, koska se on pieni, yksinkertainen ja tarjoaa pääsyn yli 5000 eri kanavalle - kaikilla 4K HDR -laadulla. Tämän täydellisen pienen gadgetin ohut siluetti liitetään suoraan television HDMI-porttiin ja jopa tehostaa langatonta signaalia mukana toimitetulla kaapelilla. Roku-käyttöliittymä on virtaviivainen ja helppo navigoida, ja ihminen on se nopea. Roku ilmoitti myös, että Stick + tulee uuden OS 9.4: n lisäksi myös Apple AirPlay 2: n ja Homekitin kanssa - mikä tarkoittaa, että vaikka Roku ei silti tarjoa HBO Maxia, voit lähettää sovelluksen mistä tahansa sinulla mahdollisesti olevasta Apple-laitteesta televisioon.Osta Roku Streaming Stick + Amazonista 39 dollaria

Paras Apple-ystäville: Apple TV 4K

Olitpa innokas Apple-suoratoistaja tai vain etsivä huippuluokan laitetta, Apple TV 4K tarjoaa parhaan tavan käyttää 4K HDR -streaming-sisältöä. Apple-tyyliin siinä on erittäin nopea prosessori, ja kyllä, voit katsella kaikkia elokuviasi ja TV-ohjelmiasi iTunesista, mutta myös pelata pelejä, suoratoistaa sovelluksia ja jopa hallita älykkäitä kodin laitteita Sirin tukemalla kaukosäätimellä. Onneksi kun ostat Apple TV 4K: n, saat myös ilmaisen vuoden tilauksen erittäin suositusta Apple TV Plus palvelu, joka sisältää alkuperäisiä esityksiä kuten Aamu-show. 32 Gt maksaa 179 dollaria ja 64 Gt on vain 20 dollaria enemmän 199 dollaria.Osta Apple TV 4K alkaen 179 dollaria Amazonista

Paras YouTube-TV: n suoratoistoon: Google Chromecast GoogleTV: n kanssa

Kuva: Google

Google Chromecastin täydellinen uudelleenkäynnistys Google TV: n kanssa on paljastus ja paras laite suoratoistaa YouTube TV: tä täydellä YouTube-TV-kanavaoppaalla ja sen DVR-ominaisuuksilla. Kyllä, se on noin 15 dollaria enemmän kuin edellinen Chromecast-iterointi, mutta uudella laitteella on yli 6500 sovellusta (mukaan lukien HBO Max ja Peacock), se mahdollistaa huippuluokan 4K UHD -streaming-vaihtoehdot, Dolby Atmos mukaansatempaavan äänen ja kaivamme päivitetyn version Google TV -käyttöliittymän kautta. Kolmen värisenä - valkoisena, punertavana vaaleanpunaisena ja munankuoren sinisenä - Chromebook, joka on muotoiltu dongleksi eikä kepiksi, liitetään suoraan television HDMI-porttiin. Yhden värin valitseminen on erityisen miellyttävää, kun on kyse hyvin suunnitellun kaukosäätimen näyttämisestä päivitetyllä Google Assistant -ääniohjauksella. Ja jos olet kuin me ja vihaat kirjautumista jokaiseen sovellukseen pelätyllä virtuaalisella näppäimistöllä, arvostat myös Google-tililtäsi poistettujen henkilökohtaisten tietojen nopeaa tunnistamista.

Osta Google Chromecast w / Google TV: llä 49,99 dollaria Best Buy -sivustolta

Paras 4K-suoratoistoon: Amazon Fire TV -kuutio

Uusin Fire TV Cube on Amazonin nopein suoratoistolaite, joka tarjoaa nyt YouTubea ja YouTube TV: tä, toisin kuin alkuperäinen laatikko. Päivitetyn ääniohjauksen avulla voit myös helposti kutsua elokuvia, TV-ohjelmia ja videoita sisäänrakennetulla Alexalla (vaikka mukana on myös kattava kaukosäädin), ja vaikka se onkin todellakin kuution muotoinen, se on riittävän kompakti piiloutumaan. HDMI-portti takaa, että voit hyödyntää 4K HDR -sisältöä, jota todennäköisesti suoratoistat näytöösi, ja arvostamme sen intuitiivista käyttöliittymää, joka paitsi näyttää kanavasi, myös asettaa nimikkeet etu- ja keskiosaan - mikä tarkoittaa, että pääset heti mitä olet katsellut tarvitsematta ensin napsauttaa suoratoistopalvelua. Onneksi, Amazon ja HBO Max on vihdoin sovittu ja voit nyt ladata sovelluksen mihin tahansa Fire TV -laitteeseen. Hyvää joulua!

Osta Amazon Fire TV Cube 120 dollaria Amazonista

Paras elokuvan ystäville: Roku-suoratoistopalkki

Kuva: Roku

Hybridi Streambar on Roku 4K -streaming-laite, joka on sijoitettu pienikokoiseen neljän ohjaimen kaiuttimeen. Ja koska se on hinnoiteltu myös alle 150 dollaria, mielestämme se on paras TV-suoratoistolaite, joka saa aikaan kaksi työtä kerralla - etenkin elokuvien ystäville, jotka haluavat hieman ylimääräistä ääntä äänestyksessään. Suoratoisto-ominaisuudet ovat yksinkertaisia ​​käyttää ja heijastavat Rokun hyvin järjestettyjä valikoita ja nopeaa vastausta. Sen mukana tulee Bluetooth, Spotify Connect ja, kuten Streaming Stick +, tukee myös Apple AirPlay 2: ta ja HomeKitiä uudella Roku OS 9.4: llä, joten voit tehdä tämän kiertotavan HBOMax-sovellukselle.

Osta Roku Streambar hintaan 102 dollaria Amazonista

Paras urheilufaneille: TiVo Stream 4K

TiVo Stream 4K on budjettisuunnittelija, joka pysyy mukana Joneseissa, pakaten 4K HDR -streaming-kyvyt sekä Dolby Atmos. Mielestämme se on yksi parhaista suoratoistolaitteista, koska se on pieni, tyylikäs ja mukana tulee Google Assistant -ääniohjattu kaukosäädin, joka käyttää Android TV -alustaa. Ja kuten useimmilla muilla tässä yhteenvedolla, sillä on pääsy tuhansiin sovelluksiin - mukaan lukien HBO Max ja mikä tärkeintä, Peacock, joten jopa jalkapallofanit voivat katsella otteluitaan ilman hätää. Ja koska kaikilla ominaisuuksilla varustetulla kaukosäätimellä pääset käyttämään Live TV: tä, voit helposti siirtyä suosikkipeleihisi reaaliajassa.

Osta TiVo Stream 4K 39 dollaria Amazonista

Paras kaapelin vaihtamiseen: Amazon Fire TV -tikku 4K

Kuva: Amazon

Toinen edullisempi vaihtoehto, tällä kertaa Amazonin Fire TV -kokoelmasta, hieman alle 50 dollarin Fire TV Stick 4K -tikku tarjoaa 4K HDR-suoratoiston Dolby Vision -tukella - ja päivitetty kaukosäädin tarjoaa sisäänrakennetun Alexan ääniohjaukseen. Liitä se vain television HDMI-porttiin, kirjaudu sisään Amazon-tililläsi, ja jos olet Amazon Prime -jäsen, pääset myös pääsemään Prime Musiciin ja Prime Video -palveluun.

uusi brittiläinen leipomonäyttely

Osta Amazon Fire TV Stick 4K hintaan 49,99 dollaria Amazonista

LIITTYVÄT: 11 suoratoistotilausta, jotka tekevät täydellisistä virtuaalisista joululahjoista

RELATED: 9 joululahjaa elokuvien ystäville, jotka ovat kadottaneet teattereita vuonna 2020