Muu

365 dni Loppu: Onko jatkoa?

Mitä Elokuvaa Nähdä?
 

365 päivää Netflixissä (alias 365 päivää ) jätti yleisöt haluamaan enemmän - että cliffhanger-loppu saa fanit tarttumaan toiseen 365 päivää elokuva… Mutta tuleeko jatkoa?

Kutsutaan usein puolalaisiksi Viisikymmentä harmaan sävyä , tämä eroottinen draama havaitsee kauniin puolalaisen naisen nimeltä Laura (Anna Maria Sieklucka) rakastuvan italialaiseen liikemieheen nimeltä Massimo (Michele Morrone), joka on itse asiassa sisilialainen väkijoukkopomo. Se on täydellinen resepti romanssiin, johon liittyy ongelmallista voimadynamiikkaa ja rajojen väärinkäyttösuhde.Huolimatta takaisku joka piti elokuvaa seksistisenä, 365 päivää oli hitti Puolalle, kun sen ensiesitys helmikuussa. Nyt kun se suoratoistaa kansainvälisesti Netflixissä, siitä on tullut hitti myös siellä. Elokuva löysi tiensä Netflixin Top 10 -listalle Yhdysvaltain listalle maanantaina. Jos olet yksi monista amerikkalaisista, jotka juuri katselivat elokuvaa, epäilet epäilemättä, onko 365 päivää päättyminen tarkoittaa, että a 365 päivää elokuvan jatko on tulossa.grinch, joka varasti joulun jim carry

Mikä on 365 päivää päättyy?

Kaiken tämän perverssin sukupuolen ja kidutetun romanssin jälkeen Laura ja Massimo ovat vihdoin valmiita elämään onnellisena. Hääpäivä on asetettu, ja vaikka Massimo ei vielä tiedä, että Laura on raskaana, varmasti rakastaa häntä niin paljon, hän on siitä huolimatta iloinen.

Näyttää siltä, ​​että onnellinen loppu. Massimo suostuu siihen, että Laura kutsuu puolalaisen ystävänsä Olgan morsiameneen, vaikka hän sanoi aiemmin, ettei puolalaisia ​​vieraita sallittu. Mutta sitten Massimon ystävä ja ystävä saa tietää, että italialaisen mafian on tarkoitus tappaa Laura. Laura ja Olga ovat matkalla takaisin kaupunkiauton mekkoostoksille. Kun Laura on puhelimessa Massimon kanssa, hänen autonsa menee tunneliin.Massimon puhelu Lauran kanssa putoaa. Hänen ystävänsä kiirehtii sisään, ja hän tietää, että häntä on hyökätty. Emme tiedä onko Laura elossa vai kuollut. Emme koskaan näe hänen autoa poistuvan tunnelista, ja näemme hätäajoneuvojen saapuvan, kun kamera siirtyy poispäin. Dun dun dun!

hai elokuvia Netflixissä

Kuoliko Laura vuoden lopussa 365 päivää ?

Haluatko spoilereita? Jos on, lue lisää. Jos menemme ohi 365 päivää kirjasarja, sitten ei, Laura ei kuollut elokuvan lopussa. Kilpaileva mafiaperhe on vain siepannut hänet. Blanka Lipińskan jatkokirjassa Massimo yrittää pelastaa Lauran kynsistään.Tulisiko toinen 365 päivää elokuva? Onko siellä 365 päivää kirjan jatko?

Toinen 365 päivää elokuvaa ei ole vielä ilmoitettu. Mutta älä masennu - on mahdollista, että sellainen on. Blanka Lipińskan sarjan toinen kirja, Tämä päivä , ilmestyi vuonna 2018. Ensimmäinen elokuva meni hyvin Puolassa, ja nyt se murskaa sen myös Netflixissä. Minusta tuntuu, että ihmiset, joilla on rahaa, ovat innokkaita rahoittamaan jatkoa.

Missä katsella 365 päivää